devam edicem cnm 2 hafta sonundada azda olsa bi gelişme olursa devam edicem çatlakların verdiği o buruş buruş görüntütüyü en çok geçsi istiyorum zaten o buruşukluk gidince görünümüde hafifliyo sıkılaştırıcı jellerden de alıcam kullanıcam
He söylmeyi unuttum bu arada canım ablamın bi arkadaşı pahalı bi sıkılaştırma jeli almış göbeği için onu kullanınca sıkılaşmış gerçekten ama ürünü bırakınca lastik gibi olmuş kız o yüzden dikkatli ol =)
gercektenmi evet aslında onlar geçici ama birazda olsa piskolojik olarak rahatlıyalım spor güzel sıkılastırıyo ama zaten bacaklarımın altları diz kapaklarımın oraları sıkı hafif kas bile var sürekli hareket halindede olduğum için bacaklarım ağrıyo valla vichy almayı düşünüyorum insallah işe yarar
ben bu "çatlak da neymiş torunum" başlığını okuduğum zaman siteye üye oldum.. 22 yaşındayım her zaman tığ gibi zayıf denilen soluk çırpı gibi bir şeydim. taa ki lise bitti üniversiteyi 2 sene boyunca kazanamayıp evde oturana kadar.. sonra başladı tabii göbek, kalça.. tabir-i caizse hatun oldum bir anda.. bir kaç ay önce hemen hemen yarım beden kadar dar gelen bir pantolonla 1 saat oturmak zorunda kalmıştım ve sağ bacağımı sol bacağımın üzerine atıp 1 buçuk saat aynı pozisyonda kalmıştım eve gidip pantolonumu çıkardığımda mor az birazda derin çatlaklar ya da yırtık denen hadise, çamaşırımın alt kısmında yani bacağımın yukarı kısmında belirmişti ... haliyle yazıyı okuyunca ilk işim bütün yorumları okumak oldu... bitirdiğimde ilk işim mutfağa koşup kahve-limon karışımını uygulamak oldu ve bir süre uygulamaya devam ettim. uygulamaya başladığımda azcık bile olsa zaten zaman geçmesinden dolayı pembeye dönmüş mor çatlağın renginde bir süre kahve-limonu uygulama vakti geldiğinde hafif bir açılma sezmeye başladım ancak uygular uygulamaz renkte bir koyuluk olduğunu farkettim ve bikaç gün önce eşimin yanında yaptım ve zorla şahitlik etmesini istedim "bak!" dedim "gördün dimi çatlağı" o da "tamam" dedi sürdüm kahve-limon karışımını dediğim gibi hafif masaj sonra temizledim bak dedim tekrar eşime "bana mı öyle geliyor yoksa?" diyecek gibi oldum lafımı bitirmeden bana "rengi koyulaşmış" dedi... bu kahve-limon karışımını benim gibi kullanıp aynı problemi yaşayan varsa bilmek isterim ya da tam tersi bende de aynı şey oldu ama devam ettim ve düzeldi diyenler olursa da bilmek istiyorum... veyahut bu çatlak değil dostum yırtık, yırtık olayında işe yaramaz gibi bir cümle ederseniz bu kadına çok bahtiyar olurum, yoksa hep aklımın bir köşesinde kalacak.. her neyse hala bu konuya ilgi devam ediyorsa dediğim gibi. paylaşmak istedim.
Çözemedim bu çatlakları zaten bi hafifliyo bi artıyo gibi oluyo kendi çapında.Belki seninkide böyledir.
aynen benimkide öyle bazen bakıyorum hafifledi tamam diyorum böyle devam ederse yok olur gider beyaza bile çevirmez yani iyileşir gibi oluyor ama dediğin gibi duştan sonra bi çatlak daha olmasın diye losyon, krem tarzı şeyler sürmemle birlikte kıpkırmızı kesiliyo anlamadım valla saçmalık oldu tek derdim o kırmızılık gitsin beyaz bile olsa razıyım dayak yemiş gibi haline göre :) bi ara cildiyeciye gidicem vakit bulursam gösteriyim varsa bir çaresi paylaşırım buradan ama ne zaman giderim bilemiyorum... sende gidersen ya da bir çaresi olursa paylaşırsan buradan çok makbule geçer.
