- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- Konu Sahibi blackblackblack
Evet canim soylenen kiloda dogduDogumdan önce kaç kilo demişlerdi bebek için.soylenilen kiloda mi doğdu bebeginz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim soylenen kiloda dogduDogumdan önce kaç kilo demişlerdi bebek için.soylenilen kiloda mi doğdu bebeginz
maşallah öyle durumlar var tabi de. Bende riske atmak istemiyormCanım bencede riske atma hem kendini hemde bebeğin için doktorlar neyi uygun görüyorsa onu yapın ,,,, bu arada annem ablamı 5.5 kilo doğurmuş. Normal doğumla
Ultrasonda görünenden fazla da çıkabiliyor bazen.. aminn sagolun teşekkürlerBenim kızım en son ultrason muayenesinde 3500 gr görünüyordu. Doktorum vajinal muayene sonrası çok rahat normal doğum yaparsın dedi bende ona güvendim. Tam bir hafta sonra kızım 4120 doğdu..hem doğum hem de sonrası çok zor oldu. Bir hafta oturamadım resmen. İçinizi rahatlatacak sa bir doktora daha görünün ona göre karar verin. Umarım ikinizde sağlıklı bir şeklide atlatırsınız doğumu.
Doktorumu dinledim bebekte ben de ıyiyiz şükür ❤Benim de planlı sezeryandı daha önceden gebelik kayıplarım oldu teklif etsem normal Doğum belki olabilirdi bilemiyorum teklif dahi etmedim ve hatta sezeryan 38. Haftada planlanmasına rağmen bir an önce bebeğime kavuşmak için 37 . Haftada ameliyata girdim. Sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi. Herkesin bünyesi aynı değil, sadece ve sadece doktorunu dinle lütfen.
4 kilo bebek ile cokta keyfi bir sezeryan sayılmaz ayrıca çatin dar ve kemik basik normal diye ısrar edersen anca kendine ve bebeğe zarar verirsin çok tehlikeli bence doktoru dinle onlardan daha iyi bilemeyiz39uncu haftamdayım doktor bebegin 4 kilo olduğunu söyledi.cati muayenesinde de çatım dar çıktı ve üst kemik basık dedi.. normal doğum yapamazsın dedi. Acaba boyle durumda olup normal doğuran var mı? Normal diye ısrar etmeli miyim.40inci haftami beklemek istedigimi söyledim ben ,bekledikçe kilo alacak bebek neye karar verecegimi napacagimi bilmiyorum çok kararsizim.doktora kalsa iki gune sezeryana alacak beni ((( zaten normal doğumdan korkuyorum ama keyfi sezeryana da yönelmek istemiyorm şimdiki doktorlarn hep sezeryan demek işlerine geliyor sanki)))
Başka doktora da gttm o da aynı şeyi dedi sezeryan oldum bnde4 kilo bebek ile cokta keyfi bir sezeryan sayılmaz ayrıca çatin dar ve kemik basik normal diye ısrar edersen anca kendine ve bebeğe zarar verirsin çok tehlikeli bence doktoru dinle onlardan daha iyi bilemeyiz
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.Doktorumu dinledim bebekte ben de ıyiyiz şükür ❤
Ben varım . benim bebrginde 4 kiloya yakındı ama çatım dardı o yüzden sezeryan oldum ve pişman değilim şükür39uncu haftamdayım doktor bebegin 4 kilo olduğunu söyledi.cati muayenesinde de çatım dar çıktı ve üst kemik basık dedi.. normal doğum yapamazsın dedi. Acaba boyle durumda olup normal doğuran var mı? Normal diye ısrar etmeli miyim.40inci haftami beklemek istedigimi söyledim ben ,bekledikçe kilo alacak bebek neye karar verecegimi napacagimi bilmiyorum çok kararsizim.doktora kalsa iki gune sezeryana alacak beni ((( zaten normal doğumdan korkuyorum ama keyfi sezeryana da yönelmek istemiyorm şimdiki doktorlarn hep sezeryan demek işlerine geliyor sanki)))
Gözünüz aydın allah anali babalı büyütsünBaşka doktora da gttm o da aynı şeyi dedi sezeryan oldum bnde
Benim de çatım dar. Doktor bebek kilolu olmazsa normal yapabiliriz kilolu olursa riskleri olur sezeryan dedi. Sırf normal doğum yapacağım diye bebeği riske atmak mantıklı mı bilmiyorum. Doktorunuz risk var yok demiyor mu?39uncu haftamdayım doktor bebegin 4 kilo olduğunu söyledi.cati muayenesinde de çatım dar çıktı ve üst kemik basık dedi.. normal doğum yapamazsın dedi. Acaba boyle durumda olup normal doğuran var mı? Normal diye ısrar etmeli miyim.40inci haftami beklemek istedigimi söyledim ben ,bekledikçe kilo alacak bebek neye karar verecegimi napacagimi bilmiyorum çok kararsizim.doktora kalsa iki gune sezeryana alacak beni ((( zaten normal doğumdan korkuyorum ama keyfi sezeryana da yönelmek istemiyorm şimdiki doktorlarn hep sezeryan demek işlerine geliyor sanki)))