🐱 Şekersiz Maratonu Vol 1

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.159
11.066
558
Herkese merhaba , ben yıllardır spor yapan biri olarak kendimin de bildiği ama bedenimde de şahit olduğu bir gerçekle yüz yüzeyim . Ne kadar spor yaparsanız yapın beslenme temiz ve düzenli istikrarlı değilse o spor ne denli olursa olsun %40 işe yarıyor .
Bunca zaman spora rağmen benimde bölgesel sorunlarım var ve bunun tek sebebi temiz beslenmemek.

Burada ki amaç şekersiz ve 3 beyazı minimuma indirip sporla/yürüyüşle destekleyerek bedenimizde ve hayatımız da temiz bir sayfa açmak .

Yarın şekersiz 30 günün ilk günü olacak ve ben yeniden bu yola bu sefer H M ve D Dediyy yol arkadaşlarımla başlıyorum.
sizde bize katılarak birlik motivasyonuna katılabilirsinizi. Birlik Ve topluluk daha da motive eder her daim .

Düzen şu şekilde :
  • ŞEKER VE ŞEKERLİ HİÇ BİR ŞEY TÜKETİLMEYECEK .
  • PAKETLİ GIDALAR TÜKETİLMEYECEK
  • TUZ EN MİNİMUMDA KULLANILACAK
  • BEYAZ UNDAN YAPILAN EKMEKLER DEĞİL TAM BUĞDAY EKMEKLERİ TERCİH EDİLEBİLİR
  • 2 ANA 2 ARA ÖĞÜNÜMÜZ OLACAK
  • BOL YEŞİLLİK SEBZE VE ET TÜREVLERİ TÜKETİLECEK
  • HURMA,GÜN KURUSU,KAYISI,LEBLEBİ GİBİ ŞEKERSİZLİĞİMİZİ BASTIRACAK ARA ÖĞÜNLER DOSTUMUZ OLACAK
  • TAZE VEYA KURU MEYVELER PORSİYON KONTROLLÜ TÜKETİLMESİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU.
  • EN AZ 1.5 LİTRE SU TÜKETİMİ EN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONU
  • SPOR YAPANLAR DÜZENİNE DEVAM EDECEK
  • SPORA YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA UYGUN ALTENATİF VİDEOLU İÇERİKLER SUNULACAK :)
  • İLK DEFA BU YOLA GİREN SEVGİLİ KADIN DOSTLARIM BİRAZ ZOR AMA GAYRETLE ÖNCE BEDENİ NEFSİ ADABTE EDİP SPOR GÜNLÜĞÜ OLUŞTURABİLİRİZ .

Umarım hepimiz birlik için de düzenli spor diyet ve temiz beslenmeye adapte olacağız.

Ben kendi düzenimden bahsedeyim ,
Ben sabahları filtre kahve ile güne başlarım 12 de sporumu yapar ilk öğünümü en geç 1 de yemiş olurum .
bazen 10 da kahvaltı yapar 12 sporumu yapar ara öğünde karbonhidrat protein karışımı salatalar veya soğuk sandviçler yaparım .
akşam 7 yemek faslım birmiş olur tavuk hindi veya balık tercih ederim yanına kesin salata yaparım.

akşam tatlı isteğim oluyor bundan akşam 9 gibi incir yada hurma kahve yaparım.

bacak masaj aletimle bacak arkalarına masaj yaparak günü kapatırım.

2 3 gün şeytanın bacağını kirsak olacak inşallah hadi bakalım

eğer gerçekten adapte olur başlarsanız inan kolay olacak ve gelen sonuçlar muhteşem olacak . En başta yağ kaybı yaşayacaksınız selülitlerimiz gidecek sporla birlikte 2022 muhteşem bir iç dış sağlıkla gireceğiz.
Yürü beee kedi kim tutar seni

seni de dediyy seni de :)

Ben yiyecek şey bulamıyorum ya yediklerim zaten kısıtlı olduğu için yani kahvaltı öğününü asla sevmiyorum mesela, kahvaltıda yemek olsun yerim

Ben şekersiz çok yaptım kahvaltıda tavuk salata bile yedim dikkat ederken
Bende ara ara yapıyorum , ama yazdan beri yediklerimin haddi hesabı yok biraz bedeni hafifletmek lazım . Ben kahvaltı çok seviyorum bu yüzden ilk öğünüm genellikle kahvaltı olur

Hadi bakalım . Dediğim gibi burada her an günlük gibi paylaşım yapalım ki motivayon ve akıl birliği oluşsun .
Haşlanmış pattis serbest mi ben bi ara şekersiz ve karbosuz beslendiğimde haşlanmış patates-yoğurt çok yiyordum.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…