Ben bi çare bulsam burda bangır bangır söylicem ben de bazen beyaz olsun yeter artık onada razıyım diyorum çok kötü görünüyolar valla çeken bilir yaa :))
Selam kızlar,
Çok şanslısınız ki çatlaklarınız kırmızı yani canlı hücre bizimkiler beyazladı ve ölü ve bizim yaptığımız ölüyü diriltmek gibi birşey bence neyse şu anda iyileşme olasılığı çok yüksek bu dönemde bence bol bol nemlendirici kullanın iyi geleceğini düşünüyorum! çinko ve kolajen kapsüllerlede içerden güçlendirin derim ben tercih sizin tabi;
kolay gelsin
Bende kendimi kırmızılar henüz diye avutuyorum ama kaç aydır uğraşıyorum geçmek bilmiyolar..
Önerin için teşekkürler canım içten de takviye şart oldu artık
Hayatım sen kaç aydır uğraşıyosun, biz kaç yıldır uğraşıyoruz haberin var mı:)))))))
:)) 5 aydır falan uğraşıyorum canım ama sonuç alamadıktan sonra 3 ay 5 ay ne farkeder beklemeye razıyım ama yeterki bi sonuç alym :/
ya bende de bir kaç ay oldu madecassol + acnelyse yapiyim dedim ama zaten yukarda kızların da dediği gibi henüz beyaz olmadıkları için canlılar yani acnelyse içeriğinde %0.1 asit bulunduran bir şey soyarak tedavi ediyor buna lzm olduğunu düşünmüyorum şimdilik evimin karşısında yıllardır tanıdığım eczacı bir adam var çok nettir ne iyi gelir ne iyi gelmez her şeyi bilir ilaçlar hakkında ondan gidip alırken sorarım... ama dediğim gibi acnelyse soyarak tedavi ediyor bu bence beyazlamış olanları canlandırmak için alttaki tabakanın yüzeye çıkmasını sağlayabilir, madecassol da bir yerlerde okudum anadolu ünisinin eczacılığı tarafından onaylıymış belki de bu sitede okudum şimdi hatırlayamadım ama amelyatlardan sonra amelyat izlerinin geçmesi için kullanılıyormuş... yani allah korusun neşter izinde kullandıklarına göre sağlam bir doku yenileyicidir.. demem o ki kızlar sizde de sabır ve bu konuda yıllardır sinir harbi varsa 1 sene flan sürüyormuş tam olarak işe yaraması ama bu iki ilacı bir araştırın derim ( kullanmadığım için kullanın demiyorum önce araştırın ) inşaallah kurtuluruz yinede moralinizi bozmayın allah korusun kolu bacağı eksik olanlarda var ve kremle falan çare bulunmuyor onlara içinizi ferah tutun :)
Evet canım madecassolu araştırmıştım ben de okumuştum senin dediklerini. aldım hatta ama işte 1 yıl da sabredemedm tabi 1 ay kullandım kullanmadım
olmaz işte öyle sabır madem kafana takıyosun sabrediceksin. hem unutma yan gelip yatarken abuk sabuk şeyler yerken bir günde oluşmadı onlar sabırla oluşmaları için gereken her şeyi yaptık çatlaklarda kırmadılar sağolsunlar geldiler ahaha ( tabii genetik olanlar meclisten dışarı ) e gitmelerini istiyosakda sabırla ne gerekiyosa yapıcaz el mahkum :) ben yarın almayı düşünüyorum madecassol hemen bir şey diyemem ama ara ara gözlemlerimi yazıcam ekstradan bir şey keşfedersem yazar paylaşırım.. tekrar ediyorum allah başka sıkıntı vermesin kafaya takmak yok, sakın ! :) iyi geceler şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?