- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi Devotedmom
-
Bosaninca da yalniz olacaksin, yalniz bakacaksin, simdiden yalniz oldugunu düşün,ilgi bekleme, ne kendine ne cocuklarina bisey isteme, bisey bekleme, cocuklarina kendin bak, beklentin olmazsa sinir olmazsin, ayrica yalniz yasam icin prova olur, bu arada ayrilinca kucugu kime birakican calismaya baslayincaYani oturup bi sohbet anlayiş istedim çokmu onlarıda ben mi yapayım karşimda kırkına dayanmış on yaş büyük biri var çocuk gibi doğum yapmiş halimle ilgimi göstereyim Yardımda önemli değil insan hiç bir şey bulamayınca bekliyor en azından onlari yoksa hep yıpranan veren çabalayan taraf olmayi kabul edemem öyle yapanlarida anlamiyorum çok yoğun yorucu bir işim var ben de çaliştim hep evde olsam yine neyse derim belki bazı konularda. Üç beş ay dişini sıkıp anlayiş ilgi gösteremeyecekse kilo almiyor hormonlari değişmiyor oradan orataya sürünüp duruyoruz bi de işimde ağir çalişiyorumda lazım değil diye geliyor bana
Benim enistem askerdi, teyzeme hötlemekle gecti ömrü, hep kendini askeriyede saniyo derlerdi, benim tek gordugum asker koca modeliydi, ama sertti ve full otorite beklerdi, herkes ayni degildir tabii ama davranis bicimini, yasam tarzini, üslubu etkiledigini düşünürüm ben gördüğüm örnek yüzündenBu sizin gordugunuz yada yasadiginiz meslege gore es , baba olunmuyor kisilik meselesi gun icinde ne kadar ezilip gelip evde esine cocuguna belli etmeyen var . Birinin meslegi karsisjndakini ezmeye ,hakaret etmeye sebep olamaz o zaman bu meslegi secenler evlenmesin. Ki cok yakinimda poliste askerde var eve gelip temizlige yardim eden , cocuguyla ilgilenen
mecbur bakiciBosaninca da yalniz olacaksin, yalniz bakacaksin, simdiden yalniz oldugunu düşün,ilgi bekleme, ne kendine ne cocuklarina bisey isteme, bisey bekleme, cocuklarina kendin bak, beklentin olmazsa sinir olmazsin, ayrica yalniz yasam icin prova olur, bu arada ayrilinca kucugu kime birakican calismaya baslayinca
Yok hemen evlendik iki yıl içinde ben çok erken karar verdim hemen ayrılmak istedim sürekli bana karşi çikti ailem ben de tek başima karar almadim içki yok kumar yok mantiği. Banada yardım ediyor sizin dediğiniz hesap zorda olsa dediğimi yapiyor çocuk olsun dedik oldu şükür sonra ayrılık girdi sık sık araya çözemedik hep bahane bulundu yani bebeğimle her şeyi başa saracaktık tek yapması gereken doğumda yalandanda olsa düzgün davranmaktı.
Sevgi yok saygi yok iletişim yok. Ben yanliş ve çok erken bi karar verdim sonrada mutlu olmak istedim çok şey beklemeden yanli yanlişi doğurdu. Çok pişmanim ne fayda danişmanda istemiyorum yaptıklarını sindiremiyorum bend r öfkeliyim çok şey yaptim kizdim engel olamadim kizdikçada değişmiyor umrunda değil
Boşanma sebebiniz neydi sizinde beni haklı görmüyorlar bi türlü bebeğimde yine hasta oldu hiç bi şekilde hiç paylaşim yok tek başima çok yoruldum.Sizi anlıyorum. Ama önce kendinize acımayı bırakın lütfen. 10 sene önce biri 2 yaşında iki çocukla maaşım 800 liraylen 400 lira kiraya çıkıp boşandım. Hem de özel sektörde yarın ne olacağımız belli olmayan bir işte çalışıyorken. Ailem hiç yok. Annem başkasıyla evli. Boşandıktan sonra haberi oldu hatta. Ailenizin ve çocukların ardına sığınmayı bırakın lütfen. Gerçekten isteseniz yaparsınız.
Ve haklısınız acımaya birakip güçlü olma konusundaSizi anlıyorum. Ama önce kendinize acımayı bırakın lütfen. 10 sene önce biri 2 yaşında iki çocukla maaşım 800 liraylen 400 lira kiraya çıkıp boşandım. Hem de özel sektörde yarın ne olacağımız belli olmayan bir işte çalışıyorken. Ailem hiç yok. Annem başkasıyla evli. Boşandıktan sonra haberi oldu hatta. Ailenizin ve çocukların ardına sığınmayı bırakın lütfen. Gerçekten isteseniz yaparsınız.
