Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Genetikmidir nedir anlamadımki ne yaparsam yapıyım durmıycakmı bunlar yeni yeni çatlaklarım oluşuyo en azından durdurmak için yapcak bi yöntem yokmu elbise bile giyemiyorum yaaaa :84:

hergün vücuduna nemlendirici sür cnm duştan sonra mutlaka sür....deminden beri bazı sayfaları okudum çok iyi sonuç alan varsilikleştiğini yeni olanların geçtiğini yazmışlar 2 haftda bu sonucu almışlar ben iyice gaza geldim bu aksam 2.kez yapıcam insallah işe yarar yaaa

Mutlaka sürüyorum bebek yağı zaten ama bi sonuç alamıyorum ben de peelingim az bişey kalmıştı onu bitirip başlıycam olumlu olumsuz gelişmeleri yazarsan sevinirim

Mutlaka sürüyorum bebek yağı zaten ama bi sonuç alamıyorum ben de peelingim az bişey kalmıştı onu bitirip başlıycam olumlu olumsuz gelişmeleri yazarsan sevinirim

mutlaka yazıcam 15 gün sonra bakalım nasıl değişimler olucak büyük bi sabırla yapıcam ama işte renglimde yakın

ben de 2 gün uyguladım. ya gerçekten geçmesini istediğim için geçtiğini düşünüyorum ya da gerçekten görüntüde silikleşme var. devam edecem bakalım gelişmeleri yazarım. çok teşekkürler bizlerle paylaştığın için. :)

Nescafe değil canım türk kahvesl :)
Hanımlar bişey sormak istiyorum gögüs catlaklarına kullanan da oldu mu?
Ben çooook kilo verdim ve gögüslerim ve kollarımda çatlaklar oluştu.kolumdakiler için doktora gittim bi krem verdi galenic,kullanmaya başladım olumlu sonuç alırsam yazıcam.Gögüsümdekiler hem ergenlikten kalmaydı kiloyla birlikte iyice ilerlediler kahve limon yapmayı düşünüyorum. Gerçi göbeğimde bel yanlarımda da var çatır çatır çatladım ve rahatsız oluyorum 22 yaşındayım daha

kızlar atvde bugün ne pişiriyoruz programında dr gürkan çatlakları ve selülitleri konusucaktı dün demişti ama kaçırdım izleyen varmı neler dedi kür verdimi

kızlar atvde bugün ne pişiriyoruz programında dr gürkan çatlakları ve selülitleri konusucaktı dün demişti ama kaçırdım izleyen varmı neler dedi kür verdimi

Bayanlar var mı düzenli kullanıpta sonuç alan
Ben bi ara yapıyodum ama zor geldi,üşendim bıraktım

ben yeni başladım kalçamdaki çatlakları geçirirmi bilmem ama gerçekten sıkılaştırıyor ciddi anlamda ..ve sanki selülitlerimide azalttı gibi

Ya onu bende izliycektim ama kaçırdım :/ Sonlarına doğru açtım ondada çatlakların tedavisi yoktur lazerle falan kesin çözüm yok diyodu..
Canım devam ediyomusun kahve limona bi gelişme oldumu :26:

Ya onu bende izliycektim ama kaçırdım :/ Sonlarına doğru açtım ondada çatlakların tedavisi yoktur lazerle falan kesin çözüm yok diyodu..
Canım devam ediyomusun kahve limona bi gelişme oldumu :26:

evet cnm 6 kez yaptım daha bi değişiklik yok devam edicem 1 ay falan deniycem baktım bi değişiklik yine yok bırakıcam dermaroller alıcam

ben aklıma geldikçe yapıyorum ilk yapılınca acayip azalıyo sonra düzenli yapmadım için geri geliyo
sürekli yaılsa işe yarıyacak bence
karnım doğum sonrası çok çatlak oldu
denize gitmeden yaptım görünümü acayip azalıyo
acil çatlağım gitsin istiyosanız geceden kızarıncaya kadar iyice ovun sonra iyice yıkanın

kızlaar ben de bugün başlıyorum :)inşallah istediğim olur. şimdi ramazan ama bittikten sonra denize-kum-güneşe devam. bikinide berbat duruyor. before-after için fotoğrafımı da çekindim. sonuçlardan haberdar edicem sizi :):130:

merhaba kızlar ben iki haftadır kullanıyorum ama hiç bir düzelme yok acaba biryerlerde yanlış mı yapıyorum.....
karışımı vucuduma yedırdıkden sonra duş jeli kullanıyorum acaba kullanmalı mıyım etkısını mı öldürüyor????
uygulayanlar cevap versin lütfen....

2 haftadır yapıyorum ama hiç bi değişiklik yok buruş buruş görüntüsünden sadece kırmızı olan çatlakların biraz rengini solduruyo 2 hafta daha yapıcam ozamanda değişiklik olmazsa bida yapmıycam off bende bunda çok umutluydum en azında o buruş görüntüsünü geçirseydi

Canım rengini solduruyo demişsin kırmızı çatlakların o bile bi gelişme bence tamamen tedavisi yokki çatlakların hele ki bu kadar kısa bi sürede .. Bi gelişme gördüysen devam et bence zaten kolay kolay bi sonuç alınmıyo en azından görünümü hafifler..:18:

devam edicem cnm 2 hafta sonundada azda olsa bi gelişme olursa devam edicem çatlakların verdiği o buruş buruş görüntütüyü en çok geçsi istiyorum zaten o buruşukluk gidince görünümüde hafifliyo sıkılaştırıcı jellerden de alıcam kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…