Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
daha önceden var mıydı yeni mi çıktı

önceden olsa farkederdim sanırım :/ ama beyaz demek ki yeni değil diyorum bir yandan da.dün gittim acnelys madecassol hametan(yarısı) aldım bir kapta karıştırdım biraz tca ekledim tahriş olmasın diye çinko oksit pomad da koydum bakalım :44:

onlarda mı çatlaklara ya hergün yeni bşy duyuyarom kafam çok karıştı peki önceden çatlakların olup geçtide mi yeniden oluştu

onlarda mı çatlaklara ya hergün yeni bşy duyuyarom kafam çok karıştı peki önceden çatlakların olup geçtide mi yeniden oluştu

yok önceden hiç çatlağım yoktu benim.. zaten kilo alıp verme durumum da olmadı en fazla 2 kilo artar azalır..tca evde vardı kattım içine bozulmadan. pomadı da tahriş olmasın diye kattım ... galiba dermaroller + lierac + hyaluronik asit kürü yapacağım bir sene kadar. hafiflerse biraz infini yaptırcam üzerine

yap bakalım çatlağımın resmini atıcam size nasıl oluyo anlatında yapim

bence bu çatlakları hiç bir şey geçirmiyor,benimde çatlağım dolu ama yapacak bişi yok
eskiden bende yoktu bir arkadaşımda vardı kız bissürü çeşit yağ kullanıyodu ama geçmeedi yani
ben jinekoloğa sordum bir çaresi kremi vs yok mu bu çatlakların diye yok canım sadece lazer var dedi

kızlar meraba bende kalçama ve bacaklarıma derma roller yapmaya başladım bide bio oil diye bi çatlak yağı var kullanan ve etkisini gören varmı acaba varsa lütfen bilgilendirin

madecassolu bende öneriyorum benim çatlaklarda azalma farkettim bi tek ben değil erkek arkadaşımda baya baya işe yaramış dedi ben cildimde soyulma benzeri bi belirti görmediğimden eski diş fırçasıyla ovdum kan dolaşımı hzlansın üst deri gitsin diye bide ayın 10undan beri yapmamın sonucunu aldım tamammen kaybolmadılar ama farkedilebilecek şekilde azaldılar ve bunu bu gün farkkettim

arkadaşlar bio oil kullanıpta çatlakları azalan oldumu şuan hangi kremi alacağımı bilemiyorum lütfen bi öneride bulunurmusunuz

Cok sevindim bu habere canim benim.... Bende madecassol alacam turkiyeye gelimde hele :)

bende 2 günde bi kahve limon yapıyrm canım yeni acnesysel madecoya başladm çatlak yağda sürüyrm 3 hafata mükemmel bi süre cidden sabretmek lazm 3 hafta olamsnda 3 ayda azalsn razym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…