Doğuma Hazırlık Çatı Muaynesi Sonrası Kanama

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
senle yakınız merviscim eğer sezeryana kalırsak 20.09-2009 da alınacak normali beklersek 29 eylülde miyadımız dolacak.

kızlar merak ediyorum yaaa haftaya (36 -37 hafta gibi) çatı muayenesi yaparız demişti dr. ama ben çok korkuyorum canımın yanmasından felan değilde kimi duysam çatı muayenesinden 1-2 gün sonra kanama yada suyu gelio çatı muayenesi doğumu hızlandırıo mu ne ???? dr.sordum yok öle bişi dedi ama kimi duysam aynı durumda :sinifsinif:

ve hernedense içimden bi ses bayramı çıkartamam ramazan ortasıı gibi gelicek bu kız dioooo

canım bana 37. haftamda yapmışdı doktor, valla kendimi kasmamıştım ve hiç acı falan hissetmedim,
bende kanama da olmadı :)) yani herkesde olmuyo, böle genelleme yapma bence, iyi düşün iyi olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizde 38+4 deyiz heran olabilir diye bekliyorum ama kızım bekliycek galiba 40 dolana kadar çok sabırsızlanıyorum biyandan da korkuyorum Rabbim hepimizi sağlıklıca kurtarsın bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin inşaallah.çatı muayenesi de yapmadı dr bende hiç sormadım korkumdan

Sezencim 12 ağustosta Allah'a şükür doğum yaptım normal doğum oldu zordu ama değdi benimde çatı muanemde kanama oldu doktorumu aradım tekrar muane etti bugünkü muanede biraz zorladım o yüzden kanaman oldu dedi 4 cm açıklık çok iyi benim sancım başladığında 3 cm açıklığım vardı su kesesini patlattı doktorum sancım iyice fazlalştı 3 saat sonra doğum oldu haliyle doğum anım zordu diişlerim bugün 11 günüm yeni toparlanıyor benim hamilelikte basur oluştu içinde zorlandım ama değidi inan bebişini kucağına alıp koklayınca her acıya değiyor darısı sana ve tüm hamile arkadaşlara Rabbim sizede sağlılıca bebeğinizi kucağınaza alıp büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar

kızlar ya ne kadar okuyup bilinçlensemde doktorum bişi olmaz desede ben bu muayenin doğumu tetikleyeceğine inanıyorum yada öle hissediom diom ... bi yandan yaptırmıyım diom her nekadar kulak asmak istemesemde büyüklerimiz " eskiden (hatta 2-3 yıl kadar) çatıya mı bakıolardı dar geniş doğuruyorduk" diolar bi yandan o anda sorun yaşayacağıma olacaksa sezeryan bari hazırlıklı olayım diom offf ya doğumu takmadım bu muayeneyi taktığım kadar.. :KK43:(

kızlar ya ne kadar okuyup bilinçlensemde doktorum bişi olmaz desede ben bu muayenin doğumu tetikleyeceğine inanıyorum yada öle hissediom diom ... bi yandan yaptırmıyım diom her nekadar kulak asmak istemesemde büyüklerimiz " eskiden (hatta 2-3 yıl kadar) çatıya mı bakıolardı dar geniş doğuruyorduk" diolar bi yandan o anda sorun yaşayacağıma olacaksa sezeryan bari hazırlıklı olayım diom offf ya doğumu takmadım bu muayeneyi taktığım kadar.. :KK43:(

cnm takmana gerek yok bana da cuma günü yaptı dr catı muayenesi hiç acımadı valla.hatta baya bi gezdirdi elini ama acımıyor.hasta bakıcı kanaman olur dedi hiç de bişi olmadı valla.rahat ol cnm gercekten hiç korkulacak bişi deilmiş bence:teselli:

cnm takmana gerek yok bana da cuma günü yaptı dr catı muayenesi hiç acımadı valla.hatta baya bi gezdirdi elini ama acımıyor.hasta bakıcı kanaman olur dedi hiç de bişi olmadı valla.rahat ol cnm gercekten hiç korkulacak bişi deilmiş bence:teselli:

ah canım o anda acımasından korkmuyorum doğum anında zaten kaç kişi el atacak allah bilir :p :kedi: ben sadece doğumu tetiklemesinden hızlandırmasından korkuom çünkü tanıdığım bi çok kişinin başına geldi hoş burda da aksini yaşayan çok kişi var ama ufssss
:KK43:(

arkadaşlar acaba topik sahibi sezen arkadaşımız dogumamı gitti en son ayın 20sinde yazmış :CüvCüv:

en son 28 ağustosta online olmuş inş. güzel hbrlerle gelir

sezen bildiğim kadarıyla 25inde doğum yaptı kızlar.eylül annelerinde gördüüm..

sezencim catı mua. nuri bey kendi odasındamı yapıyor birde üzerine ne ğiyiyorsun

canım şimdi zaten önce ultrasonla bakıyo sonrada çıkıyo odadan hemşire yardım ediyo pantolon varsa bi paçanı çıkartıyo üzerine bez örtüyo doktor geliyo hiç bakmadan muaynesini ediyo sonra cıkıyo odasına alıyo orda konuşuyo

ayrıca ben halen doğum yapmadım kızlarrr 40+ 2 oldum :kedi:

canım şimdi zaten önce ultrasonla bakıyo sonrada çıkıyo odadan hemşire yardım ediyo pantolon varsa bi paçanı çıkartıyo üzerine bez örtüyo doktor geliyo hiç bakmadan muaynesini ediyo sonra cıkıyo odasına alıyo orda konuşuyo

canım senin 33.haftada rahim agzın cok kısalmıstı.masallah bugünlre gelmişsin.umarım bundan sonra bekletmeden hemen gelir.

oooo ozaman eli kulagında desene heran gelebilirr..

aa ben kimi gördüm ki o zaman ??
sezencim Allah kolay dogumlar nasip etsin inşallah

ben halen doğum yapmadım kızlarrr 40+ 2 oldum

sezencin senin ki gelmeden bizimkilerde gelmicek galiba,

bak seni bekliyoruz, ha gayret az kaldı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eeeeee keyfi yerinde o yüzden canı istemiyordur bebişin benimde tam iki hafta var dün kontrolüm vardı haftaya gene cagırdı sanırım o zaman catı mua. yapıcak daha sonrada bekliycez artık:emir_bebek:

dün benimde çatı muayenem yapıldı.ben aşırı korkanlardanım.doktor parmağını içeri soktu.biraz acıdı.ben 39+2 deyim.benimde nst de sancı gözüküyor ama ben hissetmiyorum.oğlumun hiç gelesi yok.zaten açılmada yok.dua edin.

arkadaşlar benimde bugün çatı muayenemoldu ve kanamam var korkmalı mıyımmmm canım çok acıdı... LÜTFEN YARDIM EDıN...

X