- 4 Kasım 2017
- 1.566
- 827
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
Kızlar bugün ki duruma geçiyorum doktorla görüştük hani letrasan kullanmıştım 5 gün ve cuma günü de rahim filmi cektirmistcektirmistim ya bugün gün verecekti aşılama için gittik. Vajinal ultrasonla baktı gayet iyi 3 yumurta oluşuyor sol yumurta 19 sağ 18 boylarında yarın akşam 23:30 da karnından iğne yapacaksın dedi ve gösterdi bu kolay aynı insülin iğnesi yapar gibi isterseniz hemşire yede yaptirabilirsiniz çarşamba sabah 8 de eşin gelecek sperm verecek 11 gibi sende geleceksin fakat sabah idrarindan sonra bir daha idrar yapmayacaksin sıkışık olman lazım aşılamayi o zaman yapacaz asilamadan sonra 2 gün dinlenme dedi zaten diğer günlerde yinede zorlamayiz reçeteye de yarın akşamkiyapacağım iğneyi ve progestan mi ne yazdı henüz almadık ismini pek hatırlamıyorumbugün alacaz burdan haber veririm bu progestan mi ne her neyse bunu aşılama olduktan sonra kullanmaya baslyacaksin düşük olmasın diye dedi bu arada iyiki rahim filmi cekilmisim Rahimde birşey varmış o kitleaçılmış yoksa orası kapalı olunca da spermgitmezmiş rahim filminde ortaya çıkmış bu tuplerim de çok şükür acıkmış