- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi kalemkitap2
ya bence öz güven meselesi kesinlikle.esra eroldan çarpığı var mı Allah aşkına ama kız her daim mini etek giyiyor.helal olsun takmıyor,ne istese onu giyiyor.üzerinize afiyet benim bacaklarda biraz çarpuk arkadaşlar.:86:ama esradan özendim ben de giyecem dedim tatilde hep mini etekle gezdim.valla erkekler bayıla bayıla bakıyordu.erkek milleti öyle inç minç hesabı yapmıyor.açıkta bi şi olsun yeter
hatta Ankarada da giymeye karar verdim hemi de kış günü.çektim mini etek file çorap bi de çizme.tüm dikkatler bende.o gün özgüven tavan yaptı bende.
öyle milyarlar harcayıp,üstüne çile çekip,bir de ameliyat riskine girmeye ne gerek var?zaten çoğulukla pantolon takılıyoruz.benden tavsiye canınız isteyince de çekin minileri.inanın kötü tepkiler almayacaksınız.
bende çarpık bacaklıyım dizlerimdeki kemiklerim çok çıkık duruyo ve bileklerimde çok ince :çok üzgünüm: ama ben inatla etek giyiyorum bir yandanda ne yapabilirim diye düşünüyorum :çok üzgünüm: ne yapabilirim ????
bence bacağı düzgünn gösteren çoraplar imal edilsin hani baldır ksmına görünmez vatka falan koysunlar en azından kışın rahat giyeriz etekleri bu fikrimi pentiye mail atıp sölicemmm çıkarın uleyyyn dicem umarım tikate alınırım
ben ızledım bu hareketlerı benımde olctum ama sole olctum bacagımın ust tarafını olctum 1.9 inç cıktı yanlıs ya da dogru bılemıcem ama sol bacagım hafıf ama parantazlık var gıbı carpık oldugum bellı degıldır pek goze batmıyo ama bı tayt gıyemıyorum mesela gıyersem batar ama dar paca pantalonlar gıyerım bı hareketlerın faydasını gordunzumu acıkcası ben bu hareketerın carpıklıgı onlendıgını sanmıyorumama bı gelısme varsa sızde denıcem
canım ben spora gittim spor hocam cok hızlı ve tempolu yürümem gerektigini söyledi ve seneler alır dedi kışın sporu bıraktım ama sporun faydası olduguna inanıyorum ben
keskek alısmısken bırakmasaydınız
vla hızlı tepolu dıyemıcemama her gun okula gıderken metroya kadar yuruyorum (30 dk gıdıs gelıs )
sırf yuruyus olsun acılıyım sabah sabah dıye
bu arada tayt aldım coktan vala yeter artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkk
al tabi giy boşver :))) bende tatilde giyiyorum bitek elbise şort falan bizimki birazda alşkanlık küçükken alışmamışız kısa giymeye şimdide giyince tedirgin oluyoruz işte
ben mecbur bırakmıştım canım sporu ama inşlh bu seneden itibaren devam edicem bırakmadan
slm ben yeni katildim bu siteye Azeriyim ve benimde bacaklarim carpiksporun faydasini goren varmi? Cevaplarsaniz sevinirim:)