senle yakınız merviscim eğer sezeryana kalırsak 20.09-2009 da alınacak normali beklersek 29 eylülde miyadımız dolacak.
kızlar merak ediyorum yaaa haftaya (36 -37 hafta gibi) çatı muayenesi yaparız demişti dr. ama ben çok korkuyorum canımın yanmasından felan değilde kimi duysam çatı muayenesinden 1-2 gün sonra kanama yada suyu gelio çatı muayenesi doğumu hızlandırıo mu ne ???? dr.sordum yok öle bişi dedi ama kimi duysam aynı durumda :sinifsinif:
ve hernedense içimden bi ses bayramı çıkartamam ramazan ortasıı gibi gelicek bu kız dioooo
kızlar ya ne kadar okuyup bilinçlensemde doktorum bişi olmaz desede ben bu muayenin doğumu tetikleyeceğine inanıyorum yada öle hissediom diom ... bi yandan yaptırmıyım diom her nekadar kulak asmak istemesemde büyüklerimiz " eskiden (hatta 2-3 yıl kadar) çatıya mı bakıolardı dar geniş doğuruyorduk" diolar bi yandan o anda sorun yaşayacağıma olacaksa sezeryan bari hazırlıklı olayım diom offf ya doğumu takmadım bu muayeneyi taktığım kadar..(
cnm takmana gerek yok bana da cuma günü yaptı dr catı muayenesi hiç acımadı valla.hatta baya bi gezdirdi elini ama acımıyor.hasta bakıcı kanaman olur dedi hiç de bişi olmadı valla.rahat ol cnm gercekten hiç korkulacak bişi deilmiş bence:teselli:
sezencim catı mua. nuri bey kendi odasındamı yapıyor birde üzerine ne ğiyiyorsun
canım şimdi zaten önce ultrasonla bakıyo sonrada çıkıyo odadan hemşire yardım ediyo pantolon varsa bi paçanı çıkartıyo üzerine bez örtüyo doktor geliyo hiç bakmadan muaynesini ediyo sonra cıkıyo odasına alıyo orda konuşuyo
ayrıca ben halen doğum yapmadım kızlarrr 40+ 2 oldum :kedi:
canım şimdi zaten önce ultrasonla bakıyo sonrada çıkıyo odadan hemşire yardım ediyo pantolon varsa bi paçanı çıkartıyo üzerine bez örtüyo doktor geliyo hiç bakmadan muaynesini ediyo sonra cıkıyo odasına alıyo orda konuşuyo
ben halen doğum yapmadım kızlarrr 40+ 2 oldum