• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahilde ağırlamışsınız işte ferah ferah, püfür püfür daha ne? Duyan da suratlarına kapı carptınız sanar 👀
Ay keske biri beni yazlik bi yerde alsa restauranta goturse. Bayilsa 3k hesap ben pufur pufur kahvemi yududmlarken jxjxjxj

Ay keske beni yazlik bi yerde alsa restauranta goturse. Bayilsa 3k hesap ben pufur pufur kahvemi yududmlarken jxjxjxj
Akıllı kadının hali başka oluyor dhfjfjfj. Ben o duş başlığı ve Zibellll vakasından sonra kimsenin evine meraklı değilim açıkçası fkdk.

Yawww yalan dolan işler. Bu lağım ağızlı annelerine yeter artık dendiğinde auuu anammm diyen adamların mantığı. O kaynana gelin birbirlerinin yüzüne kezzap atacak kıvama gelseler de görüşülsün mantığı.
O konudaki üye de açık açık kvden kaçıyorum demeyip annem annem diye aglanmisti, sonra kardeşiyle toto gezdirince annesi kızmıştı, bayramda niye gelmediniz diye sayfalarca bize marjinal, yozlaşmış diyen kadın en son annemle mesafe koyacağım demişti.
O yozlaşmış, örf diyenlerin dediklerinin meali sudur: Biz çektik sen de çek, yoksa sana b.k atarız, hem yeni evini millete gösterip hava atsaydın, biz sığ ve vasat hayatlarımızı ancak akrabalık yoluyla edindiğimiz konumlarla tatmin ediyoruz, sen sakın çemberin dışında çıkma. Bunun adı da ayıp etmişsin.

Kuyrugunu kesen tilki hikayesi aklima geldi.😀

Bu tamamen akrabalık ilişkileriyle alakalı bir durum. Çat kapı misafirliği kimse sevmez, ben de nefret ederim. Ama durumlar değişiklik gösterebilir. Eşimin amcası arasa mırın kırın ederim, kendi amcam arasa dünyayı ayağına sererim.
Eşimin amcasına yıllar evvel evde bir iş yaptırmıştık ( usta kendisi), tabiki ücretiyle. Sonradan gördük ki piyasanın tam iki katı para almış bizden üstelik elinde kalmış eski püskü ürünleri kullanmış.
Benim amcam da üniversite yıllarında otogara gideceğim zamanlar cebime para sıkıştırırdı otobüsten inince taksiyle git bavullarını dolmuşta taşımaya uğraşma diye.
Şimdi bu iki insanın misafir olarak kabul edilmesi de tabiki farklı olur.
Sizin amcanız da ilk kez gelmiş evinize, keşke en azından bir kahve ikram etseydiniz ama böyle uygun gördüğünüze göre demek ki bunu hak etmiş.
Aynen amca var amca var. Adam yegeninin düğününe bile gelmemis. Her lavuga amca diye hürmet edeceksek evin yolunu bulamayiz. Saygi sevgi emek gibi kazanilmasi gereken şeyler. Akraba kontenjanindan niye torpil geçelim ki.

Konunuzu okuyunca aklıma geldi. Geçen sene bayramlaşmaya abimlere gitmek istedim. Yengemi aradım. Zorla dışarıya çağırdı. Restoranda yemek yiyip ayrıldık. Çok ağırıma gitmişti. Çok ağlamıştım. Keşke dünya para verip restoranlara götürmeseydi de evlernde bir su ikram etselerdi. Evde çok ağladım. Öz abim ve yengem bayram günü evine almadı istemedi diye. Şimdi konunuzu okuyunca aklıma geldi.

Duş başlığını biliyorum. Ama zibellli hatırlamadım.
Kadın arkadaşı gelince kocası ile yatak odasının kapısını aralık bırakıp zevüşüyomuş, küçükken ablasının eniştesi ile zevüşmesine şahit olmuş öyle duygusal anlattı ki ağlamıştım. 🤣

Kadın arkadaşı gelince kocası ile yatak odasının kapısını aralık bırakıp zevüşüyomuş, küçükken ablasının eniştesi ile zevüşmesine şahit olmuş öyle duygusal anlattı ki ağlamıştım. 🤣
Tövbe 🫢
İzleyen de katılıyormuymus yoksa sadece izlyormuymus

Geçen otele gittik. O bahsedilen uzun, ince duş başlığı vardı. Başlığı yıkayınca eşim sordu ne yapıyorsun diye. Dedim sen biliyor musun bu başlıklarla ne numaralar dönüyor. Kk'nin genel kültürüne katkısı🤣

Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.

Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...

Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.

Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.

Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
gayet de haklısın yaptığın şeyde hiç canını sıkma. bence babana durumunu aynen burada açıkladığın gibi açıkla, anlayışla karşılayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back