Çaresizlik bir boşanma konusu

Bosaninca da yalniz olacaksin, yalniz bakacaksin, simdiden yalniz oldugunu düşün,ilgi bekleme, ne kendine ne cocuklarina bisey isteme, bisey bekleme, cocuklarina kendin bak, beklentin olmazsa sinir olmazsin, ayrica yalniz yasam icin prova olur, bu arada ayrilinca kucugu kime birakican calismaya baslayinca

Benim enistem askerdi, teyzeme hötlemekle gecti ömrü, hep kendini askeriyede saniyo derlerdi, benim tek gordugum asker koca modeliydi, ama sertti ve full otorite beklerdi, herkes ayni degildir tabii ama davranis bicimini, yasam tarzini, üslubu etkiledigini düşünürüm ben gördüğüm örnek yüzünden

Ç
mecbur bakici Annem olsa bile o bakmaz memleket olursa bılurum

Sizi anlıyorum. Ama önce kendinize acımayı bırakın lütfen. 10 sene önce biri 2 yaşında iki çocukla maaşım 800 liraylen 400 lira kiraya çıkıp boşandım. Hem de özel sektörde yarın ne olacağımız belli olmayan bir işte çalışıyorken. Ailem hiç yok. Annem başkasıyla evli. Boşandıktan sonra haberi oldu hatta. Ailenizin ve çocukların ardına sığınmayı bırakın lütfen. Gerçekten isteseniz yaparsınız.

Boşanma sebebiniz neydi sizinde beni haklı görmüyorlar bi türlü bebeğimde yine hasta oldu hiç bi şekilde hiç paylaşim yok tek başima çok yoruldum.

Ve haklısınız acımaya birakip güçlü olma konusunda

Hiçbir iş yapmasa bile insan bir güler yüz, moral motivasyon bekler, güzel söz bekler. Sana yardımeetmeti çok istiyorum ama çok yoruluyorum ama kendimi iyi hissettiğimde hemen yardımcı olucam der. Dediğinize hiç katılmıyorum hemde giç

Akıl vermek haddim bile değil ama siz çok hassas bir zamanınızdasınız.
Bu tarz süreçler çocuklar küçükken oluyor, hele de sizin eşiniz gibi sürekli göreve giden bir eşiniz varsa, ev, çocuklar, lohusalık, herseyin yükü ağır gelmiş size..
Biraz sakinleşip konuşmaya çalışsanız çözülecek gibi sorununuz..
Benim kızımın babası da sürekli yurtiçi, yurtdışı göreve giderdi, çok zor gerçekten , kızım 8 aylıktı , evde böbrek taşı düşürdüm tek başıma,kucağımda bebeğim ağlayarak, bulunduğumuz yerde olaylar vardı, zorunlu haller dışında dışarı çıkmak yasaktı, korkumdan hastaneye gidememiştimdaha anlatsam neler neler.
İşi gereği uzakta olması eşinizin suçu değil, hatta suç yada kusur değil.
İnsanın yuvasının yıkılması hiç kolay değil, ben yaşadım çok yıpratıcı bir süreç, çocuklar varken koparıyorsunuz da, bence ortada boşanılacak bir durumda yok, bir kere daha düşünün çocuklarınızın hatırına..

Zaten tüm sorumluluk sizde. Adamın bir faydası yok en azından gölge de etmez. Ekonomik özgürlüğünüz varmış. Kimseye muhtaç değilsiniz. Siz mutsuzken çocuklarınız nasıl mutlu olacak. Aileniz de zamanla anlayacaktır. Allah yardımcınız olsun

yanlış anladınız , benim eşim öyle . sizden farklı bişey yazmadım. ama bazı asker eşleri , eşini çamaşırını yıkamıyor evde ona iş veriyor yapmazsa kavga çıkarıyor. öyle bi durum olabilrmi dedim. saygı ve sevgi çok önemli

yanlış anladınız , erkek yorgun geliyor stresli eve gelip yatıp dinlenecek . kadın diyorki şu işi yap , çocuğa bak .bana ilgi göstermiyorsun. tanıdığım var eşinin çamaşırını yıkamıyor, görev paylaşımı yapıyor adam yapmayınca kavga çıkarıyor. kim olursa olsun saygı çok önemli .

Eee görev paylaşımı olması çok doğal. Saygıdan bahsediyor isek anlattığınız olayda saygısızlıklık yapan adam zaten.

Eee görev paylaşımı olması çok doğal. Saygıdan bahsediyor isek anlattığınız olayda saygısızlıklık yapan adam zaten.
adam 3 gün dağda , 1 gün evde kalıp diğer gün yine göreve gidecek. siz bu adamdan tek evde olduğu gün süpürgemi yaptırırsınız. şuan eşim 21.00 da geldiği çok oluyor. haftada 2 gün nöbet, nöbet ertesi erken yatmak istiyor. ben şöylemi diyeyeyim bende çalışıyorum şu işleri yap mı diyeyeyim .

Ben derdim. Çünkü hem çalışıp hem ev işi yapıyor iseniz dengeliyorsunuz zaten. Zira sürekli evde dönerek iş yapmakta kolay değil.

Ben derdim. Çünkü hem çalışıp hem ev işi yapıyor iseniz dengeliyorsunuz zaten. Zira sürekli evde dönerek iş yapmakta kolay değil.
ben demiyorum , dediğiniz zaman karşı taraf mustsuz oluyor ve gerginlik başlıyor. adam evden zevk almıyor boşanmaya gidyor. demekki asker ve polisle yapamayacakmışsınız.)))

ben demiyorum , dediğiniz zaman karşı taraf mustsuz oluyor ve gerginlik başlıyor. adam evden zevk almıyor boşanmaya gidyor. demekki asker ve polisle yapamayacakmışsınız.)))
Karşı tarafı mutlu etmek için ben kendimi mutsuzluğa mahkum edemem zaten. Adam evden zevk almıyor , eee ben de almıyorum ki görev dağılımı istiyorum. Yok , zaten yapamam. Ne zaman asker , polis görsem ilişkide hep kaçtım direkt.

akıllı davranmışsınız, kimisis ısrarala evleniyor. ev işi istiyor yapmayınca kavga çıkarıyor. ben ev işi istemem evde olduğu günler gezmeye gididyoruz. zaten çok az zamanı onu gezmeyle değerlendiriyorum . öğretmenler erkekler bu konuda en iyisis

Herkes kendi hayat tarzına ve isteklerine uygun kişiler ile evlenmeli haklısınız. Ben bunu dile getirince acımasız olmak ile suçlanıyorum bazen. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Vallaha benim aklima da ilk yazdiklariniz geldi. Adam ev hayatina katilmak istemiyor. Herseyi hazir olsunda ne olursa olsun. Onun gözünde en cok o yoruluyor, en cok o yipraniyor cünkü. Kadinin yaptiklarini cektiklerini kücümsüyor. Yani ortak bir hayat alani yok, yardimlasma yok. Böyle adamlar yikanmis don, yemek ve yatak icin evleniyor. Normalde evlilik terapisi öneririm ama böyle tipler genelde gitmeye yanasmaz cünkü kusursuzlar kendi gözlerinde. Konu sahibi ayrilmak istiyorsa kücügün krese gidebilecegi zamana kadar beklemeli, cünkü ailesi dön diye baski eder.

Saçmalamayın ne boşanması 3. Çocuğuda yapın düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…