ÇARŞAF ADETİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bozze

Biliyorsun Sen Bir Meleksin
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
79
17
KIZLAR YAKINDA DÜĞÜNÜM VAR İLK GECE KAPIDA BEKLEME ADETİ HALEN VAR MI ?

KANLI ÇARŞAF GÖSTERMEK İSTEMİYORUM .. NASIL DAVRANMALIYIM ? SİNİR OLDUM AÇIKÇASI .... :KK43:

bunu konusmaliydiniz esinizle..
cok sacma bi adet zaten. sadece kocanizi ilgilendirir bu digerleri dis kapinin dis mandali.
konusun guzelce boyle bisey var mi diye. var dersede olmamasi icin ikna etmeye calismaktan baska care yok.

Bu devirde kapıda beklenmez eşin arkanda durmalı o biliyor yeter ona göster at makinaya soranada eşim biliyor eşim yıkamamı söyledi dersin

Ne kadar saçma bir şey ya. Böyle bir şeyi kendime hakaret olarak görürüm ben.
Hem her ilişkide kanama olmaz, ayrıca kişi cinsel yaşamını evlenmeden önce de yaşıyor olabilir veya ilk gece birlikte olmayadabilir. Yargılanmaması lazım. Çok saçma gerçekten.

kişiye göre değişir kültüründe vardır ama aile uygulamaz aile uygulamak ister eşiniz size ne der.. olması gerekende budur,,

Hala var mı ki o adet?
Eski köy filmlerinde görmüştüm bu adeti bi tek. O da anlamam zaman aldı.
Kızlık zarının varlığından uzun yıllar haberim bile olmamıştı.

bu ne böyle aşiret oğluylamı evleniyorsun onlarda bile kalmadı böyle adetler . ayrıca sen sözünü geçiremediğin bir adamla mı evleniyorsun. göstermek istemiyorum dediğinde orda konu kapanmalı itiraz ediyorsa sok o çarşafı o adamın bi tarafına... yahu bir bayanın önce kendisine saygısı olmalı bu ne biçim bir sorudur böyle

Bu adet hala yoktur herhalde.
Yani bu kadar da cahil değilizdir umarım.:KK35:

Böyle seyler hala varmi ??
Esinin gormesi yetmiyormu? Ben asla kimseye birsey gostermezdim , kimene canim , aaa ne kadar ayip birsey...

nerelisiniz ? böyle şeyler var mı yahu? tamam Türk filmlerinde izlerdik de o kadar yani.

Çocuk doğururken kızlığı bozulan var yahu esneklikten oy oy oy bazı adetler gerçekten öyle gereksizki

Yok artık..
Kalmadı öyle bir şey ya
Kaldı mı yoksa?? :KK57::KK57::KK57:

Aha, baska konudada yazmistim. Islerine gelince "adettendir 10 tane bilezik takilmasi" "adettendir, kv'deyle beraber sütyen ve don bulmak". Eh iste, bu'da adet canim. :KK14:

Yani kisacasi, daha önceki adetler bana ne kadar saçma gelse, bu çarsaf göstermede ban o kadar saçma geliyor. Ayrica buraya gelip sormanin ne manasi var? Bunu düsünen, yada isteyen bir es adayindan kesinlikle ve kesinlikle ayrilirim. Sonradan fikri degisse bile umrumda olmaz. Ya aklinda halen kanli çarsaf olan biri ile evlenilirmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X