Genetikmidir nedir anlamadımki ne yaparsam yapıyım durmıycakmı bunlar yeni yeni çatlaklarım oluşuyo en azından durdurmak için yapcak bi yöntem yokmu elbise bile giyemiyorum yaaaa :84:
hergün vücuduna nemlendirici sür cnm duştan sonra mutlaka sür....deminden beri bazı sayfaları okudum çok iyi sonuç alan varsilikleştiğini yeni olanların geçtiğini yazmışlar 2 haftda bu sonucu almışlar ben iyice gaza geldim bu aksam 2.kez yapıcam insallah işe yarar yaaa
Mutlaka sürüyorum bebek yağı zaten ama bi sonuç alamıyorum ben de peelingim az bişey kalmıştı onu bitirip başlıycam olumlu olumsuz gelişmeleri yazarsan sevinirim
kızlar atvde bugün ne pişiriyoruz programında dr gürkan çatlakları ve selülitleri konusucaktı dün demişti ama kaçırdım izleyen varmı neler dedi kür verdimi
Ya onu bende izliycektim ama kaçırdım :/ Sonlarına doğru açtım ondada çatlakların tedavisi yoktur lazerle falan kesin çözüm yok diyodu..
Canım devam ediyomusun kahve limona bi gelişme oldumu :26:
evet cnm 6 kez yaptım daha bi değişiklik yok devam edicem 1 ay falan deniycem baktım bi değişiklik yine yok bırakıcam dermaroller alıcam
2 haftadır yapıyorum ama hiç bi değişiklik yok buruş buruş görüntüsünden sadece kırmızı olan çatlakların biraz rengini solduruyo 2 hafta daha yapıcam ozamanda değişiklik olmazsa bida yapmıycam off bende bunda çok umutluydumen azında o buruş görüntüsünü geçirseydi
Canım rengini solduruyo demişsin kırmızı çatlakların o bile bi gelişme bence tamamen tedavisi yokki çatlakların hele ki bu kadar kısa bi sürede .. Bi gelişme gördüysen devam et bence zaten kolay kolay bi sonuç alınmıyo en azından görünümü hafifler..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?