.
Takmadan olmuyor iste..Hergün illaki biri bir laf ediyor.Gözüne sokuyor çocuğunu falan.Sanki tek o doğurmuş dünyada gibi..Kimileri elletmek istemiyor çocuğunu sanki biz cocugu olmayanlar vebaliymisiz gibi.Veren de vermeyen de Allah ışte ama bilmiyorlar.Sinanmadiklari acı üzerine konuşup yara açmak kolay geliyor insanlara..
.Nazarımız dieger die vermiyorlar ben bunu en yakın arkadasım dediğim kişi de yaşadım
Seni çok iyi anlıyorum aama onlar da bu şekilde sınanıyorlar rabbim onları da affetsin
Önceden çok üzülür ağlardım zamanla alıştım sanırım arkadaşlarım ikinciyi doğurdu çocuk dediğim kişiler evlendi bebeği oldu zaten beni anlayan da olmadı hiç
bide soranlara laf söyleyenlere Nasip dediğim zaman zaten diyecek bulamıyorlar
.
Takmadan olmuyor iste..Hergün illaki biri bir laf ediyor.Gözüne sokuyor çocuğunu falan.Sanki tek o doğurmuş dünyada gibi..Kimileri elletmek istemiyor çocuğunu sanki biz cocugu olmayanlar vebaliymisiz gibi.Veren de vermeyen de Allah ışte ama bilmiyorlar.Sinanmadiklari acı üzerine konuşup yara açmak kolay geliyor insanlara..
Çok haklısın.Ben bazen dayanamıyorum,inşallah sende başka şeyle sınan diye beddua ediyorum ama sonra da üzülüyorum.Kendime yakıştıramıyorum..
Sanki biz lanetliyiz değil mi?Birşey olacak çocuklarına..Halbuki biz kıymetini bildiğimiz için herkesten iyi davraniriz çocuklara.Herkesin görmediğini görürüz.Bir kelimesinde boguluruz bazen insanların.Yaşamayan anlayamıyor tmm da merhametsizlik neden yaa?Neden başkalarının kanayan yarasına kezzap dökmek zevk verir insanlara..Poff çok dertlendim
Canım inşallah öyledir.
Canım benim de yarın regl günüm ama aynı yerleşme kanaması gibi geldi bir seferlik dün..başka gelmedi.İnşaAllah hamileyizdir
.Ah kızlar
Lütfen sakin olalım
Ben hâlâ ağlıyorum ama Kadir gecesi Miladımız olsunnn
Daha iyi bi kul olalım
Çok haklısın.Ben bazen dayanamıyorum,inşallah sende başka şeyle sınan diye beddua ediyorum ama sonra da üzülüyorum.Kendime yakıştıramıyorum.
.Cikolatalikurabiyem canım bana bugün uyumadan 1 meryem suresi okur musun
Başka arkadaş okuyacaktı ama ulaşamadım
Yoksa gün boşa geçer
Ramazan’ın 11 nci gününden beri okudum
Bu sefer 41 e tanamlıcam
Okursan çok sevinirim
O kadar iyi anlıyorum Kİ ... üzülmeden de üzülerek de olmuyor böyle bir şey.
Amin inşaAllah canım.Rabbim hepimize versin inşaAllah Hayırlısıyla.İmtihan işte...Kelime yetmiyor anlatmaya.Bize düşen sabır ve bogazimiza oturan koca bir yumruk.
Yazdıktan sora farkettim :)) tamam doğru olmaz ben başka arkadaşa söyleyeyim :))) allah razı olsun.
Canım okurdum ama gelen kan adet mi bilemedim ki nasıl okuyayım?
.Yazdıktan sora farkettim :)) tamam doğru olmaz ben başka arkadaşa söyleyeyim :))) allah razı olsun
Tamam söz.
Senden de Allah razı olsun canım.❤❤❤Dua et kız bana da.Ben de sana ve herkese edicem
Yumurtalarım kalitesiz. Tek problemim bu. Yumurta oluşuyor fakat E2 düşük kalıyor. Bu yüzden de olmuyor. Dün çatlatma iğnesi oldum, hayırlısıyla bekliyorumİnşallah ablacım.Sorunun ne paylaşmak istermisin?Doktorlar bir şey söyledi mi?
Benim de yaşımdan dolayı yumurtam çok az 4 ayda ancak 1 embryo dondurulabildi o da orta kalite.Sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.İnşallah iyi sonuçlanır senin içinYumurtalarım kalitesiz. Tek problemim bu. Yumurta oluşuyor fakat E2 düşük kalıyor. Bu yüzden de olmuyor. Dün çatlatma iğnesi oldum, hayırlısıyla bekliyorum
Amin inşallah hepimiz için. Transfer oldunuz mu? Ben yaşınızın çok geç olduğunu düşünmüyorum aslında. Çevremde sizin yaşlarda anne olan çok insan varBenim de yaşımdan dolayı yumurtam çok az 4 ayda ancak 1 embryo dondurulabildi o da orta kalite.Sonrası ne olacak hiç bilmiyorum.İnşallah iyi sonuçlanır senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?