benim anlamadığım..doktora niye bozdurdunuz..bunu size eşiniz mi söyledi..karı koca olmadınız mı bunca zaman..
Olamadik ..ilk gece yirtilmam oldu 15 gun boyunca da gecmedi doktora gitmistik .. esim on safhayi kisa tutardi cunku sevmiyormus . Sonra olmadi hocalara gittiler biz gittik .. sorun sende diye yuklendiler hep bana parmaginla hallet dedi bir parmak soktum ama snra korktum ya bisey olursa diye .. canim yaniyordu ah desem onunki sonuyordu .. bagiris cagiris kimsenin cani yanmaz senin ne bicim bisey .. sen problemlisin dddi hep . Vajinusmus bolumune gittim capada sonra sira gelmeyince doktora gittik. Ara kanamalarim oluyodu doktor polipten suphelendi karindan ultrasonla bakinca . Alttan muayrne etmek istedi izin vermedim daha iliskiye girmedik dedim . Sonra tamam sadece bakicam dedi kaslarin cok ski bi acip bakalim dedi istemedim korkuyorum dedim . O zaman seni bi oprrasyona alalim girisi genisletelim bakalim bir sorun var mi dedi tamM dedik esimde operasyon sirasinda iceri girmis doktor herhangi bir problem yok bekareti duruyor demis esimde olsun siz halledin demis ..
Anne ve babaniz icin o kadar uzuldum ki anlatamam. Lutfen bu adami hayatinizdan cikarin, bir an once bosanin. Ve mutlu olmaya bakin, ailenizin yuzunu olgunlastiginiz zaman yeniden evlenip guldurun. Su an size evlilik ehliyeti verilmemeli. Cocuksunuz. Aslinda 20 yas kucuk degil ama siz olgunlasmamissiniz.
Bir an once kurtulun su insanlardan. Sakin seviyorum demeyin. Sevgi hicbir seye yetmez. Sevgi rezil bir karakteri duzeltmez. Uzak durun boylelerinden. Yolunuzu cizin, universite okuyun, ayaklariniz uzerinde durun.
Ben normalde boyle degilim ama delirttiler beni artik dusunemiyorum .. bir insan nasil boyle olur anlamiyorum bu adam beni seven adam degilmiydi hayalbkirikligim cok buyuk gercekten .. Yeterli olmadigimi dusunseydim zaten evlilik yapmazdim ama yasadiklarim yipratti butun hersey altust oldu..onlarda boyle kafami yediler bitirdiler evlendigim gunden beri cahil ,cocuk bisey desem bagirirlar , siddet susa susa kafayi yedimm
Bu ne ya okurken kayboldum..
Cok gencsin kurtar kendini o sevdigin adam geri kafali okuz bir koca..Kurtar kendini
Bekaret bozma diye bir uygulama yok sallıyorsun gibi geldi. Hiçbir doktor böyle birşeye kalkışmaz ne demek istedin hiç birsey anlamadım ama buraya da ayrıca takıldım
Not . Mahkemenin kapısında yat kurtR kendini bu insancıklardan
Yukarida yazdigim yorumu okursaniz anlarsiniz .. opersyon adi imperfore hymen diyebgeciyor ne yazik ki yalan soylemiyorum..
Allah askina aileniz nasil tepki gostermez bu hayvana..kusura bakmayin birde seviyorum diyosunuz hala.nesini seviyosunuz ailecek sizi deli yapip ogullarinin deliligini bastirmislar.yasin cok genc kac kurtul bu insandan.boyle evlilikmi olur esmi olur.
Kimseye bosan demedim.uc yillik uyeyim.yillardir kimsenin vebalini almak istemedim ama bu insandan bosan kardesim.hayat oyle guzelki harcamaya degmez yillarini
Ailem nasil tepki gostersin ki .. kayinvalidem her gelisine beni anneme kotuledi annem agzinin payini verdikce devam etti en son acti agzini birdaha getirmezlerdi .. evden cikarmayacagim srni dedi bana bu kapidan cik gorursun neler olacak dedi .. arkadaslari adam gasp etmekten 3.5 yil hapiste yatmis , abisi hapiste , en yakin arkadasi eroin kullaniyor kendisinin cebinde iki tane çakı ben bu adama nasil karsi koyabilirim diye dusundum .. ya anneme zarat verirse ya babama zarar verirse .. annemin susmasindaki en buyuk neden de bu babam zaten kalp ve seker hstasi ona anlatamiyorduk o sonralardan ogrendi ve onlarin tek sikayeti disari cikmasina karismam gece ve opmek istemem ilgilenmem ..
belli ki eşiniz cinsel ve psikolojik yönden saglıklı bir birey degil,
bir evlilikte yasanabilecek ne kadar agır sey varsa yasamıssınız,
kalan tek sey aldatılmak sanırım, onun da nedenleri ortada...
