Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahilde ağırlamışsınız işte ferah ferah, püfür püfür daha ne? Duyan da suratlarına kapı carptınız sanar
Ay keske biri beni yazlik bi yerde alsa restauranta goturse. Bayilsa 3k hesap ben pufur pufur kahvemi yududmlarken jxjxjxj

Ay keske beni yazlik bi yerde alsa restauranta goturse. Bayilsa 3k hesap ben pufur pufur kahvemi yududmlarken jxjxjxj
Akıllı kadının hali başka oluyor dhfjfjfj. Ben o duş başlığı ve Zibellll vakasından sonra kimsenin evine meraklı değilim açıkçası fkdk.

Kuyrugunu kesen tilki hikayesi aklima geldi.

Aynen amca var amca var. Adam yegeninin düğününe bile gelmemis. Her lavuga amca diye hürmet edeceksek evin yolunu bulamayiz. Saygi sevgi emek gibi kazanilmasi gereken şeyler. Akraba kontenjanindan niye torpil geçelim ki.

Konunuzu okuyunca aklıma geldi. Geçen sene bayramlaşmaya abimlere gitmek istedim. Yengemi aradım. Zorla dışarıya çağırdı. Restoranda yemek yiyip ayrıldık. Çok ağırıma gitmişti. Çok ağlamıştım. Keşke dünya para verip restoranlara götürmeseydi de evlernde bir su ikram etselerdi. Evde çok ağladım. Öz abim ve yengem bayram günü evine almadı istemedi diye. Şimdi konunuzu okuyunca aklıma geldi.

Duş başlığını biliyorum. Ama zibellli hatırlamadım.
Kadın arkadaşı gelince kocası ile yatak odasının kapısını aralık bırakıp zevüşüyomuş, küçükken ablasının eniştesi ile zevüşmesine şahit olmuş öyle duygusal anlattı ki ağlamıştım.

Tövbe
İzleyen de katılıyormuymus yoksa sadece izlyormuymus

Geçen otele gittik. O bahsedilen uzun, ince duş başlığı vardı. Başlığı yıkayınca eşim sordu ne yapıyorsun diye. Dedim sen biliyor musun bu başlıklarla ne numaralar dönüyor. Kk'nin genel kültürüne katkısı

gayet de haklısın yaptığın şeyde hiç canını sıkma. bence babana durumunu aynen burada açıkladığın gibi açıkla, anlayışla karşılayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…