çatal bıçak takımı tavsiyesi karaca alayımmı?

canım bu benim çatal bıçak takımım. hisarın. indirim vardı 1000 TL den fazla katalog fiyatı ama ben 520 TL ye aldım. mat modelleri de vardı ama ben parlakı seçtim. çok beğenerek aldım. sende o şekilde bir indirim bulabilirsen bence çok hesaplı

çatal bıçakta hisar ya da jumbo almanı tavsiye ederim. karacanın pek çok ürününden memnun olmayan arkadaşların sayısı çok. aryıldız da güzel

bende misafir için hisar aldım
günlük için düşündüm korkmaz alıcaktım vazgeçtim ve jumbo alıcam her gün kullanacağım için sorun çıksın istemiyorum..
hisar yada jumbo al derim

:KK24:Bende karaca almıştım.bak şimdi bu yorumları görsem almazdım.zaten çok zor karar verdim
Belki benim şansıma bişey olmaz:KK34:

Eklentiler

• $75042615403623252.jpg
    $75042615403623252.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 140
schafer ve Emsan nasıl kızlar? oda Karaca gibi paslanma yapıyormu? bileniniz varm..:KK24:

Jumbo , Hisar pahalı, Karaca dan memnun değilsiniz, onların dışında ne önerebilirsiniz bana..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence karaca alma ben 4 yıldır kullanıyorum ve özen göstermeme rağmen bıçakların bir kısmı paslandı hiç memnun değilim,bir arkadaşında söylediği gibi karaca porselen markası jubo yada hisar alırdım şuanki aklım olsa tercih senin :))

canım bende karacanın çatal bıçak takımı 570 civarında bir fiyata almıştım 2 yıl kadar önce. ben çok memnunum hiç bir şikayetim yok misafirlerimde bayılıyorlar her kullanan ne kadar güzel olduğunu söylüyor. ben tavsiye ederim canım ama Karacanın tencere setini tavsiye etmem çünkü kulpları yanıyor. porselenini de kullanıyorum ondan da memnunum ama söylediğim gibi sadece tencereden memnun değilim evliliğimin 4.ayında değiştirdim karaca kolide bekliyor ben hisar aldım. Karaca Flora Sandıklı 91 Parça Çatal Kaşık Takımı benim takımımım adı bu canım netten bi bak istersen

kizlar ben schaferden aldim, henüz kullanma firsatim olmadi ama kullananlardan bir sikayet duymadim,..Ayrica karaca´nin tencerelerindeki yanma sorununu bircok kisiden duydum, hatta ben de onlardan alicaktim ama gittigimiz gün bi kiz geldi geri vermeye, bana da sakin karaca´nin tenceresinden alma demisti..Ben de gittim ceyiz setimin tamamini schafer´den aldim, ama porselen takimi aryildizla takas yaptik satici sagolsun :)

6 yıldır evliyim, günlük takımımda Özel takımımda AR-YILDIZ marka fiyatları biraz yüksek ama,
kesinlikle tavsiye ediyorum.
Çalışan bir bayan olarak (o dönemde ) herşeyi makinada yıkar ve kurulayamazdım.
Misafirimizde çok olurdu, halen yeni gibi, şimdi anneme kaşık-çatal takımı almak istiyorum.
Gözüm AR-YILDIZ dan başkasını görmüyor.

Emsan ve Hisar kullananlarda var çevremde onlarda çok memnun.
Yengeminde 14 yıllık emsanları birkaç çizik dışında pırıl pırıl.

Sevgiler...

Ben de kaç günden beri bakıyorumm

Hisarın bir kampanyası var

115 parça 763 milyon almayı düşünüyorumm

Çok güselll

Güle güle kullanın emsanın hangi modelini aldınız acaba ? Ben de günlük çatal kaşık takımı araştırması yapıyorum.

Teşekkür ederim canım çok hoş ben daha sade bir şey bakmıştım sence nasıl? $pr_01_716_max.jpg

Son düzenleme:
Evet canım ama yakından görmedim yani çeliği nasıl kaliteli mi sence Emsanın. Birde Korkmazın bu modeli var aklımda ama hangisini alırım karar veremedim. $a2520__29919_zoom.jpg

X