- 6 Nisan 2023
- 1.055
- 205
- 43
- 26
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
Beni engelleyen kocamdan çekinmem veya boşanmak istememem değildi ama. Çok farklı yerlere çekiyorsunuz olayı bulandırmak için. Babamın hastalığı ve ailemi üzmek istemememdi. Sabrettiysem bunun için sabrettim. Hiçte kocama yüz vermedim bu süreçte. Yani kendime baktığımda da zaten yanlış bi şey söylemiş olmuyorum. Çünkü ben böyle yaptım. Söylediklerimde tek yanlış şey yok.Sevgili kiraz mevsimi, her ne kadar üyelik adınızı değiştirirseniz de sizi tanıyan biriyim. Uyku sersemi yorumları okuyup geçiyordum ancak bazı yorumlarınıza kayıtsız kalamadım.
Eşiniz sizi defalarca aldatmadı mı? Bayramda ailenize uygunsuz davranışları olmadı mı? Boşanmam gerekiyor ama yapamıyorum diyen de siz değil miydiniz?
Yani hayatta her şey olabiliyor.
Ben konu sahibini genel olarak biliyorum, eşi tarafından ezilecek, kendisine veya ailesine saygısızlık yaptırabilecek birisi değil.
Birine bu denli iddialı bir yorum yapmadan önce öğüdünüzü kendinizin uygulayıp uygulamadığına bir bakınız. Elbette hepimizin kendi görüşüne göre yorum yapma hakkı var, ancak kırıcı olacak söylemlerden kaçınmak lazım.
Umarım siz de çok mutlu olursunuz. İyi geceler