• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
yani en canlı örneği büyükannem diyorum:)
ben emin olmadan yazmak istemedim, çünkü burada bir çok şeyi deneyip sürekli hayal kırıklığına uğrmaktan sıkıldım. ama 2 haftadır uyguluyorum bu karışımı ve sonuçlar inanılmazz

karışımda tam olarak bütün vücuduma yapıyorum ben çatlak olan olmayan her yerime
3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limon'u sıkıyorum bulamaç halina gelene kadar ekleyin limon u
daha sonra vüdunuzu kızarana kadar iyice yedirin bedeniniz gerekten kızarıyoru ve sonra ılık suyla yıkayın. vucudunuz hafiften soyuluyor
2 gün uyguluyorsunuz bir gün bekliyorsunuz

iki gün uygula bir gün bekle sonra tekrar iki gün uygulayp bekle öylemi canım :)

benim oluyodu böyle pütür pütür. millet pürüssüz oldu diyo ne asi bi cildimiz var bizim YAKICAM BU GEZEGENİ ARTIK!!! ve okadar bastırma ya amaç peeling yapıp ölü deriden arındırmak sağlıklı deriyi öldürmek değil
:D:D:D
Gaza geldim galiba hahaha napim ya bi an once gecsin istiyorum :( evlenmem ben yoksa evde kalirim :D:D

$image.jpg
bende kendi kendime alınganlık yaptım sölediğinde çok haklısın hayatım madecassol tam olarak ne kanatmadan falan yazmışsın asit gibi bişey mi bide kaç liraya aldın

madecassol her eczanede bulunan bir merhem güzelim,yara bere olduğunda reçeteye yazar doktorlar.kandan zengin bir bağ doku oluşumuna yardım eden birşey.6 lira civarında fiyatı var. asitli falan değil ayrıca,ben kulak temizleme çöpüyle sadece çatlaklara bastırarak sürdüğüm için öyle dedim.krem kanatmaz elbbete ama kulak temizleme çöpü çizebilir kanatabilir.

,
bacım öncelikle tebrik ediyorum seni aziminden dolayı :D geçiceğinden emin olsam bende yılmadan günü gününe fazlasıyla uygularım vallahi .sorularıma gelelüm ; çatlakların kaç yıllıktılar ? ve çok derinmiydiler? madessolmu her neyse o kremi güneşli günlerde sürmek sıkıntı yaratırmıı ? ve o kremin kanser manser gibi yan etkisi olma ihtimali varmıymış hada iz bırakma gibi ? kullanan biri olaarak araştırmışsındır diye soruyorumda :Dbenim kilo alıp vermekten kaynaklanıyo çatlaklarım ve inanılmaz derinler yırtık yırtık. HAYIR ARKADAŞŞ 100 KİLO OLANLARIN BU KADAR ÇATLAĞI OLMAZ en sinir bozucusuda kolumda çok fazla ve dirseğime kadar geliyo yazın inanılmaz sıkıntıya giriyorum. nolur yardımcı ol bana hııığğğaaaa :,( viktorya sikrıt mankenlerine bakıp ağlıyorum hjasdka şaka şaka. 40yıl duacın olcam şunlar bi geççsinde. en kısa sürede cevabını bekliyoorr öpüyorum

uzatmadan cevaplara geçeyim :)
- Çatlaklarım 6-7 yıllık falan.öyle buruş buruş görüntü yoktu.gergin ama yırtılmış, çizik çizik:37:
-madecassol güneşli günlerde kullanılır mı sorusuna gelince,bilimsel bir cevabım yok ama içinde koruma faktörü olduğu falan yazmıyor,bence sürüp hemen güneşe çıkmak sağlıklı olmaz.ben çatlak görüntüden dolayı etek falan giymeyi şimdilik tercih etmediğim için güneş de görmüyorlar. ama bence direkt maruz bırakmamak gerekir.
-kremin kanser falan yaptığını sanmam.zaten öyle abartılacak ağır bir krem değil bu,hangi eczaneye sorsan bilir,hangi doktora söylesen yazar.ilaç yani, kozmetik değil.
-bende şikayetçiyim cildimin bu kadar dayanıksız olmasından ama bana annemden miraslar.eminim yani genetik yatkınlık bu şansızlığın en büyük nedeni.ki annemin varisleri de vardır,ben çok ayakta durmadığım halde aşağıya ekleyeceğim fotodan göreceksiniz ki benim de varislerim oluşmaya başlıyor. ama ben bu mücadeleyi bırakmam:nazar:

