- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.234
- 468
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Bu kadar ağlayacak bir şey yok ama öz abiyle 8 yıldır görüşmediğin, düğününe bile gelmeyen amca bir olmaz elbette.Konunuzu okuyunca aklıma geldi. Geçen sene bayramlaşmaya abimlere gitmek istedim. Yengemi aradım. Zorla dışarıya çağırdı. Restoranda yemek yiyip ayrıldık. Çok ağırıma gitmişti. Çok ağlamıştım. Keşke dünya para verip restoranlara götürmeseydi de evlernde bir su ikram etselerdi. Evde çok ağladım. Öz abim ve yengem bayram günü evine almadı istemedi diye. Şimdi konunuzu okuyunca aklıma geldi.
Tatlım nerelerdesin sen ya?Bu kadar ağlayacak bir şey yok ama öz abiyle 8 yıldır görüşmediğin, düğününe bile gelmeyen amca bir olmaz elbette.
Biraz ara verdim ama döndüm geri canımTatlım nerelerdesin sen ya?
Bu kadar dramatize etmeyin hayati kendinize. Sizi görmek istemese baska bahane bulurdu. Disarda yemek yemissiniz ne guzel iste. Evde olunca sohbet bambaska mi oluyo nedir? Tam tersi evin hanımı getir götür yapmaktan hizmet etmekten konusulandan bi halt anlamio. Onu mu istiosunuz anlamiorum ki. Ne var bu evlerde kuru suya tamah edilecek? Bu evlerin icinde bu kadar cok girip görmek istediginiz ne var yahu? Belli ki musait degil evin içi.Konunuzu okuyunca aklıma geldi. Geçen sene bayramlaşmaya abimlere gitmek istedim. Yengemi aradım. Zorla dışarıya çağırdı. Restoranda yemek yiyip ayrıldık. Çok ağırıma gitmişti. Çok ağlamıştım. Keşke dünya para verip restoranlara götürmeseydi de evlernde bir su ikram etselerdi. Evde çok ağladım. Öz abim ve yengem bayram günü evine almadı istemedi diye. Şimdi konunuzu okuyunca aklıma geldi.
Konunuzu okuyunca aklıma geldi. Geçen sene bayramlaşmaya abimlere gitmek istedim. Yengemi aradım. Zorla dışarıya çağırdı. Restoranda yemek yiyip ayrıldık. Çok ağırıma gitmişti. Çok ağlamıştım. Keşke dünya para verip restoranlara götürmeseydi de evlernde bir su ikram etselerdi. Evde çok ağladım. Öz abim ve yengem bayram günü evine almadı istemedi diye. Şimdi konunuzu okuyunca aklıma geldi.
Sahilde ağırlamışsınız işte ferah ferah, püfür püfür daha ne? Duyan da suratlarına kapı carptınız sanar
Ay keske biri beni yazlik bi yerde alsa restauranta goturse. Bayilsa 3k hesap ben pufur pufur kahvemi yududmlarken jxjxjxj
gayet de haklısın yaptığın şeyde hiç canını sıkma. bence babana durumunu aynen burada açıkladığın gibi açıkla, anlayışla karşılayacaktır.
Yalnız ben dramatize ederim çünkü abimin ev adresini bile bilmiyorum. Keşke evlerine kabul etseydiler de yengem değil ben getiri götürü yapsaydım. Evet kuru suya tamah ediyorum çünkü o benim öz abim. İnsan arıyor. Neyse zaten konuyu kapadım kendi kendime. Konuyu okuyunca aklıma geldi sadece.Bu kadar dramatize etmeyin hayati kendinize. Sizi görmek istemese baska bahane bulurdu. Disarda yemek yemissiniz ne guzel iste. Evde olunca sohbet bambaska mi oluyo nedir? Tam tersi evin hanımı getir götür yapmaktan hizmet etmekten konusulandan bi halt anlamio. Onu mu istiosunuz anlamiorum ki. Ne var bu evlerde kuru suya tamah edilecek? Bu evlerin icinde bu kadar cok girip görmek istediginiz ne var yahu? Belli ki musait degil evin içi.
Benim abimle o amca arasında fark yok ki. Ben de yüzünü bile görmüyorum.Bu kadar ağlayacak bir şey yok ama öz abiyle 8 yıldır görüşmediğin, düğününe bile gelmeyen amca bir olmaz elbette.
Ara abini cagir dışarı bi yere gelmiyor mu? Yengenle muhatap olmak zorunda degilsin ki.Benim abimle o amca arasında fark yok ki. Ben de yüzünü bile görmüyorum.
O zaman hiç üzülmeyin. Bazen kırk kat yabancı yakın akraba ve aileden daha iyi olabiliyor.Benim abimle o amca arasında fark yok ki. Ben de yüzünü bile görmüyorum.
Kuzum ben de yazlik bi yerdeyim Izmir'de. Biliyorum fiyatlari. Eminim iyi bi yere gittiginizden de esek hosaf korelasyonu devreye giriyor.Hayir bir de bulundugumuz yerin en populer restaurantlarindan birine goturduk, elini uzatsalar denize sokabilirlerdi. Biz cok seviyoruz, yemekleri de guzel.
Butun gun beraberdik babamla merkezde islerimiz vardi. Daha yeni yeni benimle iletisim kurmaya basladi, ac misin, su alalim mi, agrin sizin var mi diye. Anlattim bize saygi duysalardi zaten haber verirlerdi ben yine disarida agirladim en azindan diye ama iste babam ne kadar anlamak istediyse.
Niye ki?Benim abimle o amca arasında fark yok ki. Ben de yüzünü bile görmüyorum.
Benim abimle o amca arasında fark yok ki. Ben de yüzünü bile görmüyorum.
Ben eskilerden tanıyorum siziAyagimin tozuyla bir lincleneyim diye yazayim ahdhsh ben misafir sevmiyorum. Bunun yurtdisiyla da cok alakasi yok ya ben TC sinirlarinda da sevmiyordum. Bir donem herkesi evimde agirladim nasil anlamsiz, nasil sacma bir yorgunlukmus o. Simdi kim olursa olsun disarida agirlayip, eglenip, oteline birakiyorum valla hem ben sohbetten bir sey anliyorum hem de arkasindan uc gun surecek yorgunlugu cekmiyorum. Vicdan yapacak bir sey yok konu sahibi rahat ol, begenmeyen gelmez en fazla salla
Eve buyur edip çay ikram etseydiniz sonra da hamile olduğunuz için yemek hazırlayamadığınızı söyleyip yemeğe çıkartsaydınız çok güzel ağırlanmış olurlardı.Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Kabul etmezsiniz anlarım.Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?