Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Bir de haftaya 2 haftalığına tatile gidiyorum. Gittiğim yerde bu karışımı hazırlama olanağım yok. Acaba hazırlayıp bi şişeye doldursam işe yarar mı ? Yoksa illa taze olması mı gerekir. Teşekkür etmeyi unutmuşum çok çok teşekkür ederim :)

kızlar benimkiler çok derin ve 10 yıllık bacaklarımın akrasında dahi var...açıkçası ben kahve limonla falan benimkilerin geçeceğini sanmıyorum...bol su içiyorum spor yapıyorum zayıfım ama heryerim hariya gibi...yakında ameliyat falan olacam yaaa bir yolu varsa o kadar kafaya takıyorum yani

denemekte fayda var para verip pahalı kozmetikler almaktnsa doğal yollardan geçirmek en güzeli bu hafta başlıcam...

Kızçeler bu benim ilk mesajım hemen sorumu sorayım,ben bunu 1 kere denedim ama kıvamını pek tutturamadım galiba sürünce dökülüyolar hemen kızarma da olmadı limonu az mı koydum acep?:44:

kızlar benim de üst bacağımın neredeyse tamamı çatlaklarla dolu ama beyaz değil kıpkırmızı ve içe doğru da değil dışa doğru kabarık sizce bu formül bende de işe yarar mı son zamanlarda o kadar takıntı haline getirdim ki aynaya bile bakamıyorum

ben bu kahve limonu burda görüp bir kere denedim ve sadece bir kereyle hiç okadar gözüme batmayanlar daha bi belirgenleşti niye böyle oldu anlamadımm yanlış bişeymi yaptım acaba

merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım ve kilo alıp vermekten çatlaklarım oluştu bu durum psikolojimi çok bozdu geçenlerde kardeşim bile dalga geçti oturup ağladım arkadaşlar denize gidelim diyo hep bi bahane uyduruyorum artık kurtulmak istiyorum en azından silikleşsin görünümü azalsın ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin çok mutsuzummm

kızlar ben aklıma geldikçe yapıyorum bunu
3 günde bir falan yapıyorum aklımdan çıkıyor yada üşeniyorum çünkü

ama ince çatlakların görünümü yumuşadı kapanıyor kalınlar ise toparlanıyor sanırım işe yarıyor yani en azından 1 ay deneyin fark görmezseniz bırakırsınız ben farkı gördüm

Son umutlarımdan bir tanesi büyükannenizin bu yöntemi. Bugün uygulamaya başladım. Bunun yanı sıra sabahları Madecassol da sürüyorum. Banyodan sonra cildimi muhakkak nemlendiriyorum. İnşallah, kurtulurum. Azalsa, o bile yeter bana. Çok teşekkürler bu yöntemi bizimle paylaştığınız için. Sevgim ve saygımla.

Arkadaşlar ben dün bölgesel incelme ile ilgili bir topik okumuştum biberiye yağı ve fındık yağını karıştırıp sürün diye biberiye yağı yağları yakarken fındık yağıda sıkılaştırıyormuş ayrıca fındık yağı çatlaklarada iyi geliyormuş. sürdükten sonra strech film ile sarıp yatıyormuşsunuz bunu deneyecektim aca bu kahve+limon karışımını yapıp yıkadıktan sonra mesela bir iki saat sonra bu yağları sürsek fayda edermi ne dersiniz?

Minimum düzeyde çatlaklarımda değişmeler var. Yeni oluşan çatlaklarımı hemen beyaza çevirdi, fakat bunu ben iyileşme olarak algılıyorum. Bazı kırmızı çatlaklarım ise yok oldu, az bir şeydi zaten.
Uygulamalarıma devam ediyorum, inancımı kaybetmemeye çalışıyorum. İnsanlar kanseri inanç ve umutla yeniyor, imkansız diye düşünmeyelim. Muhakkak kremliyorum kendimi, kayısı ve badem yağı kullanıyorum. Madecassol ve acnelyse tedavisine de başladım.
Yok olacak bu çatlaklar, inanıyorum.

senin adına sevindim cnm tam olarak nasıl uyguladın kaç günde bir yaptın

Aynen Lolifer'in söylediği şekilde, iki gün yapıp bir gün ara verdim. Bugün ikinci seansım olacak, heyecanlıyım :)

bende aksam basladım hadi bakalım hayırlısı görünümünü azaltsa onada razıyım...merak ediyorum acaba babaannesi ne kadar süre yapıpta geçirmiş ama lolifer uğramıyo buralara artık

bende aksam basladım hadi bakalım hayırlısı görünümünü azaltsa onada razıyım...merak ediyorum acaba babaannesi ne kadar süre yapıpta geçirmiş ama lolifer uğramıyo buralara artık

Biz çatlakları bitirene kadar yapalım Lolifer'in uğramamasına üzüldüm açıkçası. Çok hem de. :/

Off Allahım geçmiyo geçmiyooooo bi türlüüüüü ((( Kabak lifiyle kese atıyorum banyodan sonra bebek yağı sürüyorum belki yararı olur diye bepanten madecassol karıştırıp sürüyorum arada da badem yağı kakao yağı sürüyorum ama bu çatlaklarım artarak devam ediyo ya bari dursunlar durun bi yaa yerinizdeeee niye artıyosunuz halaaaa :84:
Aldığım bi peeling vardı o bitsin de bi de şu kahveyi deneyim inşallah işe yarar (

off benimde öyle sanki giderek artıyo zayıfladığım için daha çok oldu bende rejimi bıraktım diz kapaklarımın arkaları feci kötü aşağıya kadasr iniyo buruşmuş kağıt gibi ellerimle gerince çok hafifliyo çatlaklar bu buruşukluğu nasıl gidericem yaa sürekli hareket halindeyi hafif kas bile var ama gerdirici bişeyler alıp sürmem lazım sanırım kafayı yiycem ya buruşukluk gitse zaten çatlaklarda okadar belli olmıycak gerginleşince....bende kese yapıyorum bebek yağı yada nemlendirici sürüyorum ama sanki daha çok oluyo kahve limona basladım insallah işe yara ama pek ümitli değilim

bu mesajı okuduktan sonra iyice gaza geldim

Genetikmidir nedir anlamadımki ne yaparsam yapıyım durmıycakmı bunlar yeni yeni çatlaklarım oluşuyo en azından durdurmak için yapcak bi yöntem yokmu elbise bile giyemiyorum yaaaa :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…