çatal bıçak takımı tavsiyesi karaca alayımmı?

Emsanın çeliği güzel canım, baya kaliteli. Ben diğer ürünlerle kıyaslama yaptım, en iyisi Emsan gelmişti. Netten alma istersen, kendin seçip almanı tavsiye ederim. Korkmaz ürünleride güzeldi,fakat eline alıp bakınca, kiminin kaşığı gözüne kaba gelebilir, yada çeliği hafif. En iyisi gidip bakamanı öneririm.

Ammaaannn karacanın çattal bıçak takımlarından uzak durun.
Anneme aldık daha 2 aydır kullanıyo, paslanmış gibi oldu yüzeyii sarardı, o şekilde hayatta kulanmayız diye çöpe attık!
Annem eşyalarını güzel kullanır makinamız da iyidir ayrıca...
Ay-yıldızdan şaşmayın derim.

Ufak bi tavsiye..
Karacanin bicaklarini bulasik makinesine koymadan önce
suda durularken iyice temiz olmalarina özen gösterin özellikle saplarina.
Yikandiktan sonra mutlaka kurulayin.. Bu durumda paslanma olmaz..
Ürün ne kadar iyi olursa olsun, bakim ve kullanim da cok önemli..:KK34:

Ammaaannn karacanın çattal bıçak takımlarından uzak durun.
Anneme aldık daha 2 aydır kullanıyo, paslanmış gibi oldu yüzeyii sarardı, o şekilde hayatta kulanmayız diye çöpe attık!
Annem eşyalarını güzel kullanır makinamız da iyidir ayrıca...
Ay-yıldızdan şaşmayın derim.

ben 6 yıldır karaca kaşık-çatal kullanıyorum, en ufak bir şey bile olmadı şaşırdım doğrusu. satıcıya söyleseydiniz keşke.. çünkü garantili bunlar

Bence bir çelik üründe paslanma oluyorsa o ürünün çeliği çok kötüdür. Ben günlük kullanım için Nehir'den almıştım takımımı,iki senedir bulaşık makinesinden çıkmıyor kesinlikle paslanma yok.50 yıl garantisi var.Ben memnunum açıkçası :KK34:

Ufak bi tavsiye..
Karacanin bicaklarini bulasik makinesine koymadan önce
suda durularken iyice temiz olmalarina özen gösterin özellikle saplarina.
Yikandiktan sonra mutlaka kurulayin.. Bu durumda paslanma olmaz..
Ürün ne kadar iyi olursa olsun, bakim ve kullanim da cok önemli..:KK34:

yıkandıktan sonra neden kurulayalım ki
zaten kupkuru çıkıyolar makinadan, nesini kurulicaz ki canikom:97:

ben 6 yıldır karaca kaşık-çatal kullanıyorum, en ufak bir şey bile olmadı şaşırdım doğrusu. satıcıya söyleseydiniz keşke.. çünkü garantili bunlar

biz de ilk defa böyle bişeyle karşılaştık canım
kampanya ürünü olduğu için kaliteyi düşürmüşlerdi sanırım
bu tarz ürünlerde paraya kıymak gerekiyo bence
karacadan önce çok daha iyi markalar var

her markanın farklı kalitelerde ürünleri var. hisar'ın mesela, optima serisinin kalitesi düşük. üretimi de çin'de yapılıyormuş diye söyledi hisar ürünlerini satan satıcı. eline aldığın an kalitesi az çok belli ediyo kendini.

slm bayanlarr .bende uzun süredir çatal kaşık bıçak araştırması yapıyorumm .biraz takıntılı bi yapıya sahibim yemek takımım kütahya porselen diyee yine küt. pors. takımına baktım modelini çeliğini çok beğendim . aranızda kullanan varmıı ?

X