bende kahve limonu bütün bacağımın arkasına sürüyom madecassoluda öle yaparım belkide krem küçüktürde ondan öle yapmıştır
benimde öle bişey oldu hem ergenlikteki hormon değişimi hemde çok zayıftım birden aşırı kilo aldım sonra bunu kafama takıp 10 kilo verdim sonra bi baktım enem çatlamışım yaben oldum
bilmiyorumki çok fazla bronzlaşamıyorum beyaz tenliyim ve güneşe alerjim var kaşınıyorum hepyazın bi aktar teyze vardı beni kandırıp yağ karışımı yaptı kakao portakal limon vs vs bisürü bişey karıştırdı 80lira dedi hem bronzlaştırır hem sıkılaştırır hem çatlaklara çok iyi dedi annemde beni gaza getirince bende saf gibi o kadar parayı verip aldım yaz boyu kullandım sonuç sıfır -_-
haha ekonomik olsun diyedir diyosunfiyatı 7lira civarlarındaymış çok pahalı bişey değil ama hergün sürülünce totalde pahalıya patlıyo diyebiliriz
aynen yaa orta sonlardaydım o aralar çok takmıyodum kırmızı kırmızıydı halam lierac ampuller almıştı bende çocuktum daha takmadığım için düzenli kullanmadım 5 sene geçti ampuller hala duruyo hatıra olarak saklayacağım....
senin çatlaklar ne alemde ne zamandır kullanıyosun kahve limonu hatırladım bunu yazdığını senin annede kadına yardım etmişbenimki olsa hayatta aldırma uyanık köfte
ben bide pintiyimdir moleküllerine ayırıp sürerim onu artıksen kullandın mı madecassol
benimkide herşeye hemencecik kanıyo safım benim yaya ben 2hafta falan kullanmıştım tam hatırlamıyorum nekadar süre kullandığımı sonra ha beyyle benlerim çoğaldı gibi oldu bende korktum bıraktım ama anneme falan gösterdiğimde aa eskisi gibi parlamıyolar gibi sanki demişti. niye bende öyle bi etki yaptıki acabaa ya of sonra 5-6 ay geçti tekrar başlayım dedim 4-5 yaptım üşendim bıraktım. sınavları atlattıktan sonra tekrar başlıycam inşallah
bende kızzzyok ya çok duydumda kullanmamıştım kısmet bu yazaymış
ha sen lysye hazırlanıyosun allah yardımcın olsun valla bende güzel sanatlara hazırlanıyom 2 senedir bu günde regl ağrılarım var evde kaldım gitmedim kursa
sağolasınana geçmiş olsun majezik hayat kurtarıcıdır
asi ve güzel canım bi sorum daha var kremi neden gelişi güzel değilde çatlaklara tek tek bulup sürdün
pahalıya mal olur aman az kullanayım diye bir düşüncem olmadı.sorunlu olan yerler çatlaklar olduğu için onların düzelmeye ihtiyacı var diye düşünüyorum.ayrıca elimle sürünce çok yüzeyel kalıyor krem.halbuki iyice nüfuz etmesi gerekir.dikkat ederseniz morartana kadar basınçlı basınçlı sürmüşüm. benim istediğim öncelikle çatlayan dokuda dolaşımın hızlanması,orda yeni hücreler oluşması. görmediğimiz çatlaklar da var konusuna katılmıyorum nedense.ayrıca zaten kahve uygularken tüm arka bacağı ovalıyorum.bi daha sağlam,problemsiz dokuyu hırpalamaya gerek yok diye düşünüyorum.yine de isteyen istediği şekilde uygulayabilir tabiki. kolay gelsin.
aynen direkt çatlağa baskı yapılıyo kulak pamuğuyla bende alınca öle yapıcam biz kendi pintiliğimizi vurguladık bebeğim sen yardım ediyosun bize saol
ya resim bende açılmadı sen açabildinmi
hangi resim canım?
aslında bu çatlakları bi tek biz takıyoruz benim erkek arkadaşımın umrunda bile değil
Bende gormedim yaasivegüzelin yüklediği resim varya ona basıyorum Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. diyo yaaa
Sevgilim henuz gormedi gorse kacar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?