Şu sözü o kadar çok duyuyorum ki işin tuhaf kısmı duymaya da devam ediyorum. Napıyor bu adamlar size de o kadar odun ve düşüncesiz olmalarına rağmen annelerine hizmet ettireceklerini bilmenize rağmen kör kütük aşık oluyorsunuz anlamıyorum. Hadi evlendiniz neden içinde huzursuz, mutsuz olduğunuz o evde çocuk yaptınız? Kusura bakmayın ama yapılacak hiçbir şey yok. Eşinizi ikna edip ayrı eve çıksanız da muhtemelen eşiniz ya annesinde daha çok kalır ya da kaynananız siz de kalır. Çünkü eşiniz ana kuzusu.İnanın çok seviyorum ama sevmek yetmiyormuş diye buna derler gerçekten bu söz doğruymuş bebek olmasa bir dkka düşünmezdim ama şuan çok çaressşzşm nasıl ne yapsam düzelir
Kadın ne güzel söylemiş, ev onun rahatsızsanız çıkın.Merhabalar ben kendimi o kdar çaresiz o kadar kötü hissediyorum ki yaşam enerjim ve mutluluk huzura dair hiçbirşeyim yok kalmadı evlendşm 1 sene oldu kayananım evinde yaşıyorum gelen giden kalan o kdar kalabalıkki hergün kendi kızları gelir aylarca kalır akrabaları gelir günlerce kalır hergün misafir çağrır hiç haberim yok bana kimse bişey sormaz zaten ama aşırı bunaldım ve hiç rahat değilim sürekli odamda olmak istiyorum ordan çıkmıyorum eşim sürekli baskı yapıp annesinin yanında oluyor insanlarla otur insanlarla konuş ona ayıp olur buna ayıp olur öle yapma ayıp olur anneme yardım et evi temizle mutfapa temizle şunu yao bunu yap yaşadıklarımı görmüyor ya hamileyim tek klamk istiyorum ben herkese ayak uydurmak zorunda değilim eşimde bu konuda bana destekci değil ve neler yaşadığımı görmüyor ona neler söylemem gerek ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum aileme anlatamıyorum kimseye anlatamıyorum kaynanam sürekli alltan alltan laf sokuyor artık dayanamıyorum bu olanlara kiraya çıkmak istemiyor eşim evim var diyor oysaki annesi en ufak birşeyde ev benim rahatsız olan gider diyor lütfen konuşuo anlatabilceğim dertleşelceğim ya da benzerini yaşamış olanlar yazarsa çok mutlu olurum ve dua ederim
Olmaz, o çocuk yapmaya programlı, hatta hamile kalırsa işlerde yırtar diye düşünmüş de olabilir ama bu tip ailelerde hamilelik olağandır, işe engel değildir. Hatta bebek doğduktan sonra da o emzirip bezleyecek babaanne oyalarken o iş yapacak. Henüz farkında değil zavallı.Birde çocuk sayısı arttıkça siz calismiyorsunuz tek maaşla kira zor eşiniz hiç kipirdamaz yerinden
Hani ikimizde calisiyoruz çocuk yok deseniz biriktirir çıkardınız belki.Obur türlü ekonomik olarak çok zor .Bosanicam tehditi yapıp çocuğa kıyamaz fikri ile kiraya çıkarsanız eşiniz çok geçmeden sizi suclamaya ve kötü davranmaya başlar ipler hepten kopar.Keske bir işe girio calissaydiniz.Ayri ev için birikim yapardınız.Calıstormiyor adet böyle diyorsanız şartlar bu