daha önceden var mıydı yeni mi çıktı
önceden olsa farkederdim sanırım :/ ama beyaz demek ki yeni değil diyorum bir yandan da.dün gittim acnelys madecassol hametan(yarısı) aldım bir kapta karıştırdım biraz tca ekledim tahriş olmasın diye çinko oksit pomad da koydum bakalım :44:
onlarda mı çatlaklara ya hergün yeni bşy duyuyarom kafam çok karıştı peki önceden çatlakların olup geçtide mi yeniden oluştu
yok önceden hiç çatlağım yoktu benim.. zaten kilo alıp verme durumum da olmadı en fazla 2 kilo artar azalır..tca evde vardı kattım içine bozulmadan. pomadı da tahriş olmasın diye kattım ... galiba dermaroller + lierac + hyaluronik asit kürü yapacağım bir sene kadar. hafiflerse biraz infini yaptırcam üzerine
yap bakalım çatlağımın resmini atıcam size nasıl oluyo anlatında yapim
çok mu derin sizin çatlaklarınız ?
aloevera yağıymış tatlım yazan kişi böle yazmıştı bende öle dedim
Sağol canım :) bu arada sen yeni mi başladın ,durum ne diye sorucaktim :)
benim çatlaklarda bunlarhttp://j1305.hizliresim.com/19/z/nnxll.jpg http://j1305.hizliresim.com/19/z/nnxn7.jpg http://j1305.hizliresim.com/19/z/nnxpd.jpg
madecassolu bende öneriyorum benim çatlaklarda azalma farkettim bi tek ben değil erkek arkadaşımda baya baya işe yaramış dedi ben cildimde soyulma benzeri bi belirti görmediğimden eski diş fırçasıyla ovdum kan dolaşımı hzlansın üst deri gitsin diye bide ayın 10undan beri yapmamın sonucunu aldım tamammen kaybolmadılar ama farkedilebilecek şekilde azaldılar ve bunu bu gün farkkettim
arkadaşlar bio oil kullanıpta çatlakları azalan oldumu şuan hangi kremi alacağımı bilemiyorum lütfen bi öneride bulunurmusunuz
bende 2 günde bi kahve limon yapıyrm canım yeni acnesysel madecoya başladm çatlak yağda sürüyrm 3 hafata mükemmel bi süre cidden sabretmek lazm 3 hafta olamsnda 3 ayda azalsn razymarkadaşlar çok heyecanladım bu yüzden hemen yazmak istedimgözle görülür sonuç göreyim de yazayım diye 3 haftadır çatlaklarımın her bir çizgisiyle ayrı ayır ilgileniyorum...şöyle ki: kalçalarımda belimde falan da var çatlaklarım da, ben bir bölgeye deneyip sonuç alırsam diğer yerlere başlayayım dedim ve alt bacaklarımın arkasındaki çatlaklarla başladım. özellikle diz kısmımın arkasından başlayıp aşağıya kadar inen derin belirgin çatlaklarım vardı.-dı- diyorum çünkü şu an silikler (önceki halini resimlemem gerekirdi aslında ama, ben erkenden bir gelişme beklemediğim için nasılsa bir ara çekerim dedim erteledim.)
peki bu gelişmeler nasıl oldu : limon-kahveye muhakkak 2 gün uygulama-bir gün ara şeklinde devam ediyorum. hemen peşi sıra kulak temizleme çöpüne "madecassol pomad" ı alıp çatlaklarıma birer birer kızartana kadar sürüyorum.çatlaklarım belirgin olunca çatlak çizgisi boyunca kulak çöpüyle geçmek zor olmuyordu.kızarıyor kabarıyor çatlaklar ama kesinlikle kanatmıyorum çizmiyorum.daha sonra gün içinde aklıma geldikçe "sarısabır yağı" nı aynı şekilde kulak çöpüyle çatlakları kızartana kadar sürüyorum.niye sarısabır yağı? çünkü hücre yenileme özelliği inanılmaz.. Aloe vera diyoruz buna bliyorsunuz. böylece günde "en az" iki kez her bir yırtık çizgiyle ilgileniyorum..kesinlikle sabır istiyor,zaman istiyor.sonuç alamadık diyen arkadaşlar, öyle bi sürmüştür kahveyi limonu yıkamıştır tamam. ama öyle olmayacak işte,zaman ayıracaksınız. en son dün gece madecassolu yine çatlaklara kızarana kadar sürdüm.doğrusu çizgileri tek tek bulmanın zorlaştığını bi kaç gündür farkediyorum.farklı açılardan ışığa tutup bulmam gerekiyor artıkaz önce de sarısabır yağını sürecektim günışığına çıkayım da iyi göreyim dedim ama nasıl silikleşmiş çatlaklar, keşke şahit olsaydınız da farkı görseydiniz... ! ilk halini fotoğraflamadığıma çok üzülüyorum.bari şimdiki halini çekeyim de geçtikten sonraki haliyle kıyaslayın diyecektim(artık geçeceklerinden eminim çünkü) ama fotoğraf makinesinde görünmüyorlar bile siliniyorlar kızlar,normal deri oluyorlar,artık adım kadar eminim gece floresan ışıktan sanmıştım ama gündüz de fotoğraflayamıyorum,incecik bişy olmuşlar görünmüyorlar ki vaktim,sabrım var diyorsanız benim yaptıklarımı yapın,yavaş yavaş sonuçları izleyin sonra başarmanının mutluluğunu yaşayın ama öyle üstün körü yapıp vakit ayırmayacaksanız sonra da yaptım ama sonuç almadım demeyin. bakın ben tek tek ilgilendim. Şimdi de elbise almaya gidiyorum gerçekten bakın
bi ara fotoğraf da eklerim.bacağımın arkası olduğu için inceldiler görünmüyorlar ben çekinceyakından çekecek arkadaş bulayım da foto eklerim..ayy çok mutluyum,darısı başınıza ha bu arada çatlaklarımı geçirir umuduysa TCA kimyasal peeling yapıp bacağımda iz bıraktım,onlar için şu an nasıl üzülüyorum bilemezsiniz... neyse çok uzattım konuyu açan arkadaşa aşırı derecede teşekkür ediyorum :) :)
Çatlaksız günlerrrrr
bende 2 günde bi kahve limon yapıyrm canım yeni acnesysel madecoya başladm çatlak yağda sürüyrm 3 hafata mükemmel bi süre cidden sabretmek lazm 3 hafta olamsnda 3 ayda azalsn razym
Cok sevindim bu habere canim benim.... Bende madecassol alacam turkiyeye gelimde hele :)
saol bebeğim artık geçeceğinden eminim herkese öneriyorum kahve ölü deriyi alıyo madecassolda iyileştiriyo deye düşünüyorum ikisi harika oldu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?