Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
of salak kafam bütün gün boş boş durdum 2dk gidip gösterseydim keşke doktora anneme sölimde yazdırsın bari
Bende sivilce yok cok sukur. Ayda yilda bitane cikar onuda elemem kendiliginden gecer. Sadece kahve-limon yaptigim icin sivilce cikiyo ama oda hemen geciyo :)

Bende sivilce yok cok sukur. Ayda yilda bitane cikar onuda elemem kendiliginden gecer. Sadece kahve-limon yaptigim icin sivilce cikiyo ama oda hemen geciyo :)

çenemde 2 tane sivilce var sadece ama yanaklarımda falan sivilce izleri var geçmiyoda sanki sivilceymiş gibi görünüyo

Ayy gecer insallah. Benimde sinavlar basliyo haftaya stressden durmadan yemek yiyorum. Verdigim 20 kiloyu geri alacam

oha maşallah 20 kilo mu verdin sen çatlaman normal o zaman bende regliyim ayağna bi kutu dondurmayı götürdüm kilo alcam zaten göbeğim aldı başını gitti ne sınavı bu kuzu kuaförüm yazmışsın geçen gün

88 kiloydum 68 kilo oldum 2 kilo almisim bile kisin son 10 kilom kaldi. Benim reglim bugun bitti.
Perma ve sac boyasi hakkinda. Baya zor bi sinav

88 kiloydum 68 kilo oldum 2 kilo almisim bile kisin son 10 kilom kaldi. Benim reglim bugun bitti.
Perma ve sac boyasi hakkinda. Baya zor bi sinav

keske burdaki kuaförlerede yapsalar bu sınavlardan doğru düzgün kesim yapmayı bilen bile yok benim saçlar kıvırcık mahfediyolar kuaföre gidip kırıklarımı aldıramıyorum korkudan

allahımmmmmmmmm sevinçten ölebilirim şimdi annem aradı bizim evde madecassol kuyusu varmışta haberim yokmuş 4 tüp var şu an elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…