bir yer buldum, cumartesi gittim görüştüm. zirkonyum olabileceğini söylediler ama malesef yan kesici dişler çok geride olduğu için çekileceğini de müjdelediler(tabii ortodontik tedaviyi kesinlikle istemiyor musunuz diye üstelediler)
pazartesi gittim çektirdim :26:
aynen şunabenzedim
yerin ismini söylemem reklama girer mi bilmem. beni aydınlatın da bilgilerini vereyim. tek diş zirkonyum 400tl. üst 6 dişim yapılacak.
çekilmesi de çok rahat oldu. dişçi korkusu olanlar, rahat rahat gidebiliriler. iğne acısını bile pek hissetmedim çünkü sprey sıktılar. dişimin çekildiğini de o anda yanımda olan arkadaşımın doktora "durun atmayın onu" demesinden anladım. dişimi hatıra olarak alacaktım çünkühiç birşey hissetmedim -ki aklımda üst ön dişler göz damarlarına yakın olduğu için çok acır,vs gibi safsatalar kalmıştı.
1 hafta kadar çekilen yerin iyileşmesi beklenecek. daha sonra kesilip ölçü alıncak ve takılacak. Allah izin verirse 15 günde bitecek gibi.
arkadaşlar bende şeffaf tel taktırmak istiyorum hospitadentle konuştum bugün telefonda 4 500$ dediler yuh dedim resmen sanki altın kaplama yaptırcam boğaziçi tıp merkeziylede konuştum 3000 ile 6000 arasında dedi benim öle çok sorunlu bi dişim yok 6000 e kadar çıkıcağını düşünmüyorum fiyatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?