- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Ayyy ağlamayın ya, değer mi hiç? Bebek de hissediyor, lütfen.Simdi eve geldik butun gun disarida oldugumuz icin disaridan yemek alip geldik. Babam bana almayin dedi. Ben gider disarida yerim dedi. Hala daha tepkili yani. Bizi eve birakti kendi gitti nereye bilmiyorum. Anneme sarmis simdi de sen doldurdun kizi o yuzden boyle oldu diye.
Ben de artik patladim zaten canim burnumda butun gun arabada mide bulantisi cektim, akrabalarin yuzunden kendi cekirdek ailene boyle davranmandan, dunden beri surat asmandan biktim. Beni arayip haber verme saygisi gostermeyen neresi musaitse orada agirlanir, ev sahibine onceden haber vermek dunyanin her yerinde gorgu kuralidir dedim.
Gercekten 31 yasindayim ama babamin kendi ailesini onceleyerek bizi surekli harcamasindan biktim. Hamile olmam bile biraz daha dusunceli olmasini saglamadi. Hem babama sinirlendim hem de moralim bozuldu oturdum bahcede agliyorum, yemek de yiyemedim. Bir geldiler huzurumuzu bozdular.
Ya bırakacaktınız köşesinde tribini yaşayacaktı, üstüne gittikçe yüzlenip azıtıyorlar.Simdi eve geldik butun gun disarida oldugumuz icin disaridan yemek alip geldik. Babam bana almayin dedi. Ben gider disarida yerim dedi. Hala daha tepkili yani. Bizi eve birakti kendi gitti nereye bilmiyorum. Anneme sarmis simdi de sen doldurdun kizi o yuzden boyle oldu diye.
Ben de artik patladim zaten canim burnumda butun gun arabada mide bulantisi cektim, akrabalarin yuzunden kendi cekirdek ailene boyle davranmandan, dunden beri surat asmandan biktim. Beni arayip haber verme saygisi gostermeyen neresi musaitse orada agirlanir, ev sahibine onceden haber vermek dunyanin her yerinde gorgu kuralidir dedim.
Gercekten 31 yasindayim ama babamin kendi ailesini onceleyerek bizi surekli harcamasindan biktim. Hamile olmam bile biraz daha dusunceli olmasini saglamadi. Hem babama sinirlendim hem de moralim bozuldu oturdum bahcede agliyorum, yemek de yiyemedim. Bir geldiler huzurumuzu bozdular.
Eve buyur edip çay ikram etseydiniz sonra da hamile olduğunuz için yemek hazırlayamadığınızı söyleyip yemeğe çıkartsaydınız çok güzel ağırlanmış olurlardı.
Yaptığınız yanlış değil ama yordamınız yanlış olmuş. Neyse bir daha ki sefere daha ince düşünürsünüz, kafaya takmayın.
Babanıza da evde yemek olmadığı için bu şekilde daha iyi olur diye düşündüğünüzü anlatın.
Kabul etmezsiniz anlarım.
Ama eve gelen misafiri kapıdan iceri sokmamak nerenin adeti ya?
Bence yurtdısında bile böyle sacmalık yoktur.
Ayyy ağlamayın ya, değer mi hiç? Bebek de hissediyor, lütfen.
Ya bırakacaktınız köşesinde tribini yaşayacaktı, üstüne gittikçe yüzlenip azıtıyorlar.
Zaten sorun hamilelik degil bence.Es kisisi ayaklarını kesmek istemis,en garibi bu.Es kisisinde bi art niyet sezdim.Kusura bakmayın ama babanız haklı. İyi yine bir şey dememiş. Amcanız üstelik kuşaklar ötesi bir akraba değil. Ailenizden biri, ayıp olmuş. Zaten kendi ailenizden biri amcanız yani, geldiklerinde birer çay ikram edip, durumu izah edebilirdiniz. Çok zor geçiyor hamileliğim falan filan üzerine de biraz katarak abartarak. Hazırlık yapamadım sizde yabancı değilsiniz diyebilir, sonrasında yemek için dışarı çıkabilirdiniz. Amcanız da kendini kötü ve el gibi hissetmiştir muhtemelen
Senin tarafın çok lazım insanlar da biz kusuruz he he deyip geçeceksiniz. 1 kg domatesi de ver kendi yesin ahahah.Bir patladim zaten artik o konusmadikca konusmam bile. Su ana kadar hic ben hamileyim tribine girmemistim ama karnimdaki el degil, onun torunu. Nasil kardesinden daha az kiymetsiz olur kizi ve torunu ona uzuluyorum.
