Mesajı bekleyemeden uyucam sanırım çok uykusuzum
Dualarım sizlerle
Ayy canımm şimdi gördüm
Olmadım.Havuz yöntemi dedikleri sistemi uyguluyor doktor.Yeteri kadar embryo elde edebilirse transfer edecek.Evet bu sitede 43 yaşında hamile kalan arkadaşlar var.Bunları bildiğim halde işte geçmiyor içimdeki sıkıntı,huzursuzluk..Sanırım bu ‘ya olmazsa’ korkusu.Amin inşallah hepimiz için. Transfer oldunuz mu? Ben yaşınızın çok geç olduğunu düşünmüyorum aslında. Çevremde sizin yaşlarda anne olan çok insan var
Hadi inşallah elde edersiniz sağlıklı embriyolar. Allah gönlünüze göre versinOlmadım.Havuz yöntemi dedikleri sistemi uyguluyor doktor.Yeteri kadar embryo elde edebilirse transfer edecek.Evet bu sitede 43 yaşında hamile kalan arkadaşlar var.Bunları bildiğim halde işte geçmiyor içimdeki sıkıntı,huzursuzluk..Sanırım bu ‘ya olmazsa’ korkusu.
Tamam canım hallettimAyy canımm şimdi gördüm
Ben senin için kendim için ve tüm bizim gibiler için okudum. Allah kabul etsin inşallah
Hiç yalnız hissetme!Belki aynı tıbbi sorunlara sahip değiliz ama yolun sonu aynı gönül kırıklığına çıkıyor.Hepimizin yaşadıkları neredeyse aynı.Benim de yaşımdan dolayı zaten neredeyse hiç yumurta yok.Olanı da genetiğe gidip dönebilecek mi meçhul.Ama umut hep var.Umut olmazsa yaşayamayız değil mi?Dertleşelim,anlatalım,birbirimize yol gösterelim.Başka türlü çıkamayacağız bu işin içinden.Merhaba, ben de ezanı bekledim bu saate kadar dua ettim bir çocuğumuz olsun diye. Eşimin kimsede örneği olmayan genetik kromozomal sıkıntısı var, azospermdi bir sene ağladım sperm çıksın ya yoksa diye diye bekledim, çıktı sonuç 2 tüp bebek 2 sinde de sağlıksız embriyolar. Transfer edilmediler, dünya başımıza yıkıldı. Tekrar deniceksiniz dediler. Her ay denense tamam ama 4 ay da bir yapılıyor bu tüp bebek. Parası da cabası!Etrafımda isteyen herkesin istediği anda çocuğu oluyor, sınavım bu diyorum çünkü hep büyük konuştum ben anne olcam dedim liseden beri hayalim anne olmaktı. Ben de yazmak istedim size dertleşmek iyi olabilir bazen , ilk denemede çocuğu olan da çok var etrafımda, kimse benim gibi bir çaresizlikte değil gibi geliyor. Yanlız hissetmek çok kötü.
Canım sen hiç üzme kendini. umarım farklı sonuç çıkar. Bak bu linki buldum 8. gün yapılan E2 Testlerinde, hastaların % de bilmem kaçı falan diyorlar... https://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-497619.html
Ayrıca bi tanıdığım 12. gün kan testinde negatifi görmüş, dr ilaçları bırak demiş. Bu sefer içimde bir his var diyerek ilaçlara devam edince 16. gün pozitif çıkmış. Yani bazen hiiiç belli olmuyor.
Yalnız değilsin benim de genetik problemim var senle daha önce konuşmuştuk ve akrabalarimin ailemin içinde bi tek benim çocuğum yok sen düşün arka arkaya okadar çok hamile kalıyo lar ki artık tepki bile veremiyorum onlara hep keşke ler iç geçirmeler ama elbet bizimde olacak benim umudum var sende yitirme inancını bu güzel günlerin hurmetine inşallah rabbim sana sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar versin yaşadığın Setler zor hayat acımasız bizim sınavımiz bu inşallah tez vakitte çıkarız bu sınavdan Allah yardimcin olsun..bi dahaki deneme de çıkacak o sağlıklı embriyo ve tutanacak bizim gibileri sadece zamanı var ve onu bekliyoruz..Merhaba, ben de ezanı bekledim bu saate kadar dua ettim bir çocuğumuz olsun diye. Eşimin kimsede örneği olmayan genetik kromozomal sıkıntısı var, azospermdi bir sene ağladım sperm çıksın ya yoksa diye diye bekledim, çıktı sonuç 2 tüp bebek 2 sinde de sağlıksız embriyolar. Transfer edilmediler, dünya başımıza yıkıldı. Tekrar deniceksiniz dediler. Her ay denense tamam ama 4 ay da bir yapılıyor bu tüp bebek. Parası da cabası!Etrafımda isteyen herkesin istediği anda çocuğu oluyor, sınavım bu diyorum çünkü hep büyük konuştum ben anne olcam dedim liseden beri hayalim anne olmaktı. Ben de yazmak istedim size dertleşmek iyi olabilir bazen , ilk denemede çocuğu olan da çok var etrafımda, kimse benim gibi bir çaresizlikte değil gibi geliyor. Yanlız hissetmek çok kötü.
Selam canım bu gerçek mi ya
Benim arkadaşıma da demiş doktor bugün ilaçları Bırak bi haftaya adet olmazsan gel inşallah bu mucize arkadaşıma da olur
evet evet doğru. Ben ilk iki denememde 12. gün negatifi aldığım günün akşamı (normal regl tarihimden 5-6 gün önceye gelmesine rağmen) ilaçları kesmeye vakit olmadan regl oldum. Regl olmasaydım dr u dinlemicektim devam edecektim ilaçlara en az 10 gün.
İnşallah güzel haberler verirsin bebeğin sana tutunmustur..İnşallah arkadaşımın da böle olur yüzü güler inşallah
Benimde yarın kan tahlilim var sonuç belli olacak
Allahım yardımcımız olsun inşallah
Stresten sanırım ağrılarım başladı
Amin canm inşallahİnşallah güzel haberler verirsin bebeğin sana tutunmustur..
Birsey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transferim oldu benim cyclo_progynova die ilaç kullanmaya başladım bu adet olmamızı mı engelliyor acaba
Birsey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transferim oldu benim cyclo_progynova die ilaç kullanmaya başladım bu adet olmamızı mı engelliyor acaba
Bana bir kürtaj sonrasında hormonlarımı dengelesin diye vermişlerdi ama hiç bir transferimden sonra vermediler. İçeriğinde östrojen hormonu var.
Ben de histeroskopi ameliyatımdan sonra kullandım. Adet düzensizliği olanlar da kullanıyor. O ay ki döngüyü dışarıdan hormon ile düzgün tamamlamayı sağlıyor. Yalnız iki renk haplar, son renkteki haplar adet olmanı sağlıyor diye biliyorum. Belki de yanlış biliyorumdur.
bende bilmiyorum ama onu içtiğimden beri adet olmuyorum sanırım
Sadece beyazlarını içtim koyu renkleri attım hep
Bende bilmşyorum ama onu içtiğimden beri adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?