benim durumum şöyle kızlar. önden 2 dişimde metal porselen var,bi şikayetim yok ama 12 sene falan oldu. 1-2 senelik ömrü kaldı yani. boğaziçindeki evren hanım onları full porselen yaparım yanındakilere de lamina yaparım çok güzel olur dedi. dün görüştüğüm 2 yer de 4 dişi de zirkonyum yapalım daha sağlam olur,güzel olur dedi. lamina daha pahalı olmasına rağmen. benim kararsızlığım o yüzden biraz. yani ilk amacım estetik olarak güzel görünmesi. konuşurken dişlerim az görünür benim, biraz daha büyük olsunlar gülerken daha çok görünsünler istiyorum.
kredi kartına 6 taksit yaptırdım. peşin ödemek istersen extradan indirim uygulanıyordu ama % kaç hatırlamıyorum.Ya sakıncası yoksa birşey daha sorucam ödemeyi nasıl yaptın yani taksit olayı varmı yoksa peşinmi alıyorlar hemen onu nasıl konuştunuz..Senet falanmı imzalanıyor..
Randevuyu aldım saat 3 de gidicem..Bakalım ne sonuç çıkıcak sizide bilgilendiririm belkide kestirip gelirim duruma göre..Saolun herşey için akşama yazarım tekrar şimdilik hoşcakalın..
oleeeey güzel bi haber dahabahri bey sevimli di mi dediğim gibi acaba 9 dişin aynı anda kesilmesi normal mi canım ya,bünyeye ağır gelmesin de :26: fiyat olayın naaptın canım? 400 mü tanesi,yoksa 350 mi ? geçicilerin nasıl görüntü olarak iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?