Arabadayken bana diyor ki siz (annemle beni kast ediyor) akrabalik iliskileri bilmiyorsunuz. Beni 10 sene sonra yalniz birakirsiniz siz diyor. Catkapi gitmek yakin akraba iliskisi demekmis.
Sıkmayın canınızı.Bir patladim zaten artik o konusmadikca konusmam bile. Su ana kadar hic ben hamileyim tribine girmemistim ama karnimdaki el degil, onun torunu. Nasil kardesinden daha az kiymetsiz olur kizi ve torunu ona uzuluyorum.
Arabadayken bana diyor ki siz (annemle beni kast ediyor) akrabalik iliskileri bilmiyorsunuz. Beni 10 sene sonra yalniz birakirsiniz siz diyor. Catkapi gitmek yakin akraba iliskisi demekmis.
Torunu için sizi üzmemeliydi, gerçekten değmeyecek bir konu. Kardeşi eve giremedi diye sizi ağlatması kabul edilemez ya.Bir patladim zaten artik o konusmadikca konusmam bile. Su ana kadar hic ben hamileyim tribine girmemistim ama karnimdaki el degil, onun torunu. Nasil kardesinden daha az kiymetsiz olur kizi ve torunu ona uzuluyorum.
Amca bu kadar dert etmedi ya. Adam güzel güzel yedi yemeğini gitti.Torunu için sizi üzmemeliydi, gerçekten değmeyecek bir konu. Kardeşi eve giremedi diye sizi ağlatması kabul edilemez ya.
Amcanız da gidip laf ettiyse babanıza, ona da ayrı bir yazık ya. Kapıdan kovulmuş zanneder gören de.
Valla ben kuru bir çay yerine güzel bir restoranda yemeği tercih ederim. Ama koca forum anlaşmış gibi kuru çayı yeğliyor.Amca bu kadar dert etmedi ya. Adam güzel güzel yedi yemeğini gitti.Bu kadar dert ettiyse kendi ağırlasın kardeşini, bi yerini kaldırıp iki tencere yemek yapamaz, bık bık öter.
Zaten sorun hamilelik degil bence.Es kisisi ayaklarını kesmek istemis,en garibi bu.Es kisisinde bi art niyet sezdim.
Bu adama güvenip cocuk yapmak da ayrı cesaret
Sıkmayın canınızı.
Aslanlar gibi domates güzeli kardeşin var baba sırtın yere gelmez deseydiniz.
Tabii şaka demeyin . Kırmayın kalbini.
Annenizin yorumu ne peki?
Torunu için sizi üzmemeliydi, gerçekten değmeyecek bir konu. Kardeşi eve giremedi diye sizi ağlatması kabul edilemez ya.
Amcanız da gidip laf ettiyse babanıza, ona da ayrı bir yazık ya. Kapıdan kovulmuş zanneder gören de.
Millet ne meraklıymış elalemin evine. Tabi bu kadar akraba konusu kimler yüzünden açılıyor?Valla ben kuru bir çay yerine güzel bir restoranda yemeği tercih ederim. Ama koca forum anlaşmış gibi kuru çayı yeğliyor.
Valla ben kuru bir çay yerine güzel bir restoranda yemeği tercih ederim. Ama koca forum anlaşmış gibi kuru çayı yeğliyor.
Ay ne bileyim ya, geçenlerde yengem annemi aramış. Eltim gelin de parkta oturalım demiş, sitenin önü park. Yukarıdan çay indirmişler termosla, bizimkiler gitti oturdu geldi. Kimse de alınmadı valla. Evi göremedik diyen de olmadı. Ev işte, Buckingham Sarayı değil ya, neyini göreceksin?Millet ne meraklıymış elalemin evine. Tabi bu kadar akraba konusu kimler yüzünden açılıyor?
İnşallah ev ev diye darlayanlar teşhirci Zibel ablanın evine düşer, amaç dışı kullanılan duş başlıkları kovalar onları.Ay ne bileyim ya, geçenlerde yengem annemi aramış. Eltim gelin de parkta oturalım demiş, sitenin önü park. Yukarıdan çay indirmişler termosla, bizimkiler gitti oturdu geldi. Kimse de alınmadı valla. Evi göremedik diyen de olmadı. Ev işte, Buckingham Sarayı değil ya, neyini göreceksin?
Ayyy sus sus, duş başlığı deyince aklıma geliyor.İnşallah ev ev diye darlayanlar teşhirci Zibel ablanın evine düşer, amaç dışı kullanılan duş başlıkları kovalar onları.
Son birsey daha soracağım.Domates de geldi mi sizle restoranda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?