Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki 1 günlük yoldan geliyor, kahve içicen la.

Keşke birileri de eşe ve konu sahibine saygi duysa. Mesela baba mesela amca?

Domates getirmisler?

Keşke birileri de eşe ve konu sahibine saygi duysa. Mesela baba mesela amca?

Biz de en cok bundan rahatsiz olduk zaten. Bana degil babama haber verilmesi, babamin evden calisiyorlar diyerek konum atip bize gondermesi, bana da yarim saat kala haber vermesi...Gerci ben babamin onceden haberi olabilecegini, ben kabul etmeyecegim icin emrivaki yaptigini dusunuyorum. Reddediyor tabii ki.

Cunku Turkiye'ye geldigimizin ilk haftasi kuzenimi bize yatili gondermeye kalkti. O zaman ben surekli kusuyorum, her gun serum yiyorum, gunun %70'ini yatarak geciriyorum falan. Daha esyalarimizi yerlestirememistik tamamen. Asla olmaz dedim diye de cok bozulmustu.

Sanki 1 günlük yoldan geliyor, kahve içicen la.
Vallahi canım ya.
Yazılı kurallar olsun bu konuda bence.
Hele yazlık yerde yaşadığım için bir sıralasam ben ooooo!
Mayis gibi konya dan 7 yıldır görüşmediğim arkadaşım geldi. Ben de davet ettim yani.
2 gece kaldı.eli kolu bomboş geldi. Bana diyor ki kardeşim buraları hiç gormedi.tatile getirsem mi?
Bir de ortak bir arkadaşımız var ismi Emel ne zaman ona gitsem hiç boş çevirmez beni elim kolum dolu dönerim diyor
Arkadaş öğretim görevlisi bir de.

Tanrı misafiri ne zamandan beri konumla geliyor yav?

Donanım haber ölücüsü, yutuptan bile engelle bunu.

Yarım saat önce arayan birini ben de mabul edemem, ev dağınık oluyor, müsait olmuyor, ikramlık olmuyor ... sevdiğim biriyse dışarı davet ederim, konu sahibesi iyi davranmış yine yıllardır görmediği adama sahilde yemek yedirmiş, onun da değeri olmamış o ayrı

Cidden babanız bu yaştan sonra birilerine yaranmak peşine düşmüş, kendi bi yerlerine güvenemiyor, bulduğu ilk yüzü yumuşağa ihale kaktırıyor.

Düğüne bile gelmeyip yıllaaaar yıllar sonra 1 kg domatesle kapıda beliren akrabalara çok bile ama dedikodu malzemesi çıkmadı asıl dert o.

Dimi ya sahilde yemek yemek kaç para

Beni de böyle misafir etsınler lütfen

Cidden babanız bu yaştan sonra birilerine yaranmak peşine düşmüş, kendi bi yerlerine güvenemiyor, bulduğu ilk yüzü yumuşağa ihale kaktırıyor.

Simdi de bana diyor ki donuste X ablana (kuzenim) ugrayabilir miyiz? Arabada kopegim de var ve kuzenim asla eve kopegi sokmaz. Kopek var arabada nasil girecegiz, tabii ki olmaz, ne cok seviyorsunuz cat kapi misafirlikleri diye patladim ben de artik.

Babam iki gundur akrabalik iliskileri ile sabrimi siniyor gercekten.

Benim kayınbaba da öyle çok sever ölse haberi olmayacak insanların peşinden koşup durmayı. Kendinden küçükleri arıyor adam ya. Ama bana zararı yok çünkü çocuk gibi, öyle darlayacak gücü de yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…