Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay kıyamam sana yaaaa, bir kaç gün babanı görmesen, eşinle başbaşa takılsan çok iyi yaparsın. Herkes bi kendine gelip aklını başına toplasın.

Yahu adamları restorana götürüyorsun ama yaranamıyorsun, evde yemek yapsan daha ucuza gelirdi, dünyanın parasını harca yine kötü sen ol. Keşke basıp çıksaymışsın evden, karşılarına insan da çıkmasaymış. En azından bu kadar uzadığına değmiş olurdu.

Üzülmemeye çalış. Bu tip ilişkilerin rayına oturması herkesin haddini öğrenmesi yıllar alıyor.

En nefret ettiğim klasik akraba ilişkileri. Babanız net haksız. Geri adım atmayın. Ay yemin ederim travmalarım tetiklendi ya. Doktora yaparken torpilim yoktu araştırma görevlisi olarak giremedim diye "Senden hiçbir halt olmaz" diyen ilkokul mezunu amca olacak insan müsveddesine karşı beni savunmamıştı babam. Sırf abisi diye, büyük diye. Bu kafa değişmez.

Misafiri çok severim, sevdiğim insanları da zaten misafir olarak görmem ama kimse kimseye çat kapı gitmemeli. Ben 3-4 gün önceden haber vererek giderim. Herkesin bir düzeni var çünkü.

Bu kabul etmeseydin diye ağlayanlar iqsuz mu konu sahibi anlatmış işte ben kabul etmedim diye. Okumadan mı yazıyorsunuz hamile kadını sinir etmeyin. Ayrıca yurt dışında böyle saçmalık yoktur demiş biri kafayı yicem ya siz yurtdışıyla köyünüzü karıştırıyorsunuz bence. 1 yıldır yurtdışında yaşıyorum kimse böyle bir saygısızlığı yapamaz burada ne demek çat kapı EV SAHİBİNİ DEĞİL DE BABAYI ARAYARAK gitmek!

Babanıza inanılmaz gıcık oldum aynı benim babama benziyor. Bir de istersen kapıyı açma diyormuş. Sahilde ağırladınız diye bu kadar afra tafra yapan insan kapıyı açmasanız ne yapardı acaba.
Amcanız babanızı arayıp sizi şikayet etmiş galiba? Ben mi yanlış anlıyorum? Yoksa babanız nereden biliyor sahilde ağırlandıklarını.

Of bu akrabalardan iğreniyorum ya ne mesnetsiz insanlar bunlar.

Benim de amcam bilgisayarcıydı ben küçükken bilgisayarıma program yükleyip girdiğim çıktığım sitelere bakardı. Babam da hiçbir şey demezdi. Gerizekalı adam hala iğreniyorum ondan. Bir genç kızın bilgisayarını karıştırmak ne demek ya. Adam komple çocukluk travmam.

Bana gerek kalmadi zaten babam kendi kendine her seyini bizden ayirmaya karar vermis. Aksam bizimle yemedi, yemek yeyip geldi. Gelince sadece kendi camasirlarini yikayip asti. Benim sarj aletime telefonunu takmis diyor ki SENIN sarj aletin ya isin varsa kapiyi tiklat BEN kendime cozum bulurum.

Artik her seyini ayri yapacakmis. Ne kadar da kotu olduk hepimiz bir anda anlamadim. Eve gelince kopegim sevindi kucagina atlamak istedi bana sinirlendigi icin kopegimi bile sevmedi.

Beni aradi, napiyorsunuz dedi, ben de yemekten eve geldik biz amcamlar da gezip gideceklermis dedim. Guya amcamla hic konusmamis ama inanmam. Butun sulale her gun telefonlasirlar.

Kendi kendine küstü kendi kendine barışacaktır, hiç oralı olma, çekilin evinize, annenle de bahçede buluşun, girmeyin evlerine. Sizin üzüldüğünüzü gördükçe daha da ileri gidecektir. Bu model bundan anlar ancak, mesafe koyacaksın o trip atınca

Hehe bizim insanlarımız nasıl böyle yalancı olmayı başarıyor. Baban gibi tipler yüzünden. O aniden gelen mide bulantilari, bas agrilari. Hep baban gibi erkeklerin tribini cekmemek icinBabanı tanımıyor musun? Ne ağlıyorsun ki. Onun öfkesi sana değil ailesine paspas olmayan annene aslında. Bak hedefine ulaşmış. Hizmet ettiremedigi için suçluluk yüklüyor. Ben böyle uygun gördüm diyeceksin. Tersine cevireceksin aslında amca olarak onlar ısmarlar zannetmiştim, neyse senin için ödedim hesabı diyeceksin.

