Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar ya benim 3. haftaya girdi kahve limon ama hiçbir değişiklik yok... bi de benim çatlaklar beyaz yani eski.
ta ergenlik den kalma valla umudum yok pek bıraksam mı diyorum..
yoksa bi 3 hafta kadar devam mı etsem??? :97:

iyi gecelerr... cildiniz hassas ise doktorunuza danışın acnelyse cilt soyucu bi krem içeriğinde %0.1 oranında asit bulunuyo ben güvendiğim yıllardır gittiğim eczacıma sordum henüz kırmızı olanlar için gerekmediğini söyledi zaten sivilceleri kurutmak için kullanılan bir krem dedi çok çok az miktarda sürülüyo yoksa kimyasal yanık yapıyo ben bu tarz bir kremi yüzüme bulamaç gibi sürmüştüm cahillik işte 3 sene önce kimyasal yanık yüzünden konuşamadım bile bir süre öyle diyim. soyucu olduğu için kaşıntı hafif yanma hissi yapabilir ve cildi kurutur pul pul döker.. ben şimdi madecassol diye bir krem kullanıyorm daha öncede burada söyledim bu ikisi işe yarıyormuş ben kefil olamam ama madecassol için bir umudum var.

ve lütfen unutmayın tıp henüz çatlak ve yırtık problemine karşı kesin bir tedavi bulamadı bırakın tedaviyi görüntüyü tamamen eski haline getirebilecek bir şey bile bulamadı... üzülmeyin canınız sağolsun zaman obezite devri yapacak bir şey yok. ancak yeni çıkan yeni oluşmuş kırmızı çatlak ve yırtıklar için ufakda olsa beyaza döndüklerinde gözle daha zor görünebilecek bir kaç şey var önemli olan yeni başlayanları durdurmak.

ve kızlar lütfen pahalı kozmetik ürünlerine tomarla para harcamayın inanın bir yerden yaparken diğer yerden bozuyorlar ve çatlak gibi bir cilt sorunu için kesinlikle sadece geçici kandırıcı şeyler. doğal ve iddiasız olan fiyatı uç noktalarda olmayan şeyleri araştırın. ve cildiniz hassas ise mutlaka doktorunuza danışın.

ve son olarak yukarda da dediğim gibi zaman obezite zamanı olduğundan hergün 15 dakikanızı ayırıp egzersiz yapın. nasıl mı?
sandalyenizi alın oturmadan önceki gibi ayakta durun. ayaklarınızı omuz hizasında açıp hafifçe belinizi kırarak sandalyeye oturuyormuş gibi yapıp kalkın 15 kere yapıp 1 dakika ayakta derin nefes alın ve bunu 3 kez yapın. ya da kalın bir don lastiğini bağlayıp bacaklarınıza geçirin yere sırt üstü yatıp bacaklarınızı kaldırın ve belinizi hafifçe gererek (etkiyi artırmak için) kaldırdığınız bacaklarınızla lastiğin gevşetin onuda 3 kere 15 lik bölümlerle yapın 15 dakikanızı bile almaz ama en azından cildinizi toparlar.

5. yapışım henüz bi gelişme olmadı aksine 2 çatlak daha gördüm şimdi bacağımda Allahım ya bi yerinde dur artık çatlamaaaaaa beee :84:

canım krem kullanıyorum artık diyip cildinin çatlak olmayan kısımlarını ihmal etme nemlendirmeyi unutma. hareket et bol bol ve bu çatlak işi sende genetik mi değil mi kilodan mı nedir sebebi doktora gidip öğren belki hormon tedavisi gibi ağızdan ya da damardan verilen bir kaç ilacı vardır belki bunun, durdurabilme şansı olabilir.

Vücuduma sürüyorum hazırladığım karışım yağını kahve-limonu da tüm bacağıma karnıma falan uyguluyorum ama yinede çatlıyorum ya hiçbişey yapmasam anlıycam ama bunları yaptığım halde neden yeni çatlaklar oluyo anlamıyorum ki tamam bu yıl zayıftım 8 kilo aldım 5 6 ay önce oluşan çatlaklar ondan olabilir ama şimdi kilomda aşırı oynamalar yokki normal bi kilodayım hala çatlıyorum baktıkça moralim bozuluyo çokk =( Doktora gitme ihtimalim olmaz sanırım vitamin alsam diye düşündüm içinde çinkoda olan teşekkür ederim cevabn için canım

çatlak ve yırtık derinin altında olan bir şey kan oturmasının iç tarafta olduğunu ve kalıcı olduğunu düşün zamanla kan oturan yerdeki dokuların nefessizlikten öldüklerini düşün işte bu sorun böle bir şey. dar pantolon düşük belli pantolon gibi şeylerde tetikliyo ben akşam yemeğine gitmiştim yengemlere zaten anlattım ilk yazdığımda bir beden bile değil yarım beden dar bi pantolonla bacak bacak üstüne atıp 1 saat küçük kuzenimle çizgi film izledim eve gittiğimde bacağımda iz vardı. yani düşünsene hiç bir şey yapmadım öle hızlı kilo alıp veren biride değilim. bir de araştırdım spor yapanlarda da oluyo zorlama hareketler yapanlarda mesela ağırlık kaldıranlar vardı bodyciler forumlarında okudum dağ gibi adamlar koltuk altımdan göğsüme kadar mor mor çatlak oldu napcam diye soruyolar spor yapsan bi türlü yapmasan bi türlü anlamadım valla senin işini güzelim inş o dediğin vitaminler falan işine yarar. rica ederim bu arada ne demek amaç paylaşım :)

Benim dar olmayan pantolonum yok nerdeyse işe bakarmısn
Aynen canım ben de okumuştum vücut geliştiren adamlarda da oluyodu bu çatlaklar ne yapınca olmuyosa artık bi bulsam herkesle paylaşçam

kizlar neticeden yani kahve limon karisimdan memnun olan varmi,,,,butun forumu okuyamadim ,,ama eger faydasini kesin gören varsa paylassin lütfen ona göre bende baslamak
istiyorum,,eger fayda vermiyecekse digerleri gibi, bosuna zahmete girmeyim ,,kesin faydasini gördügünüz bi ürün varmi ???

