Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Kizlar ben galiba cok bastirarak yaptim kizardi gobegim felan aciyo bugun dinlenme gunum yarina gecmezse yarinda yapmam

kaş yapıyım derken göz çıkarmayın artık be hatunlar ben benlerim çoğaldı diye bile işkillenip hemen bırakmıştım işe yarıyo olmasına rağmen. biraz değer verin cildinize yav. yapmasanda kremini yağını sürmeyi ihmal etme bence sadece kahve limonu kes. ve buz öyle bi etki yaratmıyoki ya ben bikaç kez yaptım bastırmaya gerek yok üstünde gezdiriceksin kalıbı sadece maksat hücreyi uyarmak öldürmek değil

Hmm anladim cnm sagol

of bugün morelim bozuldu çatlaklarıma güneş ışığında baktım bi an önce geçsin artık daha çabuk iyileşsin allahım

şimdi ablalarım(abla diyorum çünkü yaşım 15 ) bende de çatlak var bir yılda 7 kilo aldım ve çatlaklarım olüştu bende ilk önce bir bölüme yoğunlaşmayı düşünüyorum :)) seçtüğüm bölümüm üşt bölüm adını telafuz etmek istemiyorum :)) neyse benimkiler şu an baya kırmızı mor bile değil :))( diğerler bölgelerdeki beyaz ) ama baya baya baya abartmıyorum baya derin :)) neyse ben 2 gündür yaptım dün dinlenme günüydü bugün yine yapıcam ben ilk önce duşun püskürtlmeli bölümünü kullanarak kan akışını hızlanmasını sağlıyorum sonra kahve limonu sanki maskeeymiş gibi süryorum 10 dk bekliyorum emsin diye sonra 10 dk masaj yapıyorum sonra duşumu alıp çıkıyorum ve vücut yağı ile nemlendiriyorum :)) sizce başka yapmm gerek bişiler var mı ?? b ve sizce kahve limonu sıvı mı olsun katı mı benimki akışkan değil birde o aleovera mı bilmem ne yağını kullanmam gerek mi sizce yani baya etkisi var mı ?? bu arada üst bölümüm deki yırtıklar en fazla 5 6 aylıktır düğerleri en az 2 yıl vardır :)) teşekkürler :))

canım kahve limonu maske gibi sürme dairesel hareketlerle masaj yaparak yedir kızarana kadar vücudun bence sıvı olanı iyi güzel yediriliyo

canım kahve limonu maske gibi sürme dairesel hareketlerle masaj yaparak yedir kızarana kadar vücudun bence sıvı olanı iyi güzel yediriliyo

tatlım zaten ilk olarak 10 dk bekletiyorum sonra 10 dk masaj yapıyorum :)) ve kahveyide öyle yaparım bundan sonra :))

yap bak aksatma senin yeniymiş çabuk geçer

inşallah Allah'ın izni ile hepimizinki geçicek ve zaten benim bi üst bölümüm kırmızı diğer bölgeler gayet beyaz ilk üst taraflardan kurtulayım sonra öbürlerine geçerim inşallah :)) bu arada sence o yağı kullanayım mı ve kahve limona ek bir şey yapayım mı ??

Bir arkadaş fotoğraf yayınlamış, gercekten çok incelmisler benimkilerde cok kalın çizgi halindeler. Yolda yürürken kadınların bacaklarina bakıyorum sapık sanicaklar :))))) ve spor yapıyorum yaklasik 9 kilo verdim fazla kilom gitsinde ondan sonra çözüm ararim diye düşündüm ama nerdee. Bende başlamak istiyorum kahve limona umarım etkisi olur.. maceressocol adini çok duydum., receteyle aliinabiliyor mu? Alinmasa bile normal fiyati ne kadardir.? Şimdiden teşekkürler.. telefondan yaziyorum sacmalamiş olabilirim:)) derste gene kafama takildilar arastirmaya koyuldum. Umarım faydasını görürüm.

bence yap ben madecassola başladım sarısabır yağıda alıcam ne kadar çabuk geçerse o kadar iyi kahve limonu brakma ama asıl o geçiricek bence bu çatlakları

7 lira falanmış tatlım ama bence doktora ilaç yazdırırken onuda yazdır boşuna para verme ya da annene falan yazdırt bi tek onu yazdırırsan zaten reçete başınada 3 4 lira alınıyo aynı şey olcak aynen benimde çatlaklarım kalın çizgiler halinde bende herkesin bacaklarına bakarım hep

Bu arada sarısabır nedir canım?

garantici konuşmamak lazımmış bu çatlak olayında ya..
bir kaç ay önce ufacık çizgim bile yoktu benim geçenlerde farkettim beyaz beyaz kalçamda çıkmış.
derin değil ince hatta ama rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…