- 9 Şubat 2010
- 18.355
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.406
- 798
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
Ay kıyamam sana yaaaa, bir kaç gün babanı görmesen, eşinle başbaşa takılsan çok iyi yaparsın. Herkes bi kendine gelip aklını başına toplasın.Simdi eve geldik butun gun disarida oldugumuz icin disaridan yemek alip geldik. Babam bana almayin dedi. Ben gider disarida yerim dedi. Hala daha tepkili yani. Bizi eve birakti kendi gitti nereye bilmiyorum. Anneme sarmis simdi de sen doldurdun kizi o yuzden boyle oldu diye.
Ben de artik patladim zaten canim burnumda butun gun arabada mide bulantisi cektim, akrabalarin yuzunden kendi cekirdek ailene boyle davranmandan, dunden beri surat asmandan biktim. Beni arayip haber verme saygisi gostermeyen neresi musaitse orada agirlanir, ev sahibine onceden haber vermek dunyanin her yerinde gorgu kuralidir dedim.
Gercekten 31 yasindayim ama babamin kendi ailesini onceleyerek bizi surekli harcamasindan biktim. Hamile olmam bile biraz daha dusunceli olmasini saglamadi. Hem babama sinirlendim hem de moralim bozuldu oturdum bahcede agliyorum, yemek de yiyemedim. Bir geldiler huzurumuzu bozdular.
Yahu adamları restorana götürüyorsun ama yaranamıyorsun, evde yemek yapsan daha ucuza gelirdi, dünyanın parasını harca yine kötü sen ol. Keşke basıp çıksaymışsın evden, karşılarına insan da çıkmasaymış. En azından bu kadar uzadığına değmiş olurdu.
Üzülmemeye çalış. Bu tip ilişkilerin rayına oturması herkesin haddini öğrenmesi yıllar alıyor.