oral dent studio mecidiyeköy.
metal destekli porselenlerin çok sağlam olduklarını ben de duydum ama ön dişlerde estetik olarak tavsiye edilmiyor. metalin damakta morluk meydana getirme olasılığı yüksek çünkü. genellikle azı dişlerinde tavsiye ediliyor. malum çiğneme kuvveti o dişlerde daha fazla. ön dişlerde zirkonyum güzel duruyor. ayrıca zirkonyum da oldukça dayanıklı bir madde. arkadaşım 7 yıldır kullanıyor ön dişinde. köprü mü değil mi bilmiyorum ama. ölü dişine uygulanmıştı. çok çok memnun.
konuyla ilgili videolara yardımcı olacaktır.
dün dent34 (dentalist)e de gittim. oral dentle birbirine çok yakın,zirkonyum 350. daha ufak bir yer.çok kararsızım çooook
canım ben de dün görüşmeye gittim oraya,ilgililer. temiz bir yere de benziyor. zirkonyuma 400 dediler,sana 350 demişler ,ben hala çok kararsızım :44:
ayrıca tedavi sırasında 2 diş çekimi+ 2 kanal tedavisi gerekti. herhangi bir ücret talep etmediler. ben diş rengi için diş taşı temizliği istedim. daha önce 2 kere yaptırmıştım ama oradaki kadar ayrıntılı temizlenmemişti. sadece gülerken görünen kısımlar temizlenmişti. burası arka dişlerimi de temizlediler. ücret ödemeye kalktığımda "bizden olsun" dediler.
gerçekten de temiz bir yer. 350 tl kısmında bir yanlışlık olmasını umuyorum
sen hangi hekime muayene oldun canım?
canım bahri beyle konuştum ben. 10 senelik doktormuş. çok sempatik ve rahatlatıcı .seninki o mu? bugün belki kestirmeye gidecektim ama hala karar veremedim yakaç kere gittin geldin canım süreçte? bi de ağrı sızı vs olayı nasıl kesilirken ve sonrasında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?