Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy ağlamayın ya, değer mi hiç? Bebek de hissediyor, lütfen.

Ya bırakacaktınız köşesinde tribini yaşayacaktı, üstüne gittikçe yüzlenip azıtıyorlar.

Kabul etmezsiniz anlarım.
Ama eve gelen misafiri kapıdan iceri sokmamak nerenin adeti ya?
Bence yurtdısında bile böyle sacmalık yoktur.

Bana soran olsaydi ben zaten kabul etmeyecektim. Babama haber vermisler, babam da bana sormadan evin konumunu atmis, bana da son yarim saat kala haber verdi. Baba musait degilim agirlayamam dedigim halde ben ne yapayim gerekirse acma kapiyi diye topu bana atti. Amcamlara kalsa bana hic haber vermeyeceklermis. Bu sartlarda ben kimseyi evime almak zorunda degilim.

Amcami ben en son 7-8 sene once gordum, dugunume bile gelmedi. Bence cok bile yaptim disarida agirlayarak. Baskasi olsaydi kapida kalirdi.

Su an benim canimi sıkan babamin bu yuzden bana surat yapip huzurumuzu kacirmasi.

Ayyy ağlamayın ya, değer mi hiç? Bebek de hissediyor, lütfen.

Ya bırakacaktınız köşesinde tribini yaşayacaktı, üstüne gittikçe yüzlenip azıtıyorlar.

Bir patladim zaten artik o konusmadikca konusmam bile. Su ana kadar hic ben hamileyim tribine girmemistim ama karnimdaki el degil, onun torunu. Nasil kardesinden daha az kiymetsiz olur kizi ve torunu ona uzuluyorum.

Arabadayken bana diyor ki siz (annemle beni kast ediyor) akrabalik iliskileri bilmiyorsunuz. Beni 10 sene sonra yalniz birakirsiniz siz diyor. Catkapi gitmek yakin akraba iliskisi demekmis.

Zaten sorun hamilelik degil bence.Es kisisi ayaklarını kesmek istemis,en garibi bu.Es kisisinde bi art niyet sezdim.
Bu adama güvenip cocuk yapmak da ayrı cesaret

Senin tarafın çok lazım insanlar da biz kusuruz he he deyip geçeceksiniz. 1 kg domatesi de ver kendi yesin ahahah.

Sıkmayın canınızı.
Aslanlar gibi domates güzeli kardeşin var baba sırtın yere gelmez deseydiniz.
Tabii şaka demeyin . Kırmayın kalbini.
Annenizin yorumu ne peki?

Torunu için sizi üzmemeliydi, gerçekten değmeyecek bir konu. Kardeşi eve giremedi diye sizi ağlatması kabul edilemez ya.
Amcanız da gidip laf ettiyse babanıza, ona da ayrı bir yazık ya. Kapıdan kovulmuş zanneder gören de.

Amca bu kadar dert etmedi ya. Adam güzel güzel yedi yemeğini gitti. Bu kadar dert ettiyse kendi ağırlasın kardeşini, bi yerini kaldırıp iki tencere yemek yapamaz, bık bık öter.

Amca bu kadar dert etmedi ya. Adam güzel güzel yedi yemeğini gitti. Bu kadar dert ettiyse kendi ağırlasın kardeşini, bi yerini kaldırıp iki tencere yemek yapamaz, bık bık öter.
Valla ben kuru bir çay yerine güzel bir restoranda yemeği tercih ederim. Ama koca forum anlaşmış gibi kuru çayı yeğliyor.

Zaten sorun hamilelik degil bence.Es kisisi ayaklarını kesmek istemis,en garibi bu.Es kisisinde bi art niyet sezdim.
Bu adama güvenip cocuk yapmak da ayrı cesaret

Sadece okudugunuz bir konuyla esim hakkindaki elestirinizi kabul edemeyecegim. En son 7-8 sene once gordugum, dugunume bile gelmeyen amcami disarida agirladigim icin esim art niyetli evet, amcam mukemmel hakli catkapi gelerek.

Biz evliligimizde birbirimizin sinirlarina saygi duyuyoruz. Ben de onun erkek kardesini evimde yatili agirlamiyorum, hakli gerekcelerim var, esim ona otel ayarliyor.

Dogmamis cocugumun hele bu konuyla hicbir ilgisi yok.

Sıkmayın canınızı.
Aslanlar gibi domates güzeli kardeşin var baba sırtın yere gelmez deseydiniz.
Tabii şaka demeyin . Kırmayın kalbini.
Annenizin yorumu ne peki?

Cok agirlamak istediysen gelip kendin agirlasaydin, cocuklarin uzerine atip kardescilik oynama diye kiziyor babama. Tabii biktim senin bu akrabalarindan ne zaman gelseler huzurumuzu kaciriyorlar diye de soyleniyor

Tabii direkt aramistir. Zaten her gun konusurlar sulalece babamlar.

Boyle surat yaptikca daha cok hirslaniyorum, keske gercekten kapida kalsaydi da suradi hak etseydim.

Valla ben kuru bir çay yerine güzel bir restoranda yemeği tercih ederim. Ama koca forum anlaşmış gibi kuru çayı yeğliyor.
Millet ne meraklıymış elalemin evine. Tabi bu kadar akraba konusu kimler yüzünden açılıyor?

Millet ne meraklıymış elalemin evine. Tabi bu kadar akraba konusu kimler yüzünden açılıyor?
Ay ne bileyim ya, geçenlerde yengem annemi aramış. Eltim gelin de parkta oturalım demiş, sitenin önü park. Yukarıdan çay indirmişler termosla, bizimkiler gitti oturdu geldi. Kimse de alınmadı valla. Evi göremedik diyen de olmadı. Ev işte, Buckingham Sarayı değil ya, neyini göreceksin?

İnşallah ev ev diye darlayanlar teşhirci Zibel ablanın evine düşer, amaç dışı kullanılan duş başlıkları kovalar onları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…