Hiçbir iş yapmasa bile insan bir güler yüz, moral motivasyon bekler, güzel söz bekler. Sana yardımeetmeti çok istiyorum ama çok yoruluyorum ama kendimi iyi hissettiğimde hemen yardımcı olucam der. Dediğinize hiç katılmıyorum hemde giçşimdi beni yine topa tutacaklar ama yazayım . asker ve polisle evlenmeden önce bazılarına örnek olsun. eğer eşiniz eşim gibi yoğun çalışıyorsa bebek bezi değiştiriryorsa şükredin. eşim ilk çocukta hiç değiştirmedi ikincidede meraktan . bence siz adamdan rahat bi kafa rahat bi ortam var gibib ilgi istemiş olabilirisniz. ama öyle değil . karşılıklı yıpratmışsınız . asker ve polisler eve geldiklerinde dinlenmek ve huzur stresiz ortam istiyor. ev işinde yardım etmek ve ya kadının memenuniyetsizliklerini dinlemek istemiyor çünkü zaten dolmuş ve kendi memenuniyetsiz. bide eş kişisisni çekemiypr. o yüzden boşanın bence çünkü kafanızdaki evlilik farklı .
Akıl vermek haddim bile değil ama siz çok hassas bir zamanınızdasınız.Merhaba çok şey anlatmaya pek gücüm yok.
İki çocuğum var birisi bebek. Ben çok yorgunum ayrılmak istiyorum ailem karşi çikiyor. Memurum izindeyim.
Şu an kizim biraz rahatsiz diğeride çok hassas bir çocuk yıllardır annem benimle diyebilirim. Eşim asker. Görevler uzaklıklar tek başima büyüttüm. Bir çok şeyin farkında değilmişim gayet iyi gittiğini düşündüğüm meğerse enayi ömür tükettiğim bir evlilik varmiş boşanma konusu zaman zaman gündem oluyordu. Doğumda patladi bana su vermemek için yeni içtin yeni yürüdün vs sabahta çocuğun altını değiştirirken bulaştirdi ben de kizdim sonra bana Allah’ın belası dedi. Eve geldim yatağima kendim uzandim şimdi emzirme sorunları hep beni suçladi tabağini kaldirmadi sonra karşilikli saygısızlıklar psikolojik zaten destek beklemiyordum fizikselde yapmadi zorlamayla hep. Derken derken iyice bitti işte ama ailem ayrılmamak istemiyor kimsem yok başka nasıl yapıcam nasıl ayakta durucam gururumu ve onurumu daha fazla kaybetmek istemiyorum manipülasyonlarını sürekli her şeye itiraza edip kendisinde hiç bir suç bulamamasını demiyorum bile. Benim kendime saygim kalmadi öneriniz var mi. Böyle düşünürkende evlatlarıma haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum bencil gibi.
En son sürekli hastalıklarla boğuşuyoruz ben nasıl eve yatak yıkatmak için birisini çağirirmışım kime sormuşum …bu mevzu oldu iyice bunalmiş hissediyorum kendimi hapis gibi
Birde her şey yolundaymiş gibi yapiyor sonra m.l yerine koyulmak.. Yine de baya anlatmış oldum acele yazdım ama.
Bilet almiştim en son hepimize babam kesinlikle istemiyor nereye gidicem tayin durumu vs. Annem kendin git diyor güzelce boşan diyip oradan hemen taklitler vs yok napacaksın boşanamazsın diye başliyor ağlamaya. Evde yüzünü görmek istemiyorum beni elde varsayan umursamayan bir adam bazen ölmek bile mantıklı geliyor. Çocuklarımı düşünüyorum işte diyorum yapmıyorum şu hastalıklarda salgın var beni çok yipratti hep tek başima psikolojik olarak uğraşiyorum. bu evliliğe devam etmelimiyim fikirleriniz önemli konuşabilecek hiç kimsem yok ailem bile beni dinlemiyor istemiyor.
Bu arada boşanma davası açtim. Ama ağar topar memleketen geldiler bağriş çiğriş mahkeme kapısındada ağliyordu babaları.
Benim için artık çocuklarımın babası eş demek istemiyorum. Avukattada vekaletim var anlaşmali istedik oralı olmadi. Önce tamam diyor sonra hiç konuşulmamiş gibi yapiyor hiç tanıyamadım on yıl olacak çok başka biri bile çikar bu süreçte içinden zaten inanılmaz umursamaz düşüncesiz birisi oldu.