buna ragmen seviyorum demeniz bizim algıladıgımız bicimiyle ask sevgi tutku degil bence,
ilk basta boyle hissetseniz bile su an hissettiklerinizin bunlar oldugunu dusunmuyorum, tum yasadıklarınız sizin de psikolojinizi etkilemis...
cunku saglıklı dusunebilen kisi surda yazdıklarınıza ragmen "ben suclu muyum?" demez.
ayrıca o psikologtan da, eşinizin "halledin gitsin" lafını dinleyen doktordan da ayrı ayrı sikayetci olun,
davayı kaybetseniz bile olsun, tum bunlarda hatası olan herkesten tek tek hesap sorun,
icinizde birsey kalmasın,
ve sıfırlayıp yeni bir hayata adım atın...
ne kadar sanslısınız ki aileniz yanınızda.
keske esiniz "gelin bunu alın" dedigi zaman sert davransalarmıs ama olsun zararın neresinden donulurse kardır...
dava konusunda da dusundukleri en basından beri altınlar mıydı bilemem,
fakat ailesinin ogullarının bu durumundan haberdar oldukları kesin,
namusu temizlemek kavramı var ya, aynı bakıs acısıyla erkekte sorun gorduklerinde de "onurlarını kurtaracaklarını" dusunuyorlar aynı dar kafalılıkla... psikolog konusu uzerinden namus davası yapmaları da ironik.
suclu degilsiniz, hatalarınız var;
resmin butununu kacırıp hep seviyorum diyip o kactıkca vazgecilmez yapmıssınız,
ve karsılastıgınız tum sorunlarda (siddet ve psikolog tacizi gibi...) darp raporu almalı ve sikayette bulunmalıydınız.
bunlardan baska bir hatanız/eksiginiz yok bence.
ek: hatta actıgınız davalarda tazminatı unutmayın,
konu sizin açınızdan maddi seyler degil anlıyorum ancak size yasattıkları seylerin de bir bedeli olmalı, obur turlu onlar umursamayıp hayatlarına devam edecekler,
ceplerinden 2kurus cıksa bile bu onlari inanılmaz rahatsız eder...
ve cekinmeyin, bu artık sizin hakkınız olur.
Ben suclu muyum derken beklentilerim cok mu sacma anlaminda aslinda sordum ama yanlis aksatmisim ..
Ailem istesede sert davranamaz cunku biri ikisi degil hepsi zorba onlarin ..
Buda bana ders olur umarim ama anneleri yuzunden hep size buyu yaptilar dediler getirip bana icirdiler muhabbet dualariymis hocaya sorduk hep bu yuzden sustum belkide ..
Aynen dediginiz gibi 2 kurusun lafini yapiolar 3 tane bilezik icin ceyizimi vermediler altinlari verin diyolar .. ceyreklerim zincirim onlarda ceyrekleri bozdurup harcamis anneleri daha yeniogrenmistim onuda .. inat ettim vermedim obur gelinlerinide oyle bosamislar zina sucuyla iftira atmislar her adimi cekip gostermisler ama o gorusmek zorunda iki cocugu var .. hamdolsun ki benim cocugum yok ..
Doktora gelince sikayet edebilir miyim bilmiyorum cunku fatura hymen acilmasi diyor ama ben durdugunu bilmiyordum ve bana sormadan yaptilar ne derece sonuc alirim bilemiyorum avukatim konusacak detaylari doktorla ..
Psikologu en basta sikayet edicem o konustuklari sucmus ama terapi yaziyor haydar dumende yapiyormus bu sekilde tedavi sanirim bakicaz ama babam suc duyurusunda bulunacak ..
Bu kadar küçük yaşta evlenmeseydiniz keşke..
Keske .. Ask gelince hersey tozpembe oluyor insanin gozu kor oluyor ama sonra allak bullakk..
Okurken beni bile bunalttın. Hepsini okuyamadım. Sen bence bi kendine gel. Onun söylediği sözler adamı öyle bir bunalıma sokmuşsun ki seni bela olarak görmeye başlamış. İğneyi önce bir kendine batır bakalım. Sen olsan seni sever miydin? Kriz geçirmen seni iyice antipatik yapmış. Küçük bir kızken prenses gibi davrandılarsa şimdi aynı şeyi el oğlundan bekliyorsun. Çok beklersin canım
Bir insan size hergun opme , yanimdan git , boguyosun , ananin evine git dese kendinizi ska ska ne duruma gelirdiniz ?
Sende sorun bence.
Adam seni ilk günden istemiyorum demiş. Hala neyin peşindeydin?
Bu kadar takıntı nedir?
Bundan sonra aklını başına al.
Diyorum ya hep ailesi size buyu yaptilar duzelcek bekleyin birZ sabredin okunuyor .. kadin suscak , erkege cevap verilmez .. oyle boyle dayandim ..
Eşin kaç yaşında ? daha çocukluktan çıkar çıkmaz evlendirilir mi HACI HOCA MANTIĞIYLA DAHA ÇOOKKKK BU OLAYLARA TANIK OLACAĞIZ
27 yasinda