gelelim fotoğrafa...aşağıdaki fotoğrafta 3 hafta öncesine kadar sedefli sedefli parıldayan,oldukça geniş,iğrenç görünen çatlakların silinmeye başlamış halini göreceksiniz. "E hani geçmemiş ama bu" denilmesi ihtimaline karşı söylüyorum: henüz 3 hafta oldu ve dikkat ederseniz çizgiler ince ve silinmeye başlamak üzere,ve aşırı yakın çekim bir fotoğraf oldu.ben kendi kendime gelin güvey olmadığıma eminim.önceden bacak spreyleriyle kapamaya çalışınca bile,bir tek çizigiyi kapatamıyordum çünkü yırtıklar geniş ve parlaktı,kapanmıyordu... şu anda bronz tonlarda bacak spreyiyle çatlaklar varla yok arası görünüyor.mükemmeliyetçi olmasam etek-elbise giyerim bile.

siz de motive olun,çaresinin olduğunu bilin ve çatlaklarınızla ilgilenin arkadaşlar.sonra da sonuçları izleyin. inşallah tamamen geçmiş hallerinin de fotolarını koyucam buraya.bu arada size kanatmayın çok hırpalamayın dememin sebebi fotoğrafta göreceğiniz üzere,benim bastırararak kremlemem sonucu oluşmuş morluklar:37:
siz daha dikkatli olun,bol şans ve sabırlar diliyorum:51: Çatlaksız günler :34:

Eki Görüntüle 721752

madecassol her eczanede bulunan bir merhem güzelim,yara bere olduğunda reçeteye yazar doktorlar.kandan zengin bir bağ doku oluşumuna yardım eden birşey.6 lira civarında fiyatı var. asitli falan değil ayrıca,ben kulak temizleme çöpüyle sadece çatlaklara bastırarak sürdüğüm için öyle dedim.krem kanatmaz elbbete ama kulak temizleme çöpü çizebilir kanatabilir.

uzatmadan cevaplara geçeyim :)
- Çatlaklarım 6-7 yıllık falan.öyle buruş buruş görüntü yoktu.gergin ama yırtılmış, çizik çizik:37:
-madecassol güneşli günlerde kullanılır mı sorusuna gelince,bilimsel bir cevabım yok ama içinde koruma faktörü olduğu falan yazmıyor,bence sürüp hemen güneşe çıkmak sağlıklı olmaz.ben çatlak görüntüden dolayı etek falan giymeyi şimdilik tercih etmediğim için güneş de görmüyorlar. ama bence direkt maruz bırakmamak gerekir.
-kremin kanser falan yaptığını sanmam.zaten öyle abartılacak ağır bir krem değil bu,hangi eczaneye sorsan bilir,hangi doktora söylesen yazar.ilaç yani, kozmetik değil.
-bende şikayetçiyim cildimin bu kadar dayanıksız olmasından ama bana annemden miraslar.eminim yani genetik yatkınlık bu şansızlığın en büyük nedeni.ki annemin varisleri de vardır,ben çok ayakta durmadığım halde aşağıya ekleyeceğim fotodan göreceksiniz ki benim de varislerim oluşmaya başlıyor. ama ben bu mücadeleyi bırakmam:nazar:

