Caroline girvan ile Epis serisi

Gunayddiinnn

Dun yazmayı unutmuşum

Day 3 dun alsam finito, cok guzel bi üst vucud çalışması oldu 💪🏻💪🏻💪🏻

Protein işini nasıl hallediyorsun 😔 almam gereken makroları almak beni çok zorluyor

Ne kadar protein günlük
kabaca yazmam gerekirse

saah 2 yumurta +biraz peynir
yada 3 kaşık lor 2-3 hindi füme

öğlen 100-120 et/tavuk/balık

akşam da öğlen aynısı oluyor yada öğlen veya akşam 100 gram mercimek /nohut tarzı (bunlar genelde haşlama yada ızgara yada fırında pişiyor)
bi de spor öncesinde muz fıstık ezmesi gibi aparatifler

eğer senin için yetersiz olduğunu düşünüyorsan protein tozu ekleyebilirsin
benim diyetisyen spor sonrası veriyordu

selam selaamm selaaamm epic 3 de kaldım evet biliyorum çünkü hafta içi başparmağımda uzamış olan tırnağım hakkın rahmetine kavuştu, kavuşurken de etimi parcaladı :KK70: baya kan revan içinde kaldı ve zonklaması bi kaç gün sürdü
daha dün akşam kırılan tırnağı kesebildim
maalesef bardak bile kaldırmak zordu bu hafta
iyileşmesini beklediğim için epic 4 e geçmeye şansım olmadı :S
neyseki bu 2 hafta evde olmam güzel olacak lakin regl yaklaştı ve ben reglken asla antrenman yapamıyorum :S yine süreç uzayacak gibi duruyor :KK43: üzücü ama devam edeceğim bu bi kesin

bu arada instagramda sürekli karşıma protein diyeti çıkıyor :KK70: bu nedir arkadaş beni mi sınıyorlar :KK70: ona bi bakayım bakalım nasıl oluyormuş ama sadece proteinle de beslenmek ne kadar mantıklı bilemedim

kabaca yazmam gerekirse

saah 2 yumurta +biraz peynir
yada 3 kaşık lor 2-3 hindi füme

öğlen 100-120 et/tavuk/balık

akşam da öğlen aynısı oluyor yada öğlen veya akşam 100 gram mercimek /nohut tarzı (bunlar genelde haşlama yada ızgara yada fırında pişiyor)
bi de spor öncesinde muz fıstık ezmesi gibi aparatifler

eğer senin için yetersiz olduğunu düşünüyorsan protein tozu ekleyebilirsin
benim diyetisyen spor sonrası veriyordu
Et yemek ölüm gibi bana 6 yıldır yapıyorum spor ama protein işi beni mahvediyor. Artık evde yapmak istiyorum spor salonu sıktı bu kadının serisine başlamak istiyorum yarın. Ama işte şu yumurta ve et olayı beni çok zorluyor

Et yemek ölüm gibi bana 6 yıldır yapıyorum spor ama protein işi beni mahvediyor. Artık evde yapmak istiyorum spor salonu sıktı bu kadının serisine başlamak istiyorum yarın. Ama işte şu yumurta ve et olayı beni çok zorluyor
vejeteryan değilsin sanırım? yada et yumurta yemek zor geliyor sanırım öyle mi anlıyorum? bi tane hoca var onu mesela bakliyat tarzı besleniyor et sevmiyor onun sayfasını vereyim istersen öğünlerine bi bak ama yumurta yemeden de zor sanki

caroline evet can alıcı bi kadın :KK70: ben severek yapıyorum ama ağr gelebilir şimdiden uyarayım

vejeteryan değilsin sanırım? yada et yumurta yemek zor geliyor sanırım öyle mi anlıyorum? bi tane hoca var onu mesela bakliyat tarzı besleniyor et sevmiyor onun sayfasını vereyim istersen öğünlerine bi bak ama yumurta yemeden de zor sanki
Çok iyi olur atarsan

caroline evet can alıcı bi kadın :KK70: ben severek yapıyorum ama ağr gelebilir şimdiden uyarayım
Evet araştırdım daha doğrusu senin konundan görüp araştırdım kadını. İleri seviye pilates ve fitness yapıyorum 6 yok olmuştur ama evde devam etmek istiyorum dediğim gibi. Bu kadının programı bana çok uygun geldi.
Kas kazandın mı sen ? Benim sorunum bel ve göbek.
Yıllarca 59 cmdi şimdi 63 e sabitlendi bel kilom aynı olmasına rağmen asla incelmiyor. Bel incelsin istiyorum

Evet araştırdım daha doğrusu senin konundan görüp araştırdım kadını. İleri seviye pilates ve fitness yapıyorum 6 yok olmuştur ama evde devam etmek istiyorum dediğim gibi. Bu kadının programı bana çok uygun geldi.
Kas kazandın mı sen ? Benim sorunum bel ve göbek.
Yıllarca 59 cmdi şimdi 63 e sabitlendi bel kilom aynı olmasına rağmen asla incelmiyor. Bel incelsin istiyorum
evet kazandım hatta kardeşim de hiiçç fitness spor yapmayan biri bu kadının programıyla baya kaslandı göbek falan gitti yani spor işin %30 asıl iş beslenme de

ketojenik diyet araştırmalarındayım hadi hayırlısı :KK70:

Veee beklenen gün geldiyse
Regl öncesi son çıkış
Epic 2 day 4

Hadiiii basalimmmm

Eklentiler

• 1000049827.jpg
    1000049827.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 6
X