Minimum düzeyde çatlaklarımda değişmeler var. Yeni oluşan çatlaklarımı hemen beyaza çevirdi, fakat bunu ben iyileşme olarak algılıyorum. Bazı kırmızı çatlaklarım ise yok oldu, az bir şeydi zaten.
Uygulamalarıma devam ediyorum, inancımı kaybetmemeye çalışıyorum. İnsanlar kanseri inanç ve umutla yeniyor, imkansız diye düşünmeyelim. Muhakkak kremliyorum kendimi, kayısı ve badem yağı kullanıyorum. Madecassol ve acnelyse tedavisine de başladım.
Yok olacak bu çatlaklar, inanıyorum.
senin adına sevindim cnm tam olarak nasıl uyguladın kaç günde bir yaptın
Aynen Lolifer'in söylediği şekilde, iki gün yapıp bir gün ara verdim. Bugün ikinci seansım olacak, heyecanlıyım :)
bende aksam basladım hadi bakalım hayırlısı görünümünü azaltsa onada razıyım...merak ediyorum acaba babaannesi ne kadar süre yapıpta geçirmiş ama lolifer uğramıyo buralara artık
Off Allahım geçmiyo geçmiyooooo bi türlüüüüü((( Kabak lifiyle kese atıyorum banyodan sonra bebek yağı sürüyorum belki yararı olur diye bepanten madecassol karıştırıp sürüyorum arada da badem yağı kakao yağı sürüyorum ama bu çatlaklarım artarak devam ediyo ya bari dursunlar durun bi yaa yerinizdeeee niye artıyosunuz halaaaa :84:
Aldığım bi peeling vardı o bitsin de bi de şu kahveyi deneyim inşallah işe yarar(
ben de yaptım bu kahve limon olayını...
ilk önceleri pürüzsüz yaptı...hafifledi görüntü..nasıl sevindim..sonra baktım etki etmemeye başladı..sanki daha da çoğalıyolar gibi geldi.. kırmızı kırmızı oldu........bıraktım...bıraktıktan 1-2 hafta sonra deliii gibi kaşınmaya başladım ama nasıl hart hart kaşındım anlatamam.... ağlıcak derecede bi kaşıntıdan bahsediyorum...
3 hafta kaşındım..abartmıyorum tam 3 hafta......özellikle geceleri uykumdan uyarıyodu kaşıntı...bol bol nemlendirici sürüyodum ben de...
sonra dayanamadım kaşıntı kremi aldım...2 gündür onu kullanıyorum ve geçti kaşıntım...
veee en önemli şey:)
derim pul pul döküldü..kaşıntı bu yüzdenmiş... ve çatlaklar inanılmaz derecede azaldı..deri yenilendi kızçeler:) muhteşem oldu...bebek poposu gibi oldu desem yeridir:) nasıl mutluyum....:)
bundan sonra haftada 1 kez falan yapıcam...nasılsa azaldılar...ya sevincimi anlatamam:) inşallah siz de kurtulursunuz...ya hafiflese yeter...bu karışımı yaptıktan sonra nemlendirici sürün güzelce...
he şunu da belirteyim..iyi gelmediğini görüp bıraktıktan sonra kaşınmaya başladım ben de geçsin diye hodan yağına başladım..kaşınırken başladım hodanı kullanmaya...1.5 hafta falan kullanmışımdır yani hodanı....kahvenin iyi geldiğini biliyorum çünkü bacaklarıma da yapmıştım kahve limonu..hodan yağını sadece popoya yapmıştım.....bacaklarım da deli gibi kaşındı ve döküldü deri ve yenilendi:) burdan biliyorum:)
off benimde öyle sanki giderek artıyo zayıfladığım için daha çok oldu bende rejimi bıraktım diz kapaklarımın arkaları feci kötü aşağıya kadasr iniyo buruşmuş kağıt gibi ellerimle gerince çok hafifliyo çatlaklar bu buruşukluğu nasıl gidericem yaa sürekli hareket halindeyi hafif kas bile var ama gerdirici bişeyler alıp sürmem lazım sanırımkafayı yiycem ya buruşukluk gitse zaten çatlaklarda okadar belli olmıycak gerginleşince....bende kese yapıyorum bebek yağı yada nemlendirici sürüyorum ama sanki daha çok oluyo kahve limona basladım insallah işe yara ama pek ümitli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?