Doğuma Hazırlık Çatı darlığı üst kemiğin basık olması

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Her hastane farklı oluyor heralde .Bana da normal doğum 3.300
Sezaryan 3.000 dediler .Normal de daha fazla para istiyorlar .

yalnız siz devlete giderek zaten o mecburiyeti riske dönüştürmüşsünüz bile. Sonuçta özel doktor kontrolune gidebilmişsiniz bu kadar ay boyunca 2 katı fark da olsa borç alınır kredi çekilir bir şekilde verilir. O çocuk o kanalda soluk alamasa geri dönüşü var mı bunun?Daha ne kadar mecbur kalabilirsiniz ki yani? Lütfen riske girmeyin borç harç bir şekilde o doğumu kendi doktorunuza yaptırın.

Her hastane farklı oluyor heralde .Bana da normal doğum 3.300
Sezaryan 3.000 dediler .Normal de daha fazla para istiyorlar .
Sizinkini ilk kez duyuyorum normalde hemen hemen her hastanede sezeryan, normal doğumdan daha pahalıdır aslında.. çok ilginçmiş gerçekten şaşırdım

Evet ben de hep öyle duymuştum .O yuzden şaşırdım .İnsanlari sezaryana yönlendirmenin bir yolunu bulmuslar heralde.
Valla bence aslında olması gereken normal doğumun pahalı olması çünkü doktor/ekip yeri geliyor saatlerce uğraşıyor, ameliyathaneyi uzun süre işgal ediyorsun vs. sezaryen de giriyorsun doktorun yüzünü 10 dk görüyorsun hooop bebe kucakta

Zaten devlet bana normal yapacaksın deneyeceğiz derse mecbur oraya gidicem riske girmem.

İyi bir doktor araştırmanda fayda var canım

Benimde çatım çok dar olduğundan ve bende normal doğum istememe rağmen sezaryen oldum..epidural sezaryen oldum..

Yazmadan edemedim her hastane aynı değil, medipol hastane grubunda zorunlu sezeryan normal doğumdan 1000 tl daha fazla mesela. İsteğe bağlı sezeryanda yaklaşık iki katı. Tabi ilçelere görede değişiyordur fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…