Canım benim anlamadığım, 4 cm açıklığın varsa doğum başlamış demektir, seni nasıl geri gönderdi dr?
Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
ben yarın kontrole gidicem 38+2 olacağım yani yarın. ama daha çatı muaynesi falan yapılmadı kaç aydır sadece ultrasonla bakılıyordu. geçen cuma da benle aynı haftada olna bi arkaşdaşla gittik kontrole ikimizi de nts ye bağlamışlardı onun 3 cm açılma olmuştu ve doğum yaptı o gün sabah 09 30 da girdik nts ye öğlen saat 3 te bebek gelmişti. ama benimki daha yerinde gayet normal bi şekilde bekliyor ki o kadar da ağır işler yaptım çıkmasın da zten benim ev hazır değil evin her yerinde ustalar var evimde bile kalamıyorum aksilikler yaşadık uzadı koltuk takımım bile gelmedi adamlar geciktirdiler bişey olsa evimde kalamıcam o yüzden daha 2 hafta bebeğim beklesin. ama çatı muaynesi nasıl bişeydir bilmiyorum merak ediyorum da açıkçası. hepimize kolay doğumlar olsun...
Sezencim seninde nişanın gelmiş olabilir mi, eğer öyleyse 2 gün içinde doğurursun heralde.
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah, ne güzel hepimiz ramazan annesi olacağız :))
:lepi::lepi::lepi:
adıyla yaşasın kuzun cnm..bnm muhtemel dogum 21 eylül oda bayram da oluo..annem diodu erkek olursa cok isim secenegın olacak,ramazanda gelirse ramazan,kadir gecesi gelirse kadir,arife günü doğarsa arif ve tabi ki bayram :):)