Ay nolur uzmeyin kendinizi. Yanlis anlamayin ama babanızın sorunu sizle degil, kendiyle. Benim çocuğumda istedigi seyi yapmayinca basini alip diger odaya gidiyor ve bana küsüyor. Yetiskinler küsmez, konusarak anlaşır.

Kardeşine kızının düğününe gelmediği için hiç trip attı mı ben de bunu merak ettim şimdi ev sizin eviniz ama misafir sizin değil. Size misafir olmak isteyen zahmet edip arayacak. Yorumlara da ayrı şaşırdım. Kayınvalideleri bir gün fazladan kalacak olsa bir kaşık suda boğacak tipler artist artist yazıp döktürmüş hey maşallah. Hayırsız kardeşi için kızını ailesini kırmayı göze alan adam yalnız başına otursun. Şımartmayın sormayın keyfi bilir. Elalem için huzur kaçıran insanlara çok uyuz oluyorum.

Babanızın davranışları sorunlu bence. Trip atan erkekler bana çok itici geliyor, belki o yüzden bu kadar garip gelmiştir bilmiyorum.

Aynen oyle babamin bu huyu hic cekilmez. Biz kucukken de annemle tartisinca bana ve kardesime kuserdi Bir de asla haksiz oldugunu kabul etmez simdi kafasinda %100 biz haksiziz.

Ben İspanyol koca deyince sizi hatırladım ve bir konunuzda kocanızın kardeşi sizde kalıyordu, konularınıza göz attım doğru hatırlamışım. Amcanız için "ayakları alışmasın" diyen eşinizin kardeşi sizde kalırken ayağı alışmadı mı? Çifte standart olmuş sanki? Tüm sayfaları okumadım bu arada, kardeşten bahsedildi mı bilmiyorum.

Ben esimin kardesini yalnizca birkac defa gormustum (yurtdisinda yasadigimiz icin) ve bir sorun yasamamistik. Su an bizim yasadigimiz ulkede is buldu sozlesmesini yapti ve yerlesene kadar bizde kalacak. Bir haftadir da bizde kaliyor.

Mukemmel analiz etmissiniz aynen oyle. Annem ilk evlendiginde bakmis bas edemeyecek zaten akademik kariyer yapiyormus, calisiyormus. Mesafesini koymus. 30kusur senedir evliler babam hala ailesine istedigi gibi gorusmuyor diye anneme tepkilidir.

Onca tavırdan sonra sizin babanıza tavır almanız lazımken şaşkınlıkla okuyorum. Hiç mi kıymetiniz yokmuş kardeşi yanında siz onun canısınız bir sorun gerçekten.

Bu konuda esimi elestiriye acmiyorum acikcasi. O konuda bana yasattiklarindan dolayi esimin erkek kardesini bir daha hic evimde yatili agirlamadim ve agirlamayacagim. Esim geldiginde otel ayarliyor.

Onun disinda kiz kardesi, anne babasi istedigi zaman gelebilir. Ailemizle, 7-8 senedir gormedigim ve dugunume bile gelmeyen bir amca asla bir olamaz. Biz esimle birbirimizin sinirlarina saygi duyuyoruz.

Tabii ki sormadi. Hatta dun ben bizim dugunumuze gelmedigini hatirlattigimda bile beni konusturmadi.

Daha da komigini soyleyeyim benden 2 sene sonra bu amcamin kizi evlendi ve sadece babami davet ettiler, annemi etmediler Babam da kosa kosa tek basina gidip en onden gidip bilezigini takti elbette ki.

Ay nolur uzmeyin kendinizi. Yanlis anlamayin ama babanızın sorunu sizle degil, kendiyle. Benim çocuğumda istedigi seyi yapmayinca basini alip diger odaya gidiyor ve bana küsüyor. Yetiskinler küsmez, konusarak anlaşır.

Cok haklisiniz kendisiyle cunku annemi 30kusur senelik evliliklerinde istedigi gibi ailesiyle gorusturmeyi basaramadi, yenilmis gibi hissediyor kendini. O yuzden bir ofkesi var. Bugun bana diyor ki annen zaten kac kere gelmistir ki benim ailemi ziyarete Annemin hatta evden ayrilmadan bizim senede 1 bayram mutlaka gitmemiz harici bir sorun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…