gelelim fotoğrafa...aşağıdaki fotoğrafta 3 hafta öncesine kadar sedefli sedefli parıldayan,oldukça geniş,iğrenç görünen çatlakların silinmeye başlamış halini göreceksiniz. "E hani geçmemiş ama bu" denilmesi ihtimaline karşı söylüyorum: henüz 3 hafta oldu ve dikkat ederseniz çizgiler ince ve silinmeye başlamak üzere,ve aşırı yakın çekim bir fotoğraf oldu.ben kendi kendime gelin güvey olmadığıma eminim.önceden bacak spreyleriyle kapamaya çalışınca bile,bir tek çizigiyi kapatamıyordum çünkü yırtıklar geniş ve parlaktı,kapanmıyordu... şu anda bronz tonlarda bacak spreyiyle çatlaklar varla yok arası görünüyor.mükemmeliyetçi olmasam etek-elbise giyerim bile.

siz de motive olun,çaresinin olduğunu bilin ve çatlaklarınızla ilgilenin arkadaşlar.sonra da sonuçları izleyin. inşallah tamamen geçmiş hallerinin de fotolarını koyucam buraya.bu arada size kanatmayın çok hırpalamayın dememin sebebi fotoğrafta göreceğiniz üzere,benim bastırararak kremlemem sonucu oluşmuş morluklar:37:
siz daha dikkatli olun,bol şans ve sabırlar diliyorum:51: Çatlaksız günler :34:

Eki Görüntüle 721752
tamam canım alıyım süreyim bende geçmesi hızlansın bu yazda çatlak bacaklarla gezmek istemiyorum artık

kilo almadan evvel benim etim inanılmaz sıkıydı hatta annem popomu falan sıkmaya çalışırken sıkamıyodu eli kayıyodu o derece :D kendime güzeel baksaydım şuan taş gibi bi vücudum olacaktı demekki şimdi yumuşak ve çatlaklarla dolu bi mayın tarlası... yok ya bence gittikten sonra bidaha çıkacak diye korkma ama hergün bebeyağıyla vücut losyonlarıyla nemlendirmeliyiz. vallahi geçsinde günde iki kere bile nemlendirmeye razıyım. sen şuan kaçıncı haftandasın ? madecassolda kullanıyomusun kahveyle birlikte ? ve çatlakların kaç yılıklar ?

canım 2.haftam bitti 3. haftadayım bu ayın 10unda başladım bi tek kahve limon yapıyorum başka hiç bsy sürmedim madecassol alcam çatlaklarım 6 yıla yakındır varlar

benim oluyodu böyle pütür pütür. millet pürüssüz oldu diyo ne asi bi cildimiz var bizim YAKICAM BU GEZEGENİ ARTIK!!! ve okadar bastırma ya amaç peeling yapıp ölü deriden arındırmak sağlıklı deriyi öldürmek değil :D:D:D

bende bi tek kızarma oluyo ya ne kaşıntı ne yara ne pütürlük hiç bişey yok manyak gibi ovalıyorum bide üzerine lifle yıkıyorum domuz derisi gibi derim var hiç bi halt olmadı:D

tamam canım alıyım süreyim bende geçmesi hızlansın bu yazda çatlak bacaklarla gezmek istemiyorum artık

sadece bacağında varsa takma bu kadar dostum ya nerdeyse tüm kadınların bacağında çatlak var ama kolda çok fazla olmuyo benim kol bacak omuz göğüs göbek popo baldır olmayan yer yok yol haritası gibiyim ve 19 yaşındayım nickim boşuna leeneetolsunnn değil oof of

sadece bacağında varsa takma bu kadar dostum ya nerdeyse tüm kadınların bacağında çatlak var ama kolda çok fazla olmuyo benim kol bacak omuz göğüs göbek popo baldır olmayan yer yok yol haritası gibiyim ve 19 yaşındayım nickim boşuna leeneetolsunnn değil oof of

bunu nası becerdin ya benim popo biraz belimde bide bacak arkamda var ama yazın hep şort giydiğimden bacak arkamdakiler çok rahatsız ediyo 1-2 tane olsa takmam bayağı bi çok bakıyorum kimsenin bacak arkasında bnmki kadar çatlak yok

