- 20 Ağustos 2015
- 6.499
- 15.638
- 248
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
Dışarda yemek ısmarlar evde de yarım saat bi çay içiverirdiniz. Bu kadar olmayın ya ayıp bence de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafir size geldiğinden bir problem yok, istediğiniz gibi ağırlarsınız, babanızın karar vereceği bir şey değil, bırakın köşesinde atsın tribini. Hamilesiniz, sıkıntınız var, yaptığı işe bak. Abisi evde toto yayıp hamile kızının hizmetini tadamadı diye utanmasa ağlayacak hey Allah'ım.Herkese merhaba,
Biz normalde yurtdisinda yasiyoruz ama ozel bir durumdan dolayi sene sonuna kadar Turkiyedeyiz. Yazlik bir ilcede benim ailemle yanyana ikiz mustakil evlerimiz var orada kaliyoruz. Bu arada 15 haftalik hamileyim.
Bugun aksamustune dogru babam aradi amcanlar ugrayacak size hosgeldin demek istiyor diye. Bu arada 1 aydir buradayiz yeni gelmedik. Cat kapi misafirden nefret ederim, ve ben hamileligimin ilk 2 ayini Hiperemezis gravidarum sebebiyle surekli kusarak ve hastanede serum yiyerek gecirdim. Son 2 haftadir kendime geliyorum ama yine de gun icinde bulantim oluyor. Bu yuzden misafir agirlamak benim icin gercekten cok zor hele ki cat kapi...
Biz de esimle soyle bir cozum bulduk, kapiya geldiklerinde aldik sahile yemege goturduk. Vakit gecirip eve geldik, onlar da gittiler.
Buraya kadar sorun yok saniyordum ama babam bir geldi eve suradi sirke satiyor. Aksam yemeklerini beraber yiyoruz sofraya oturdu hic konusmadi falan. Esim bile anladi baban bozuldu herhalde evde agirlamadik diye dedi. Ne oldu diye soruyoruz bir sey yok diyor ama tepkili oldugu belli.
Simdi de iceri girdi erkenden uyudu babam. Hata mi olmus? Uzun zamandir Turkiye'de degilim ve bu akrabacilik islerinden uzak kaldim.
Ablacım sen ne yaşadın kocayla da bu kadar kin kusuyorsun dur yavaş gelSiz adamlarınızı başınızın üstüne çıkarın hep böyle. Ama başınıza bi şey geldiğinde aileniz babanız yanınızda olur eşiniz çokta umursamaz. Herkes yerini bilecekse kocalar bilmeli öncelikle.
Boşanana kadar da neler çektin be cicim neleri sindirdin, karın tokluğuna kocanın dükkanında çalıştın, gözünün önünde kadınlara yazdı o kocan, tonla borç taktı sana falan. Tabi sizin gibiler çekilecek bir çile vardı çektim geçti gitti kafasında olduğu için herkes öyle görünüyor gözüne. Kadın hamile haliyle evinde bi araba misafir ağırlamak istememiş, kocası da razı gelmemiş buna, harika bir çözüm bulmuş. Sen ömründe böyle bir değer gördün mü?Boşandım canım ben :) yapmadınız dediğiniz her şeyi fazlasıyla yaptım, burada her şeyi yazamıyoruz sonuçta değil mi? Her saniyeyi yazsak hayatımız sığmaz. Üstünkörü anlaşılır şekilde muzdarip olduğumuz konuları anlatıyoruz.
Ben o kafa yapısını çok iyi biliyorum, kadın dediğin hep hazır olacak, dolabında hep yemeği poğaçası hazır bulunacak, evi hep tertemiz olacak diye garip bir fikirleri var. Konu sahibi eve almadı ya malzeme çıkmadı, bizim abimin gelini bizi kuru pasta çayla ağırladı, evi de bi parmak tozdu diye sağda solda dedikodu edemeyecekler ona alınmışlar.Bence esas mesele bu. Buna alınmışlardır. Saçma ama muhtemelen budur.
Olabilir valla.Ben o kafa yapısını çok iyi biliyorum, kadın dediğin hep hazır olacak, dolabında hep yemeği poğaçası hazır bulunacak, evi hep tertemiz olacak diye garip bir fikirleri var. Konu sahibi eve almadı ya malzeme çıkmadı, bizim abimin gelini bizi kuru pasta çayla ağırladı, evi de bi parmak tozdu diye sağda solda dedikodu edemeyecekler ona alınmışlar.
Sen de kedi olalı bi fare tuttun, aslana dayılanıyorsun.Valla ben atlattım çok şükür korkularımdan kurtuldum boşandım
Ya bu o üye mi? Ben o konuya inanmamıştım. Nick değişti ve boşandı herhalde Katip.Sen de kedi olalı bi fare tuttun, aslana dayılanıyorsun.
Boşandığını şimdi öğreniyoruz,elin kadınının yediği poğaçaya konu açan kadın boşandım diye konu açmamış, gerçi bir hafta önce açtığı konuda 2 gün sonra mahkeme var demiş ama gerisi yok, çünkü her şeyi de yazamazmış.Ya bu o üye mi? Ben o konuya inanmamıştım. Nick değişti ve boşandı herhalde Katip.
Eşiniz çok saçmalamış kendi amcası olsa böyle davranır mi acaba. Ayrıca sürekli gelecek kişilikte insanlar olsa 1 ay sonra gelmezler. Bende hamileyim misafir ağırladım ve gelen herkes yardım ediyor zaten. Öz amcanız olmasa neyse. Hadi yemek yapamadınız dışardan eve söyleyebilirdiniz sonuçta sizi görmeye gelmişler. Dışarda buluşmak isteseler bunu belirtilerdi.Annem de babam da ev disinda calisiyor biz esimle evden calisiyoruz. Gun icinde oldu yoksa annemlere gelirlerdi.
Acikcasi esim ayaklari bu sekilde alismasin diye eve almayi hic istemedi, teklif etmedik.
O konu burda top 20'e girer. Gecen dogadostupanda ile de konustuk. Bazen bazı üyelerin kendi konusundakiyle, yorum yaptığı konudaki tutumları taban tabana zıt oluyor ya. Burda yorumlarda gerçek kimliğimiz ve uyguladiklarimizla değil de olmasını istediğimiz idealize ettiğimiz kimlikle yazıyoruz. Tabi bunun bu kadar m.kunu çıkartmaya gerek yok.Boşandığını şimdi öğreniyoruz,elin kadınının yediği poğaçaya konu açan kadın boşandım diye konu açmamış, gerçi bir hafta önce açtığı konuda 2 gün sonra mahkeme var demiş ama gerisi yok, çünkü her şeyi de yazamazmış.
E zaten Türkiye’de yaşamıyormuşsunuz ki insanlar da belli ki geçerken öyle bir uğramış.Yok hamileligi one surmedik. Direkt aaa biz de sahile gidiyoruz, gelin beraber gidelim dedik. Donuste de eve gelmelerini teklif etmedik. Ozellikle esim tekrari olmasin diye eve almamakta kararliydi.