- 29 Temmuz 2021
- 43
- 23
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mor Orkide1
-
Ben şuan sadece bir çözüm var mı diye araştırıyorum. Evet çocuk dünyaya getirirken maddi manevi hazırlık yapıyoruz. Ama hayat planlı gitmiyor tabi ki. Bundan 9 ay önce ilk hamile olduğumda en iyi hastaneye gidip muayene oluyordum ama ülkenin şuan ki ekonomisi göz önünde herşeyin tersine dönmesi anlık. Planlı gitmiyor yani hic birsey. Mecbur kalınca tabi ki de verilecek o para ama ben fikirleri deneyimleri ögrenmek istedimNormal olsa özelde doguracaksiniz,sezeryan olup fiyat artınca fikriniz değişmiş.Devlet hastanesinde direkt sezeryane almaktansa denemeyi uygun bulmuşlar.Durum ortada yani ,dünyaya çocuk getireceksiniz maddi durumunuz dogum parasından daha fazlasına müsait olmalı, bu sizin sorununuz ki bir dogum parasi atla deve degil yani .Sormuşsunuz ama yapacak bir şey yok ortada 2 seçenek var
Ben de onu yazdım doktorun uygun gördüğü zorunlu oluyor işte.Normal dogum , zorunlu sezaryen ve istege bağlı sezaryen diye ayrılıyordu fiyatlar benim hastanemde. İsteğe bağlı olan daha pahaliydi doktor sezaryen önerirse zorunlu sezaryen kategorisine giriyor.
Ben doğru anladım kız giyatla ilgili yazdım gayet de zorunlu sezaryenle vajinal doğum aynı fiyat bizim hastanede. Bence konu sahibi yanlış anladı. Çünkü genelde aynı olur fiyat politikaları.
Bana bu fiyatı veren zaten hastane yönetimi. hatta hangi doktor istedi sezeryan diye sordu birde başından beri takipli hastası olduğum için bu fiyat olduğunu söyledi. Yani zorunlu sezeryan olduğunu biliyor. Ama çoğunluk normal ile sezeryan arası cok az fiyat olur demiş hastane yönetimiyle Bi kere daha konuşacağım.Zorunlu sezeryan da bu kadar çıkaramaz maksimum 300-500 lira oynar yanlışınız var.
Doktorunuz ile görüşün en başından beri aynı doktora gidiyorsanız mutlaka bir yardımı dokunur ya da hastane ile görüşün.. o da olmadı başka hastane bakın
Şu durumda devlette tercih etmem, devlet kötü demiyorum lakin durumunuzdan sebep yine de önce normal deneriz saçma bir mantık. Dediğim gbi Deneme tahtası değilsiniz.
Taam sen gitBana kızdı gidiyorum ben
Tabiki de çok az fiyat olur benim olduğum hastanede 300-400 lira bir fark vardı işte.Bana bu fiyatı veren zaten hastane yönetimi. hatta hangi doktor istedi sezeryan diye sordu birde başından beri takipli hastası olduğum için bu fiyat olduğunu söyledi. Yani zorunlu sezeryan olduğunu biliyor. Ama çoğunluk normal ile sezeryan arası cok az fiyat olur demiş hastane yönetimiyle Bi kere daha konuşacağım.
Referans çevrede olmadığı için böyle kafam karışık ortada kaldım istanbulda yeniyim sayılır. Devlet zaten normal derse illa ona gitmem.Tabiki de çok az fiyat olur benim olduğum hastanede 300-400 lira bir fark vardı işte.
Yani gerekiyorsa başka bir hastane arayışına girin referans vs vardır illa çevrenizde.. ama bence devlette doğum yapmayı en azndan normal denemeyi düşünmeyin.
Normal doğumu devlette düşünemiyorum zaten çok kötü. Devlet hastaneleri illa normal derse. Özele gidicem mecburTabiki de çok az fiyat olur benim olduğum hastanede 300-400 lira bir fark vardı işte.
Yani gerekiyorsa başka bir hastane arayışına girin referans vs vardır illa çevrenizde.. ama bence devlette doğum yapmayı en azndan normal denemeyi düşünmeyin.
İstanbul'da neredesin? Benim doğum yaptığım hastane hem iyiydi hem de ücreti isim yapmış hastanelere göre uygundu.Referans çevrede olmadığı için böyle kafam karışık ortada kaldım istanbulda yeniyim sayılır. Devlet zaten normal derse illa ona gitmem.
Normal doğumu devlette düşünemiyorum zaten çok kötü. Devlet hastaneleri illa normal derse. Özele gidicem mecbur
İstanbul Anadolu bölgesiİstanbul'da neredesin? Benim doğum yaptığım hastane hem iyiydi hem de ücreti isim yapmış hastanelere göre uygundu.
Özelden yazdım.İstanbul Anadolu bölgesi
Avrupa yakasında iseniz gidin Esenler avicenna da olun sezeryan 3700 zorunlu sezeryan 3050 normal doğum 2800 doktorları da iyi diye duymuştum. Hatta yakinsaniz esenlere bir kaç doktor ismi öğrenip tavsiye edebilirim.Referans çevrede olmadığı için böyle kafam karışık ortada kaldım istanbulda yeniyim sayılır. Devlet zaten normal derse illa ona gitmem.
Normal doğumu devlette düşünemiyorum zaten çok kötü. Devlet hastaneleri illa normal derse. Özele gidicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?