hahaha AYNEN YA çok sinir bozucu! millet plajda sevgili yapıyo ben plajda utanmasam hırkayla oturcam

plajda takma ya millet iğrenç iğrenç yağlarını takmıyo ben plajda güneşe daha çok gösteriyorum çatlaklarımı yanık tende sanki daha az belli ben mi öle düşünüyorum acaba

asi ve güzel canım bi sorum daha var kremi neden gelişi güzel değilde çatlaklara tek tek bulup sürdün

bence daha iyi etki etsin diye. kulak çöpüyle tektek bakıp şefkat gösteriyo :p şey ya biz görmüyoruz ama yırtıklar sadeece görüündüğü kadar değil yağ vs gibi uygulama yaparken tüm bölgeye uygulamak daha doğru demişti doktoruma katılan bi uzman. yağ karışımı yapmıştı uygulamalı gösteriyodu. kadının sadece diz kapağının arka kısmında çatlak vardı ama tüm bacağına sürdü yağı. vardır elbet bi bildiği yağ sürüyosanız tüm bölgeye sürün hanımlar sadece olan yerlere değil

bunu nası becerdin ya benim popo biraz belimde bide bacak arkamda var ama yazın hep şort giydiğimden bacak arkamdakiler çok rahatsız ediyo 1-2 tane olsa takmam bayağı bi çok bakıyorum kimsenin bacak arkasında bnmki kadar çatlak yok

:'( sürekli kilo vermeye çalışıyodum sonra dayanamayıp yiyodum genişle incel genişle incel yalama oldu tabi -_- . 60 yaşında teyzeler geliyo bayrak gibi sallana sallana ama çatlakları yok la yinede :D LANET OLASI ŞANSLI TEYZELER!

bence daha iyi etki etsin diye. kulak çöpüyle tektek bakıp şefkat gösteriyo :p şey ya biz görmüyoruz ama yırtıklar sadeece görüündüğü kadar değil yağ vs gibi uygulama yaparken tüm bölgeye uygulamak daha doğru demişti doktoruma katılan bi uzman. yağ karışımı yapmıştı uygulamalı gösteriyodu. kadının sadece diz kapağının arka kısmında çatlak vardı ama tüm bacağına sürdü yağı. vardır elbet bi bildiği yağ sürüyosanız tüm bölgeye sürün hanımlar sadece olan yerlere değil

bende kahve limonu bütün bacağımın arkasına sürüyom madecassoluda öle yaparım belkide krem küçüktürde ondan öle yapmıştır:D

plajda takma ya millet iğrenç iğrenç yağlarını takmıyo ben plajda güneşe daha çok gösteriyorum çatlaklarımı yanık tende sanki daha az belli ben mi öle düşünüyorum acaba

bilmiyorumki çok fazla bronzlaşamıyorum beyaz tenliyim ve güneşe alerjim var kaşınıyorum hep :D yazın bi aktar teyze vardı beni kandırıp yağ karışımı yaptı kakao portakal limon vs vs bisürü bişey karıştırdı 80lira dedi hem bronzlaştırır hem sıkılaştırır hem çatlaklara çok iyi dedi annemde beni gaza getirince bende saf gibi o kadar parayı verip aldım yaz boyu kullandım sonuç sıfır -_-

:'( sürekli kilo vermeye çalışıyodum sonra dayanamayıp yiyodum genişle incel genişle incel yalama oldu tabi -_- . 60 yaşında teyzeler geliyo bayrak gibi sallana sallana ama çatlakları yok la yinede :D LANET OLASI ŞANSLI TEYZELER!

benimde öle bişey oldu hem ergenlikteki hormon değişimi hemde çok zayıftım birden aşırı kilo aldım sonra bunu kafama takıp 10 kilo verdim sonra bi baktım enem çatlamışım yaben oldum:D

Back