Bende sivilce yok cok sukur. Ayda yilda bitane cikar onuda elemem kendiliginden gecer. Sadece kahve-limon yaptigim icin sivilce cikiyo ama oda hemen geciyo :)of salak kafam bütün gün boş boş durdum 2dk gidip gösterseydim keşke doktora anneme sölimde yazdırsın bari
Bende sivilce yok cok sukur. Ayda yilda bitane cikar onuda elemem kendiliginden gecer. Sadece kahve-limon yaptigim icin sivilce cikiyo ama oda hemen geciyo :)
Acneyles mi ne oyle bisey varmis sivilce izlerini icin cok iyi oldugunu duydumçenemde 2 tane sivilce var sadece ama yanaklarımda falan sivilce izleri var geçmiyoda sanki sivilceymiş gibi görünüyo
Acneyles mi ne oyle bisey varmis sivilce izlerini icin cok iyi oldugunu duydum
sorim bi doktora cildimde kuru korkuyorum daha da kurutcam diye
Sor canim. Acnelyse dahada kuruta bilir
aklıma geldi imex sürdüm şimdi o yağlı bi sivilce kremi aslında yoktu geçmişti sınav stresi falan başladı gene
Ayy gecer insallah. Benimde sinavlar basliyo haftaya stressden durmadan yemek yiyorum. Verdigim 20 kiloyu geri alacam
88 kiloydum 68 kilo oldum 2 kilo almisim bile kisinoha maşallah 20 kilo mu verdin sen çatlaman normal o zaman bende regliyim ayağna bi kutu dondurmayı götürdüm kilo alcam zaten göbeğim aldı başını gittine sınavı bu kuzu kuaförüm yazmışsın geçen gün
88 kiloydum 68 kilo oldum 2 kilo almisim bile kisinson 10 kilom kaldi. Benim reglim bugun bitti.
Perma ve sac boyasi hakkinda. Baya zor bi sinav
Ay keske burda olsaydin keserdim vallaaa :)keske burdaki kuaförlerede yapsalar bu sınavlardan doğru düzgün kesim yapmayı bilen bile yok benim saçlar kıvırcık mahfediyolar kuaföre gidip kırıklarımı aldıramıyorum korkudan
Ay keske burda olsaydin keserdim vallaaa :)
of keşke bebeğim süper olurdu
Keske:) boyum 1,60 Kisayim yani
of biz nolcaz böle benm boyda 1.60 52 kiloyumn ama hala zayıflamak istiyorum göbeğim var:/
Ay delisin senn 52 kilo superr :)
göbeğim olmasa memnunum vücudumdan ama çok yemekten göbek var:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?