- Konu Sahibi kardelen&filiz
Merhaba arkadaşlar 55 yaşındayım özellikle buldoglarım ve göz çevremden çok rahatsız ve mutsuzdum.Dolgu ip askı yöntemler denemiştim ama hepsi geçici ve daha kötü bir şekilde dönüşü oluyor. Bu nedenle yüz germe ameliyatı olmaya net olarak karar verdim ve çok hızlıbir şekilde hayata geçirdim. Bu dönemde burdaki konularıda okudum. Bende istedimki bu konuda arayışta olanlara belki faydam dokunur.Konu yüz olunca gerçekten çok zor karar almak.Kız kardeşimin meme küçültme ameliyatını yapan aynı zamanda arkadaşımın göz kapağı ameliyatını yapan doktorla görüştüm bana o kadar güven verdiki hiç düşünmeden hemen ameliyat günü aldım ve 12 Mart çarşamba günü derin plan yüz germe,alt üst göz kapağı,dudak kaldırma ve alın bölgesine yağ enjeksiyonu ameliyatlarını 7 saat süren bir ameliyatla başarılı bir şekilde bitirdik çok şükür
Bugün dördüncü günüm ve şu haliyle bile sonucun çok iyi olacağını anlayabiliyorum.Salı günü bantları ve dikişleri aldırmaya gideceğim sizinle paylaşacağım görselleri.Kormayın geciktirmeyin iyi bir doktora teslim edin kendinizi
Bu görseller ameliyattan hemen sonra çekildi