Canım birimize yarayan birimize yaramıyo ki çatlakların zaten kesin bi tedavisi yok.. Ki bu yöntemde hemen sonuç vermez hangi yöntemi uygularsak uygulayalm uzun vadede bi sonuç alabiliriz bence..Kendimiz deneyip görücez artık mesela 7. yapışım bi gelişme yok gibi kırmızılıklar arada bi bastırıyo sanrsın fosforlu kalemle çizdim :)) Ama şuan bakıncada silikleşmiş öyle yani ..

o zaman bende bugun bi baslayip deneyim, zaten eger bana fayda verirse kesin herkes faydasini görür :) faydasini görurusem hemen paylasacam sizinle en kisa zamanda bu catlaklardan kurtulmak ümidiyle :)))

o zaman bende bugun bi baslayip deneyim, zaten eger bana fayda verirse kesin herkes faydasini görür :) faydasini görurusem hemen paylasacam zamanda bu catlaklardan kurtulmak ümidiyle :)))

faydasını gören var mı demişsin ben ne uygularsam uygulayayım kendi bedenimi tanıdığım için ona göre yapıyorum ama bir işe yarasaydı bende yarardı (aynen senin dediğin gibi yani..:) ) bu başlığın altında kaç tane yorum var gördün okuyamadım hepsini demişsin ama ben okudum bitirdim bütün yapılan yorumları sonra başladım kahve limona başlığı açan kişide işe yaramış ama diğer kızlar sadece cildimi pamuk gibi yaptı yorumu yapmış ve onun dışında bende de izler gitti diyen yok. herhalde bu karışımın tarifini veren arkadaşımız buraya yazmadan önce başlamıştır ve daha uzun süredir kullanıyodur yani işe yarıyorsa bile hemen olmaz onu bil.

basladim Allahin izni ile, sunu sölemekte fayda var vucud acaip yumusuyor pamuk gibi oluyor,,,ama derdimiz pamuk deil tabiki catlaklarin gitmesi bakalim zaman ne gösterecek hayirlisi .....

Hayırlısı canım :)

Kızlar bu arada kullananlar cevaplayabilirmi konuyu açan kişi soyulma yapıyor demişti ama ben de soyulma falan yapmıyo aksine yumuşak ve nemli oluyo işe yaraması için soyulması falanmı gerek ?

Bana bekarken biri kalk gece 11'de karnına kahveli limon sür,sonra da banyoyu iki saat yıka dese,''hadi lenn'' olurdu cevabım.Ama bu yazıyı okur okumaz denemekte fayda var dedim kendi kendime.Umarım biri şaka yapmamıştır Sonucu göreceğiz

bügün ikinci denemeyi yapacam.... en azindan vucuda bakim oluyor yani kaybedecek biseyimiz yok aslinda; ama fayda verirse piyango kazanmis gibi olur herhalde :)) sende
basla canim bakalim sonuclarimiz ne olacak iyi haberlerinizi bekliyorum

Asya’da kadınlar ciltlerini nemlendirmek, onarmak, beslemek ve yumuşatmak için beyaz kamelya yağı kullanıyorlar.Ünlülerin makyaj tasarımcısı Shalini Vadhera, aynı zamanda bir kaç ünlü ismin doğumdan sonra bu yöntemi kullandıklarını ve o derin çatlaklardan bile bu sayede kurtulduklarına yemin ettiklerini söylüyor. Kadınlar bu yağı aynı zamanda saçlarının ve tırnaklarının hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlamak için de kullanıyor.
Bu yöntem Japonyada içine fındık yağı eklenerek cilt bakımında ve doğum sonrası catlakların giderilmesinde kullanılıyormuş.VE bir şey daha söyleyeyim.Çin beyaz çayı ise gençleştirici gizemi taşır! Gıda, sağlık ve kozmetikte yeni yeni popüler olmaya başlamıştır. Yaşlanma, kırışıklık ve sarkmalara karşı kullanılmaktadır. Cildi kuvvetlendirici, yeni cilt hücre yetişmeyi destekleyicidir. Çevre ve günlük cilt yıpranmalara karşı cildi koruyucudur. Pürüzsüz ve yumuşak bir deri oluşumunda etkin rol oynar.
Eee denemek lazım.Kahve-limon peelinginden sonra beyaz kamelya ve fındık yağını sürebilirsiniz.:)

ilk defa duydum bu yağı nerden bulabiliriz peki aktarlarda varmıdır

Bende ilk defa duydum benim çatlaklarım 1.5 yıllık cok az ve incecik.doğum catlaklarını bile gecirdigine göre gecirebilir.Aktarda vardır gidip sorucam bir. Çok belli değil ama ben biliyorum sorun orda işte.Bakalım artık.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…