kızlar ya benim 3. haftaya girdi kahve limon ama hiçbir değişiklik yok... bi de benim çatlaklar beyaz yani eski.
ta ergenlik den kalma valla umudum yok pek bıraksam mı diyorum..
yoksa bi 3 hafta kadar devam mı etsem??? :97:
5. yapışım henüz bi gelişme olmadı aksine 2 çatlak daha gördüm şimdi bacağımda Allahım ya bi yerinde dur artık çatlamaaaaaa beee :84:
canım krem kullanıyorum artık diyip cildinin çatlak olmayan kısımlarını ihmal etme nemlendirmeyi unutma. hareket et bol bol ve bu çatlak işi sende genetik mi değil mi kilodan mı nedir sebebi doktora gidip öğren belki hormon tedavisi gibi ağızdan ya da damardan verilen bir kaç ilacı vardır belki bunun, durdurabilme şansı olabilir.
Vücuduma sürüyorum hazırladığım karışım yağını kahve-limonu da tüm bacağıma karnıma falan uyguluyorum ama yinede çatlıyorum ya hiçbişey yapmasam anlıycam ama bunları yaptığım halde neden yeni çatlaklar oluyo anlamıyorum ki tamam bu yıl zayıftım 8 kilo aldım 5 6 ay önce oluşan çatlaklar ondan olabilir ama şimdi kilomda aşırı oynamalar yokki normal bi kilodayım hala çatlıyorum baktıkça moralim bozuluyo çokk =( Doktora gitme ihtimalim olmaz sanırım vitamin alsam diye düşündüm içinde çinkoda olan teşekkür ederim cevabn için canım
çatlak ve yırtık derinin altında olan bir şey kan oturmasının iç tarafta olduğunu ve kalıcı olduğunu düşün zamanla kan oturan yerdeki dokuların nefessizlikten öldüklerini düşün işte bu sorun böle bir şey. dar pantolon düşük belli pantolon gibi şeylerde tetikliyo ben akşam yemeğine gitmiştim yengemlere zaten anlattım ilk yazdığımda bir beden bile değil yarım beden dar bi pantolonla bacak bacak üstüne atıp 1 saat küçük kuzenimle çizgi film izledim eve gittiğimde bacağımda iz vardı. yani düşünsene hiç bir şey yapmadım öle hızlı kilo alıp veren biride değilim. bir de araştırdım spor yapanlarda da oluyo zorlama hareketler yapanlarda mesela ağırlık kaldıranlar vardı bodyciler forumlarında okudum dağ gibi adamlar koltuk altımdan göğsüme kadar mor mor çatlak oldu napcam diye soruyolar spor yapsan bi türlü yapmasan bi türlü anlamadım valla senin işini güzelim inş o dediğin vitaminler falan işine yarar. rica ederim bu arada ne demek amaç paylaşım :)
kizlar neticeden yani kahve limon karisimdan memnun olan varmi,,,,butun forumu okuyamadim ,,ama eger faydasini kesin gören varsa paylassin lütfen ona göre bende baslamak
istiyorum,,eger fayda vermiyecekse digerleri gibi, bosuna zahmete girmeyim ,,kesin faydasini gördügünüz bi ürün varmi ???
Başla tabi boş durmaktan iyidir hadi kolay gelsin :)
basladim Allahin izni ile, sunu sölemekte fayda var vucud acaip yumusuyor pamuk gibi oluyor,,,ama derdimiz pamuk deil tabiki catlaklarin gitmesibakalim zaman ne gösterecek hayirlisi .....
Bana bekarken biri kalk gece 11'de karnına kahveli limon sür,sonra da banyoyu iki saat yıka dese,''hadi lenn'' olurdu cevabım.Ama bu yazıyı okur okumaz denemekte fayda var dedim kendi kendime.Umarım biri şaka yapmamıştırSonucu göreceğiz
Asya’da kadınlar ciltlerini nemlendirmek, onarmak, beslemek ve yumuşatmak için beyaz kamelya yağı kullanıyorlar.Ünlülerin makyaj tasarımcısı Shalini Vadhera, aynı zamanda bir kaç ünlü ismin doğumdan sonra bu yöntemi kullandıklarını ve o derin çatlaklardan bile bu sayede kurtulduklarına yemin ettiklerini söylüyor. Kadınlar bu yağı aynı zamanda saçlarının ve tırnaklarının hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlamak için de kullanıyor.
Bu yöntem Japonyada içine fındık yağı eklenerek cilt bakımında ve doğum sonrası catlakların giderilmesinde kullanılıyormuş.VE bir şey daha söyleyeyim.Çin beyaz çayı ise gençleştirici gizemi taşır! Gıda, sağlık ve kozmetikte yeni yeni popüler olmaya başlamıştır. Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı kullanılmaktadır. Cildi kuvvetlendirici, yeni cilt hücre yetişmeyi destekleyicidir. Çevre ve günlük cilt yıpranmalara karşı cildi koruyucudur. Pürüzsüz ve yumuşak bir deri oluşumunda etkin rol oynar.
Eee denemek lazım.Kahve-limon peelinginden sonra beyaz kamelya ve fındık yağını sürebilirsiniz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?