Doğuma Hazırlık Çatı Muaynesi Sonrası Kanama

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
valla cnm ben 37 bitince hemen dogsun istiyorum..hatta ben memlekete gidecem inş 3 gün sonra 20 gün iznimiz var o arada dogurmam lazım :):):)

çatı muayenesi sonrası oluomus kanama ama alttan muayene oldugu sürece bu kanama ihtimali hep var fakat zararlı deil die biliyorum.erken doguma falan sebep olmuyor.sezenin zaten acılması olmus dr. muayene edince de kan gelmiştir bence..

takma kafana rahat ol..güven bence dr.na..

hayırlısı tatlım artık ne varsa bahtımızda yaşıcaz artık :)))

benimde olmuştu canım kanamam...doğumuma 15 gün filan vardı yanlış hatırlamıyorsam kontrol etti dr.um ve söylemişti zaten muayene ederken kanama olabilir diye.....ama benimkini hiç tetiklemedi bi sorunda olmadı canım rahat olsun için...

hayırlı doğumlar canım, hadi hayırlıyısla al kucağına bebişinide sıra bizlere gelsin opuyorumnanaktan

benimde olmuştu canım kanamam...doğumuma 15 gün filan vardı yanlış hatırlamıyorsam kontrol etti dr.um ve söylemişti zaten muayene ederken kanama olabilir diye.....ama benimkini hiç tetiklemedi bi sorunda olmadı canım rahat olsun için...

ne bilim tanıdığım 4-5 kişinin başına aynı şey gelince sıkıntı olduğunu düşündüm ama yanılmışım heralde yada herbünyede ettkisi farklı oluo CADIARZU

benim çatı muayenemde kanamam oldu ve 3 gün içide de suyum geldi ve sezeryan oldum bence doğumu tetikliyor

benim çatı muayenemde kanamam oldu ve 3 gün içide de suyum geldi ve sezeryan oldum bence doğumu tetikliyor
kaçıncı haftada yaptılar canım muayeneni ben olabldiğince geçe atsam mı diom bu seferde normal doğum bi başlarsa muayene olmadan o zaman sıkıntı çekmekten korkuom

ben son gittiğimde dr baktı enfeksiyon için artık alıştım galiba çatal falan dinlemedim cok rahttım önceden alttan deyince titreye titreye yatıodum masaya :)

amaaan çatal deme onu gördümmü içim kalkıo her defasında gözüm doluyo uff akıntımda başladı kesin yaırır bu hafta beni masaya yaff

bnm dr bayan biraz onun rahatlığı var ama bene oraya yatrken hemen bebeğimi düşünüyorum..herşey onun için,gerekli oldugu durumlarda baksın tabi.zaten rahat olunca inan muayene kolay gecio,ben birde normal doğum istiyorum o yüzden kendimi alıştırıyorum yavas yavas ve gercekten hiç korkmuyorum suan.inş dogumda da böle olurum :)

ayyy inş. canım bende en baştan beri sezeryan diyip yeni ceserat aldım normale kararlıyım yapacam inşaallllaaahhhh .. benim dr. erkek (kadın dr. güvenemiomda )) hani erkek olmasından rahatsızlık duymuomda o çatal psikolojimi bozuo benim... ee başa gelen çekilir hele kuzum içinse seve seve :)))

öle cnm hep bebişler için..aman benm oğlusum saglıklı olsn ,gelecem desin de valla ne dr dinlerim ne çatal :) ne güsel sezen 4cm acılmıs farketmemiş inş bizim de öle olur,bnm içimden hep öle gelio zaten çünkü 2 hafta önce kasılmalarım %80-85ti ve ebn hiç hissetmiyrm arkadasım ben %80 kasıldıgımda agrıdan cıldırıodum diyor..

ben daha kasılma die bişi hissetmedim yaw nst felanda girmedik kızım kıpır kıpır ... tepikleyip duruo :)) nası bişi şu kasılma rahime mi kasıklara mı ağrı girio ?? bazen karnım ağrır gibi oluo ama o diildr heralde

cnm elini göbeğinin şişliğinin bittiği üst kısma koyuyosun 4 parmak şeklinde.orası uterusun ,kasıldıgında orası toplanıo gibi bişi oluyor.ben onu bebek hareket ediio sanıyordum nst de kasılma olunca anladm uterus kasılması.bnm ki sancısız oluyor ama sancılı olan da var tabi.bazen kasılmayı bile hissetmezmissin.kimisinde de karın sertliği oluyormus oymus kasılma.kişiye göre deişiyo yani..
bizim dr29.haftadan beri nst ye alıor

ya bende sık olan şey özellikle sağ tafata kaburga altında kasılma yada toplanma oluo böle şişio orası eğri büğrü olo karnım.. bazende karınımın bütünü taş gibi oluo hani çok yeek yersin kasar miden öle .. çok çok nadirde ani ayağa kalkma gibi durumda minik kramp gibi bişi girio kasığıma ama saniye sürmüo düzelmesi....
eğer öyleyse ii doğumu bile anlamam heralde hasrt. gidene kadar doğuruveririm artık :))

:) ilk doğumsa senınde anlarız bence en az 8 saat sancı oluomus yha..kasılma işi de bakarız duramıoz o zaman doguruoz demek bosver kasılsın istediği kdr nasılsa bebişler büyüdü cok sükür.bnm erken dogum riskim var o yuzden hep takip ettm kasılmaları stres oldm iice dedim yeter nasiote ne varsa o olacak valla rahatladm takip falan da etrmiom artık.düzenli gelemye baslayınca belli olıur zaten..

X