- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- Konu Sahibi kalemkitap2
Evett.. Ben de carpik bacakliyim ama hic rahatsiz etmiyor beni bu durum. Mini de giyerim tayt da giyerim sort da giyerim, ayrim yapmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadığım şey dizin altı ölçülecek denmiş ama resimlerde üst çarpık.daha doğrusu açıklık var.Dizden altı boşuk olunca parantez gibi görünüm oluyor,üstü olunca adı çarpıkmı oluyor?
Çünkü ikiside farklı şeyler üstte yada altta sorunu olanlar ayrı.Mesela benim üstte sıfır aralık ama dizden aşağısı parantez.Herkes gibi yani takanlar gibi bende etek giyemiyorum.Üstte sorun olsa dizimde etek giyebilirdim.Bence üstte soun olanlar hiç dert etmesin.Kötü olan aşağısı
hyr bnce sn üzülme :) üst bacak aralıklı olnca carpık bnce yaa..bnm üst bacagm bitişik olmdgı içn dolaysyle alt bacakta bitişk dgl.ama zayıfım diyemi bilmyrum işte..üst bacagn bitişk alt bacagn ayrk olması crpklık dgl bnce
bacaklarımı yan yana gtrnce hiçbir yerde aralk kalmıyo ne baldırlarda ne dizde nede ayakta hep kapanıyo bnmki daha anormal bişi olmasın snra :d
bacaklarımı yan yana gtrnce hiçbir yerde aralk kalmıyo ne baldırlarda ne dizde nede ayakta hep kapanıyo bnmki daha anormal bişi olmasın snra :d
bence biraz kilolu olmanızdan kaynaklanıyodur, normalde biraz boşluk olur
erkekler herseyin farkindalar bazi arkdslara sözüm kendinizi avutmayin
bir erkek sexi vucutla ütü vücut arasındaki farki, yada carpik bacakla
sütun bacak arasındaki farki göremiyorsa emin olun onda göz noksanligi vardir..
birbirinden bagimsiz iki bacaga bakti diye gereksiz özgüven depolamayin
acik olana bizde de bakarlar.