Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün az yesem gidiyoda boğazım çok başladım kuzu keşke en başından yapsaydım bu arada çatlaklarım yol yoldu kesik kesik çizgiler olmuşlar
Amaan bosver bebam can bogazdan gelir :))) oo superr bi de kremi kullanirsan insallah yok olur :)
Plates yap cano :))) Daha ilk defa yaptin yumusacik olmus 1 ay sonra ne olur acebaa bende alacam o kremi yaaamekik çekiyim ya öle deme bana sonra dünyaları yiyorum yok olsunlar ya çok fazlalar bacağımın yarısından çoğu çatlak ama öncesine göre daha az
Plates yap cano :))) Daha ilk defa yaptin yumusacik olmus 1 ay sonra ne olur acebaa bende alacam o kremi yaaa
keşke burda olsaydın kanım ısındı sana türkiyenin nersine gelceksin yazın
Aynen benimde sana kanim isindi :)) sivasa geliyorum. Belki izmire gidecegim ama kesin deil :) sen nerelisin?
Plates yap cano :))) Daha ilk defa yaptin yumusacik olmus 1 ay sonra ne olur acebaa bende alacam o kremi yaaa
pilates kilo verdirmiyomuş sıkılaştırıyomuş bende 86kilodan 63e düşen biri olarak etim yumuşadığı için araştırmıştım hangi spor daha çabuk sıkılaştırır diye pilatesmiş. yani göbişiniz sıkıysa pek işe yaramaz sanırım :/
göbişim jöle gibi ya enem çok aklıma yattı bu plates yapim sıkılaşınca çatlaklarda gider hem
izmirliyiimmmmmm
göbişim jöle gibi ya enem çok aklıma yattı bu plates yapim sıkılaşınca çatlaklarda gider hem
Ooo superrr :)) facebook varsa eklim seni bi sakincasi yoksa tabii
face hiç açmadım bebeim ya msn kullanıyosan msn veriyim ama burdan yazamam özel mesaj atarım
yarın sabah kalkınca yine yapıcam kahveyi bugün dinlendirdim morelim bozuk erkek arkadaşımla saçma sapan kavga ettk
haha benimde keşkül kıvamında yaa. buz masajıda hem sıkılaşmaya hemde çatlaklara iyi geliyomuş kızlar. sürdüğünüz yeri uyarıyo hücreler oraya toplaşıyolar iyileşmeyi hızlandırıyo böylece diye okumuştum