Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
göğüsümde ve kalçalarımda derin olan çatlaklar incelmeye başladılar bile. delikafadulden
diz kapağımda ki ince çatlaklarsa bakın %100 diyorum tamamen yok oldular, yook oldular
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cnm nasil kahve ve limon nasil yapiliyor daha geçen gun bir kreme baya para dokdum ve dokucem devami için!
S.a. ya genelde en iyi filtre kahve diyolardı, bi de icine limon sıkıyosun o kadar.. ama mesela kahve ictiginde o dibinde kalan tortuyuda sürebilirmissin tek catlak olan bölgene.. ise yarıyor..
merhaba.bende denemk istiyorum amma yurtdisindayim.su turk kahvesi nasil bir sey yani adi ne ?neskafe,jakobs gibileri var turk kahvesinin adi ne anlamadim.Geçenlerde ananemin yanında soyunuyordum, vücudumda ki çatlakları görünce şok oldu büyükannem. Kızım sen genç kız olucaksın biraz bak kendine bunlar ne dedi.:1no2: Güldüm tabi büyükanne dedim onlar geçmiyor ki, sende yok mu dedim. O da 4 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bana karnını gösterdi bak bakalım görebilecek misn dedi.kaydirigubbakcemileHiç bir şey yoktu. Çok şaşırdım dedim nasıl yani senin vücudun hiç mi çatlamadı dedim. o da ohooo harita gibiydi vessalam dedi. e dedim peki nasıl geçirdin.Yaptığı tek şey limonla kahve karışımını vücuduna masaj yaparak yedirmekmiş. tabi yaşıyla beraber görünümünün de kaybolduğunu düşünsem de en azından ince çizikler olması gerekir diye düşünüyordum ama onlar bile yoktu. şok şaşırdım aslında biraz da inanmadım hatta buraya da yazdım deneyen var mı boşuna uğraşmayayım diye. 2 haftadır yapıyorum ve sonuç inanılmaz:)
Turk kahvesi genelde turk marketlerinde bulabilirsin her ulkede de genelde vardir.....merhaba.bende denemk istiyorum amma yurtdisindayim.su turk kahvesi nasil bir sey yani adi ne ?neskafe,jakobs gibileri var turk kahvesinin adi ne anlamadim.
burda bulamiyorum yurtdisinda olanlar yardimci olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?