Zaten tüm sorumluluk sizde. Adamın bir faydası yok en azından gölge de etmez. Ekonomik özgürlüğünüz varmış. Kimseye muhtaç değilsiniz. Siz mutsuzken çocuklarınız nasıl mutlu olacak. Aileniz de zamanla anlayacaktır. Allah yardımcınız olsunMerhaba çok şey anlatmaya pek gücüm yok.
İki çocuğum var birisi bebek. Ben çok yorgunum ayrılmak istiyorum ailem karşi çikiyor. Memurum izindeyim.
Şu an kizim biraz rahatsiz diğeride çok hassas bir çocuk yıllardır annem benimle diyebilirim. Eşim asker. Görevler uzaklıklar tek başima büyüttüm. Bir çok şeyin farkında değilmişim gayet iyi gittiğini düşündüğüm meğerse enayi ömür tükettiğim bir evlilik varmiş boşanma konusu zaman zaman gündem oluyordu. Doğumda patladi bana su vermemek için yeni içtin yeni yürüdün vs sabahta çocuğun altını değiştirirken bulaştirdi ben de kizdim sonra bana Allah’ın belası dedi. Eve geldim yatağima kendim uzandim şimdi emzirme sorunları hep beni suçladi tabağini kaldirmadi sonra karşilikli saygısızlıklar psikolojik zaten destek beklemiyordum fizikselde yapmadi zorlamayla hep. Derken derken iyice bitti işte ama ailem ayrılmamak istemiyor kimsem yok başka nasıl yapıcam nasıl ayakta durucam gururumu ve onurumu daha fazla kaybetmek istemiyorum manipülasyonlarını sürekli her şeye itiraza edip kendisinde hiç bir suç bulamamasını demiyorum bile. Benim kendime saygim kalmadi öneriniz var mi. Böyle düşünürkende evlatlarıma haksızlık yapıyormuş gibi hissediyorum bencil gibi.
En son sürekli hastalıklarla boğuşuyoruz ben nasıl eve yatak yıkatmak için birisini çağirirmışım kime sormuşum …bu mevzu oldu iyice bunalmiş hissediyorum kendimi hapis gibi
Birde her şey yolundaymiş gibi yapiyor sonra m.l yerine koyulmak.. Yine de baya anlatmış oldum acele yazdım ama.
Bilet almiştim en son hepimize babam kesinlikle istemiyor nereye gidicem tayin durumu vs. Annem kendin git diyor güzelce boşan diyip oradan hemen taklitler vs yok napacaksın boşanamazsın diye başliyor ağlamaya. Evde yüzünü görmek istemiyorum beni elde varsayan umursamayan bir adam bazen ölmek bile mantıklı geliyor. Çocuklarımı düşünüyorum işte diyorum yapmıyorum şu hastalıklarda salgın var beni çok yipratti hep tek başima psikolojik olarak uğraşiyorum. bu evliliğe devam etmelimiyim fikirleriniz önemli konuşabilecek hiç kimsem yok ailem bile beni dinlemiyor istemiyor.
Bu arada boşanma davası açtim. Ama ağar topar memleketen geldiler bağriş çiğriş mahkeme kapısındada ağliyordu babaları.
Benim için artık çocuklarımın babası eş demek istemiyorum. Avukattada vekaletim var anlaşmali istedik oralı olmadi. Önce tamam diyor sonra hiç konuşulmamiş gibi yapiyor hiç tanıyamadım on yıl olacak çok başka biri bile çikar bu süreçte içinden zaten inanılmaz umursamaz düşüncesiz birisi oldu.
yanlış anladınız , benim eşim öyle . sizden farklı bişey yazmadım. ama bazı asker eşleri , eşini çamaşırını yıkamıyor evde ona iş veriyor yapmazsa kavga çıkarıyor. öyle bi durum olabilrmi dedim. saygı ve sevgi çok önemliHiçbir iş yapmasa bile insan bir güler yüz, moral motivasyon bekler, güzel söz bekler. Sana yardımeetmeti çok istiyorum ama çok yoruluyorum ama kendimi iyi hissettiğimde hemen yardımcı olucam der. Dediğinize hiç katılmıyorum hemde giç
yanlış anladınız , erkek yorgun geliyor stresli eve gelip yatıp dinlenecek . kadın diyorki şu işi yap , çocuğa bak .bana ilgi göstermiyorsun. tanıdığım var eşinin çamaşırını yıkamıyor, görev paylaşımı yapıyor adam yapmayınca kavga çıkarıyor. kim olursa olsun saygı çok önemli .Bu sizin gordugunuz yada yasadiginiz meslege gore es , baba olunmuyor kisilik meselesi gun icinde ne kadar ezilip gelip evde esine cocuguna belli etmeyen var . Birinin meslegi karsisjndakini ezmeye ,hakaret etmeye sebep olamaz o zaman bu meslegi secenler evlenmesin. Ki cok yakinimda poliste askerde var eve gelip temizlige yardim eden , cocuguyla ilgilenen
Eee görev paylaşımı olması çok doğal.yanlış anladınız , erkek yorgun geliyor stresli eve gelip yatıp dinlenecek . kadın diyorki şu işi yap , çocuğa bak .bana ilgi göstermiyorsun. tanıdığım var eşinin çamaşırını yıkamıyor, görev paylaşımı yapıyor adam yapmayınca kavga çıkarıyor. kim olursa olsun saygı çok önemli .
