Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tutturulmuş bir Türk aile yapısı diye. Hangi Türk ailesinde amca yeğeninin düğününe gitmiyormuş? Aman ya ne bileyim başım ağrıyor bugün çok koşturdum ben
Valla bizde böyle bir şey olsa küsülür. Babam amcama kesin küser. Amca olsaydın da yeğeninin düğününe gelseydin der yüzde yüz. Buradaki baba tavır almadığı gibi bir de ekstra ilgi gösteriyor. Evladını saymayan seni saymıyor demektir bize göre.

Insanin kendini ve kök ailesini çözmesi çok zor. Bu mesleginizden bagimsiz birsey
Hem zaten Turkiyede birkac yontem disinda psikoloji ve psikiyatri alaninda kendilerinin terapiden gecme zorunlulugu yok. Siz benden daha iyi bilirsiniz. Bu sitede konu sahiplerinin kendi konularda caresizlik yasarken, aynı baskasina amaaan, dik dur diye tavsiyeleri var. Bir de ilkokul öğretmeni, çocuk doktoru gibi mesleklerde cocuksulasma çok sık görülür.
Ben sezgileri kuvvetli biriyim. Dediklerim de çoğunlukla çıkar. Ama annem kv ile tanışınca dönüp "kizim bu nasıl kendi halinde kadın, resmen içinde depremler oluyor demisti". Çünkü ben eşimin gözüyle bakmak istemiştim. Belki ayrılmayalım isteğiyle.
Ya da ilkokuldan itibaren ekol okullarda okumuş ekonomi üzerine sosyoloji yüksek lisans yapmış sefimizin şube değişikliği karşısında delirmiş gibi sevindik. Aslında çok özverili, herkes gelişsin diye uğraşan bir kadındı. Ama o kadar diktatör, kaba bir insandı ki. Goremiyordu kendini.
Ben bu anlamda sitenin çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Yazı dili kişiyi daha çok belli ediyor sanırım.

Daha önce kapıdan içeri girecek misafire ,”durun şöyle buyrun “diye dışarıya hiç götürüp gitmedim:))Böyle mi oluyor bi hayal edemedim gözümde canlanmadı .

Nasıl oldu tam ?

Bahçe de hazır mı bekliyordunuz ya da “bi saniye girmeyin biz ayakkabılarımızı giyinip çıkıyoruz hep beraber “mi dediniz

Zaten olan olmuş babanızı öper koklarsınız, siz böyle uygun görmüşsünüz yapacak bir şey yok .

Babaniz narsist gibi davraniyor. Bu davranislar bana cok tanidik geliyor. Cozum: duvar gibi olmak, aciklama yapmamak, uzun cumleler kurmamak. Ne derseniz deyin duymaz zaten

Ben de babama hep narsistik ozellikler gosterdigini soyluyorum, 'tereciye tere mi satiyorsun' cevabi ile karsilasiyorum.

Bahce kapisinin zilini caldiklarinda biz de cantamizi alip ciktik biz de sahile gidiyorduk gelin beraber yemek yiyelim dedik.

Aynen oyle. Ben esime istersen Istanbul'daki eve gidelim, bunlara katlanmak zorunda degilsin dedim. Ama esimin babasi da cok huysuzdur o yuzden o ben idmanliyim diyor benden daha rahat karsiladi olanlari Benim kayinvalidem yilin 6 ayi kayinpederimden ayri Kanarya adalarinda geciriyor onceleri anlamiyordum sebebini, sonra fark ettim ki kayinpederimden kaciyor

Bence babanız mesleki deformasyona uğramış. Hangi alanda çalışıyordu acaba? Ben çocuklarla çalışıyorum mesela, o yüzden doğumdan sonra çok zorlandım. hem lohusalık hem hormonlar falan, anksiyete seviyem çok yüksekti. Alanda gördüğüm çocuklar, aile öyküleri falan olumsuz etkiledi biraz. Ha tabii ki anksiyetemi yönetebildim, bazı şeyleri fark edebildim. Babanız da biraz işi eve taşıyor ve bunu fark etmiyor olabilir mi? Biz psikologlarında düzenli olarak psikolog ile görüşmesi gerekiyor çünkü. Alanımız çok ağır bir alan ve ister istemez danışanlarımızın yükünü taşıyoruz, odada bırakıp çıkamıyoruz.

Annenizde iyi sabır varmış, kaç yıllık evliler? Erkeğin de triplisi nazlısı hiç çekilmez vallahi. Benim babada da saçma bi küsme huyu var, küser konuşmaz; benim de bir yerlerimde olmaz açıkçası, sonra bir bakmışız konuşmaya başlamış. Kimse ilgilenmeyince kendisiyle tabii, sıkılıyor da ahshs

Şimdi üyeler beni sırayla eksileyebilir ama söylemezsem içimde kalacak
Sassy balonunun patlamasından sonra mesleğinde aşırı iyi ama ailesine karşı yetersiz olan doktor/profesör baba içeriklerine şüpheyle bakıyorum.
siz bu ayrıntıları verdikçe de hatırlıyorum onun babasının da çok meşhur bir doktor olduğunu ama aile ilişkilerinin sorunlu olduğunu falan filan. İnandırıcılıktan uzak geliyor bana artık.

Ne alaka? Sassy fake üye değildi diye biliyorum? Hesabını kendi isteğiyle kapatmıştı. Yalan yok onun konularındaki hissi ben de bi aldım. Ama annesi hayatta değildi, eşi de Türk'tü.

İnşallah bugün haberlerdeki ergen çocuk psikiyatristi değildir babanız. Aklım beynim durdu okuyunca.

Sassy sıkılıp gitti saniyorum ben. Ne patladi? Buralardayim ama nasilsa hic bisrydrn haberim olmuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…