Çarpık dişlerime zirkonyum yaptırsam güzel bir sonuç alır mıyım? (Foto)

oraldent evet.
hafif yamukluklar varsa çekmezler. benim iki diş arasından otoban geçiyordu ilk sayfadaki foto belki aydınlatabilir.

simdi inceliyorum da benmki de bi acayip alt dislerim kucuk kucuk kedi dişi gibi ustteki ikisi buyuk buyk dengesiz yani nasıl duzelir bu dişler acaba hic begenmiyorum

invisalign yöntemi var. şeffaf bir aparat. çok yakından ancak belli olur. ama diş teline göre daha uzun süre kullanmak gerekiyormuş. dir de dişin iç kısmına takılan diş telleri var. dıştan bakıldığında görünmüyor. şeffaf aparat fotosu
Invisalign - Invisalign Patient Stories

açıkçası dişlerim kesildiğinde keşke vaktinde diş teli taksaymışım dedim. pirinç kadar kaldı dişler. üzüldüm ama yapacak birşey yoktu. çünkü ön iki diş çok aşınmıştı, uçları kırık kırıktı. yaprak lamine ile diş çok küçültülmüyor. hatta takma tırnak kadar diş koyulacak şekilde aşındırılıyor. istersen onu dene, araştır. en kısa yoldan dişe en az zarar vererek yapılan tedavi o.

tesekkur ederim yardımcı oldugun için simdi arastırıyorum bende netten korkumu da yenip cesaretlenrsem dişçiye de giderim insallah:18:

rica ederim.
twonokta'da çok korkuyordu. önceki yorumları okursan anlarsın. korkacak hiçbirşey olmadığını anlatmaya çalıştım ama gene korka korka gitti ve korkacak hiç birşey olmadığını bizzat gördü

son provamdan geldiiiiiim
dişlerime kavuştuuuum
oldukça beğendim.

1 hafta kadar geçici yapıştırıldı. eğer sorun yaşamazsam temelli yapıştırılacak.

Canım beni sakın yanlış anlama ama çok belli oluyor kaplama olduğu neden böyle oldu diğer dişlere bakıyorum netten zirkonyumlar çok başka..Benimkidemi böyle olucak çok korktum şimdiden ya..

Canım beni sakın yanlış anlama ama çok belli oluyor kaplama olduğu neden böyle oldu diğer dişlere bakıyorum netten zirkonyumlar çok başka..Benimkidemi böyle olucak çok korktum şimdiden ya..

aslında hiç belli olmuyor. doğal dişim ile yan yana gelenler arasında fark yok. ama benim altta hafif çapraşıklık var hala. onların yanında inci gibi olduğu için ön planda kalıyor olabilir. kime göstersem ilk tepkisi, "gerçek diş gibi" demek oldu.
foto çok iyi yansıtmıyor ama netteki zirkonyumlara çok benziyor aynadan bakınca
korkma canım.

2.ci resimde alttaki dişlerinle aynı gibi renkleride tutmuş onda daha net gördüm..

Canım birde sen kaç diş yaptırdın şimdi zirkonyum 6 dişmi..Renk olarak neyi seçtin..

Merhabalar bende ön 6veya 8 dişime zirkonyum kaplama yaptırmak istiyorum.Acaba yaptıran arkadaşlardan kaplama yaptırdıktan sonra da artı veya eksilerini alabilir miyim?Zaman geçtikçe diğer dişlerin rengi değiştiği için belli oluyor mu kaplamalar?

Bir de ödeme kısmını nasıl yaptınız acaba? belirli miktarda nakit verip sonra taksit vs. mi yaptırdınız tam anlamadım? bir de tedavi hemen bitiyorya ödemeyide hemen yapmanızı istiyorlar mı yoksa uzatabilme sansı var mı?

Bu arada ben 23 yaşındayım ve istanbulda oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…