adam 3 gün dağda , 1 gün evde kalıp diğer gün yine göreve gidecek. siz bu adamdan tek evde olduğu gün süpürgemi yaptırırsınız. şuan eşim 21.00 da geldiği çok oluyor. haftada 2 gün nöbet, nöbet ertesi erken yatmak istiyor. ben şöylemi diyeyeyim bende çalışıyorum şu işleri yap mı diyeyeyim .Eee görev paylaşımı olması çok doğal.Saygıdan bahsediyor isek anlattığınız olayda saygısızlıklık yapan adam zaten.
Ben derdim.adam 3 gün dağda , 1 gün evde kalıp diğer gün yine göreve gidecek. siz bu adamdan tek evde olduğu gün süpürgemi yaptırırsınız. şuan eşim 21.00 da geldiği çok oluyor. haftada 2 gün nöbet, nöbet ertesi erken yatmak istiyor. ben şöylemi diyeyeyim bende çalışıyorum şu işleri yap mı diyeyeyim .
ben demiyorum , dediğiniz zaman karşı taraf mustsuz oluyor ve gerginlik başlıyor. adam evden zevk almıyor boşanmaya gidyor. demekki asker ve polisle yapamayacakmışsınız.)))Ben derdim.Çünkü hem çalışıp hem ev işi yapıyor iseniz dengeliyorsunuz zaten. Zira sürekli evde dönerek iş yapmakta kolay değil.
Karşı tarafı mutlu etmek için ben kendimi mutsuzluğa mahkum edemem zaten. Adam evden zevk almıyor , eee ben de almıyorum ki görev dağılımı istiyorum. Yok , zaten yapamam. Ne zaman asker , polis görsem ilişkide hep kaçtım direkt.ben demiyorum , dediğiniz zaman karşı taraf mustsuz oluyor ve gerginlik başlıyor. adam evden zevk almıyor boşanmaya gidyor. demekki asker ve polisle yapamayacakmışsınız.)))
akıllı davranmışsınız, kimisis ısrarala evleniyor. ev işi istiyor yapmayınca kavga çıkarıyor. ben ev işi istemem evde olduğu günler gezmeye gididyoruz. zaten çok az zamanı onu gezmeyle değerlendiriyorum . öğretmenler erkekler bu konuda en iyisisKarşı tarafı mutlu etmek için ben kendimi mutsuzluğa mahkum edemem zaten. Adam evden zevk almıyor , eee ben de almıyorum ki görev dağılımı istiyorum. Yok , zaten yapamam. Ne zaman asker , polis görsem ilişkide hep kaçtım direkt.
Herkes kendi hayat tarzına ve isteklerine uygun kişiler ile evlenmeli haklısınız. Ben bunu dile getirince acımasız olmak ile suçlanıyorum bazen. Allah herkesin gönlüne göre versin.akıllı davranmışsınız, kimisis ısrarala evleniyor. ev işi istiyor yapmayınca kavga çıkarıyor. ben ev işi istemem evde olduğu günler gezmeye gididyoruz. zaten çok az zamanı onu gezmeyle değerlendiriyorum . öğretmenler erkekler bu konuda en iyisis
şimdi beni yine topa tutacaklar ama yazayım . asker ve polisle evlenmeden önce bazılarına örnek olsun. eğer eşiniz eşim gibi yoğun çalışıyorsa bebek bezi değiştiriryorsa şükredin. eşim ilk çocukta hiç değiştirmedi ikincidede meraktan . bence siz adamdan rahat bi kafa rahat bi ortam var gibib ilgi istemiş olabilirisniz. ama öyle değil . karşılıklı yıpratmışsınız . asker ve polisler eve geldiklerinde dinlenmek ve huzur stresiz ortam istiyor. ev işinde yardım etmek ve ya kadının memenuniyetsizliklerini dinlemek istemiyor çünkü zaten dolmuş ve kendi memenuniyetsiz. bide eş kişisisni çekemiypr. o yüzden boşanın bence çünkü kafanızdaki evlilik farklı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?