Çarpık dişlerime zirkonyum yaptırsam güzel bir sonuç alır mıyım? (Foto)

Bende nette zirkonyum diş araştırması yaparken ilk sayfada dediğin yer çıktı aradım fiyat aldım tanesini 350 TL dedi pazar günleri bile açıkmış sitelerini inceledim temiz yerede benziyor ama hala gidemedim şu arada kanpanyaları varmış implantı bile 1000 TL ye yapıyorlarmış kendi imalatları olduğu için bu fiyatmış porselenler ama ben hala karar veremedim nerde yaptıracağıma..

canım ben de dün görüşmeye gittim oraya,ilgililer. temiz bir yere de benziyor. zirkonyuma 400 dediler,sana 350 demişler ,ben hala çok kararsızım :44:

dün dent34 (dentalist)e de gittim. oral dentle birbirine çok yakın,zirkonyum 350. daha ufak bir yer.çok kararsızım çooook

Bu fiyatlar neden heryerde değişiyor hala çözemedim ben..Kullanılan malzeme aynı ama iyatlar değişik herkes tuttrabildiğinemi fiyat veriyor ne..

dün dent34 (dentalist)e de gittim. oral dentle birbirine çok yakın,zirkonyum 350. daha ufak bir yer.çok kararsızım çooook

Aynen bende senin durumundayım ne kadar araştırma yaparsam daha çok aklım karışıyor..Kendi dişcime yaptırmak istiyorum ama güvenimde yok ne zormuş bu diş işi..

bende dişlerimden memnun değildim , yamukluk yoktu ama çok kucuklerde bebek dişi gibi :)
üst dişlerimden bahsediyorum.. porselen diş yaptırdım.. şimdi hemen inci gibi dişlerim var hemde yeni dişlerimin boyutları kendi dişlerimden büyük olduğu için köfte gibi dudaklarımda oldu :) yani daha güzel görünüyorlar..
porselen neden düşünmüyorsun ?

canım ben de dün görüşmeye gittim oraya,ilgililer. temiz bir yere de benziyor. zirkonyuma 400 dediler,sana 350 demişler ,ben hala çok kararsızım :44:

gerçekten de temiz bir yer. 350 tl kısmında bir yanlışlık olmasını umuyorum
sen hangi hekime muayene oldun canım?

ayrıca tedavi sırasında 2 diş çekimi+ 2 kanal tedavisi gerekti. herhangi bir ücret talep etmediler. ben diş rengi için diş taşı temizliği istedim. daha önce 2 kere yaptırmıştım ama oradaki kadar ayrıntılı temizlenmemişti. sadece gülerken görünen kısımlar temizlenmişti. burası arka dişlerimi de temizlediler. ücret ödemeye kalktığımda "bizden olsun" dediler.

Acaba buradamı yaptırsam dedikleriniz çok aydınlatıcı geldi bana..Daha sonra ücret talep etmesinler çekim kanal tedavisi için çünkü bunlarda az şeyler sayılmaz..

gerçekten de temiz bir yer. 350 tl kısmında bir yanlışlık olmasını umuyorum
sen hangi hekime muayene oldun canım?

canım bahri beyle konuştum ben. 10 senelik doktormuş. çok sempatik ve rahatlatıcı .seninki o mu? bugün belki kestirmeye gidecektim ama hala karar veremedim ya kaç kere gittin geldin canım süreçte? bi de ağrı sızı vs olayı nasıl kesilirken ve sonrasında?

şöyle açıklayayım. çekim+kanal tedavisi zirkonyum yaptıracağım dişlerimin başına geldi. yani hariçten azı dişime kanal tedavisi yapıp ücret almadılar mevzusu değil.
pazar günleri de açık evet ama işlemlerim pazartesi-perşembe günlerinde yapılıyor. çalışıyorsan bir kaç saat izin alman gerekli diş kesimi için. 2-3 gün sonra prova için yarım saat. 2-3 gün sonra da dişin hazırlanması için gene 2 saat işten izin alınması. ben son aşamadayım. pazartesi gidip dişimin şeklini belirleyeceğiz.

