Sevgilim henuz gormedi gorse kacar herhalde
SEVGİLİ ASİVEGÜZEL SİZE SAHİP SESLENİYORUM SAHİP ÇIKALIM FOTOMUZA bidaha yüklesene zahmet olmazsa tatlım yaa :/
Gobegimde gosumde kollarimda var da var. Bi bacaklarimda cok hafif var gorunmuyo bile cok sukur.senin nerelesinde çatlaklar var kaçmaz ya ben ilk günden söledim hatta sevgili bile diildik lafın arasında sıkıştırdım
Gobegimde gosumde kollarimda var da var. Bi bacaklarimda cok hafif var gorunmuyo bile cok sukur.
aa hakketende parıl parıl parlamıyolar soluklaşmışlarazmin sonu inşallah tamamen geçer yaa
Gobegimde gosumde kollarimda var da var. Bi bacaklarimda cok hafif var gorunmuyo bile cok sukur.
bende koymak isterdim ama şuan ormanlık bir alan oralar hamile bayanlar çocuklarını düşürebilirler. o yüzden yeltenmiyorum bile
biri kol mu dedi ?? CAN YOLDAŞIM yanlız değilmişim meğer
Ya nasil anlatsam ki kollarimin ic tarafi o yuzden pek belli olmuyo ama gosumde catlak oldugu icin ta koltuk altima kadar var.(hay benim turkceme ) bi ara fotograf cekip size yollicam.
Valla nasil anlattacagimi bilmiyorummmmmerak ettim valla nası bişey
Valla nasil anlattacagimi bilmiyorummmm
ne alemde çatlaklarınkaç gün oldu
Aksam 4. Kez yapacam biraz pembelesti beyazdi once. Bu kure baslamadan once fotograf cekmistim eger catlaklarimda degisiklik olursa size fotograf aticam
tamam sende madecassol kullanıcak mısın sadece kahve limon mu yapıyosunbenim 17 gün olmuş bu arada
Madecassol hollandada yok sordum. Bu yaz turkiyeye gidiyorum orda catlaklarimi gosterecem doktora. Sonra madecassol alip denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?