çaresizim

amway

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2007
21
0
86
43
Antalya
meltem hanım inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ödemelerimiz var çok sıkıştık 1 hafta sonra alacağımız var o gelecek ama daha önce borç aldığımız arkadaşlarımız var onlara paralarını geri vermemiz lazım o kadarını çıkaramıyoruz eşim ve ben psikolojikmen çok kötüyüz hergün akşam ne yaptın diye bile soramıyorum eşime çünkü alacağım cevap hüsran ve onun derdini yenilemekten korkup hiç birşey diyemiyorum onunla konuşmak istiyorum teselli etmek istiyorum ama ne diyeceğimi bilemiyorum neyapmalıyım nasıl davranmalıyım lütfen bana bi yol gösterin

arkadaşım seni anlayabılıyorum
bence sakin ol tatlım
sen kendinden guler yuzunu tatlı dılını eksık etme yeter
kul sıkısmayınca hızır yetısmezmıs canım
Allah elbet bır kapı açar
Rabbim yardımcın olsun.
Sık sık dua et tatlım,inancını umudunu yitirme,
eşinede onu her durumda her şekilde her sıkıntıa sevdıgını vurgula...
sonucta aynı yastıga bas koyuyorsunuz
her sey duzelır yeterkı ıyıyı dusun canım
ıyı haberlerını almak dılegıyle.

Canım kelebek41' e katılıyorum. Bu durumu ailemde de yaşadım sevgilim de de. Ama Allah' a çok şükür hepsi geldi geçti. Ne kadar kötü bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. Eşine destek olmaktan vazgeçme. Böyle sıkıntılar olmazsa hayatın da tadı çıkmıyor inanki. İnşallah feraha kavuşursunuz en kısa zamanda.

Canım eminim yaşadıklarınız zor şeyler ancak bu gibi durumlarda eşler birbirine daha da kenetlenmeli,
destek olmalı bence. Hatta bu gibi zorluklar ilişkileri daha da sağlamlaştırıyor.
İyi günde KÖTÜ GÜNDE
Kötü günlerinizin biran önce geçmesini tüm kalbimle diliyorum.
Her karanlığın bir aydınlığı olur muhakkak.
Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…