bahri bey hangisi acaba? çok uzun boylu bir doktor var o mu?
Ben Türker Bey'e gidiyorum.
özetleyeyim:
pazartesi kesim için gittim. uyuşturucu iğne ile hiç birşey hissetmedim. kalıp çıkarttık ve 1 saat kadar geçici dişlerimin hazırlanmasını bekledim. kesim 1 saat kadar sürüyor. uyuşturucunun etkisi geçtikten sonra ne olacağını kestirmek adına sordum: "bu gece bana uyku var mı" dedim doktoruma. "uyursun uyursun" dedi. "ağrı kesici yazmamı istersen yazayım" dedi. yani ağrımaz normalde ama gene de yazalım manası çıkartım, rahatladım. gerçekten de bebekler gibi mışıl mışıl uyudum. sadece 2 saat kadar ağzım açık olarak tedavi gördüğümden çenem ağrımıştı. biraz da geçisi dişler dişlerimi sıkıyordu. biraz rahatsızlık verdi ama olacak o kadar. ağrı değil kesinlikle.
ertesi gün hiç bir şikayetim kalmadı. sadece ağzımdaki geçiciler çok yabancı geliyordu. dilimle her dokunduğumda sanki alçı bir duvarı yalıyormuşum gibi oluyordu
perşembe günü alt zirkonyum provası yaptık. taktık cuk diye oturdu. diş etimle uyumu güzeldi. pazartesiye randevu verdi dişlerin takılması için. ondan sonra bitiyor diye umuyorum.

sağol canım verdiğin bilgiler için.ağrı sızı olayı yok demek ki ne güzel. benim canım çok tatlıdır da acaba senin bitirmeni mi beklesem naapsam,kararsızlık berbat bişey ya :26: peki pazartesi gün ilk fırsatta hemen buraya yazıp foto koyabilir misin canım?

pazartesi akşamında bitecek işim. foto için salı sabahını beklemen gerekecek.
korkutmak gibi olmasın ama benim canım tatlı değildir bir de
iğne acıyor daha doğrusu iğnenin vurulduğunu hissediyorsun sadece. sprey sıkmalarını istersen onu da minimum hissedersin.
gözümü yumdum doktor çalıştı ağzımda. bir ara uykum bile geldi
rahat olun valla bak hiç bişi olmuyor.

Şu dişci korkusunu bende yenemedim gitti hala randevuya gidince kalbim güm güm atar.. Nedense çok soğuk geliyor bana öyle ortamlar..

dün gittiğim iki diş merkezinde de içeri gittiğim andan itibaren dizlerim titreyerek durdum ay acaba bugün gidip hemen kestirsem mi kiiii

ahahaha, dişim çekileceği sırada ben gene gözler kapalı birşeyler düşünüyorum. doktor "korkuyor musun" diye sordu? ben "yoooo" manasında bir ses çıkardım "süpersin" dedi. baktı korkmuyor korkutmak için "pek fazla diş çekmedim ama... neyse bakalım artık, şaka şaka ehehe" modunda bir çekim oldu.
fobi varsa atlatmak zor olabilir ama acıyacak diye korkanlar korkmasınlar.

Sen böyle anlattıkça bana cesaret geliyor gidip hemen yaptımak istiyorum.. Ama sonra geçiyor..Korkunun ecele faydası yok yapılıcak bunlar biliyorum ama korkuyorum işte..Birde benim eksik olan dişin yerine belki implant düşünübilriim onunda yapılışı izledim korkum dahada arttı..

Ya sakıncası yoksa birşey daha sorucam ödemeyi nasıl yaptın yani taksit olayı varmı yoksa peşinmi alıyorlar hemen onu nasıl konuştunuz..Senet falanmı imzalanıyor..

benim durumum şöyle kızlar. önden 2 dişimde metal porselen var,bi şikayetim yok ama 12 sene falan oldu. 1-2 senelik ömrü kaldı yani. boğaziçindeki evren hanım onları full porselen yaparım yanındakilere de lamina yaparım çok güzel olur dedi. dün görüştüğüm 2 yer de 4 dişi de zirkonyum yapalım daha sağlam olur,güzel olur dedi. lamina daha pahalı olmasına rağmen. benim kararsızlığım o yüzden biraz. yani ilk amacım estetik olarak güzel görünmesi. konuşurken dişlerim az görünür benim, biraz daha büyük olsunlar gülerken daha çok görünsünler istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…