Kararı siz vereceksiniz elbette. Fakat ben de hemcinsiniz olarak,fikrimi söyleyeyim;
Unutmayın ki sizin gelecekte, hayırlısıyla psikolojik/fiziksel sağlıklı bir şekilde yaşamanız gereken yıllar,sağlıklı ortamda büyütmeniz gereken,size ihtiyaç duyan bir evladınız var.
Yanınızdayken başka kadınlara bakması ve bunu utanmadan size de söylemesi,belli etmesi asla normal bir davranış değil,size saygı duymadığının ve malesef ki gerçekten sevmediğinin göstergesi.
Biliyorum,biz kadınlar “hayır ama pişman oldu” cümlesine tutunup karşımızdakinin de bizi bir o kadar önemsediğini,sevdiğini düşünüp kendimize teselli veriyoruz,ama inanın bu teselli ile yitip giden sizin ömrünüz olacak.
Ne aileniz,ne akrabanız,ne dostunuz sizin çilenizde ortak olmayacak. Tek bir şey diyecekler :Boşansaydın…Evlenmeseydin…
O yüzden onların “yuvanızı koruyun” tavsiyelerini dinleyin.
Çünkü yuva kağıt üzerinde boşanılmadan önce tüm sevgi/saygı/güven bağları kopmaya başladığında dağılmış oluyor çoktan.
Bu yaşıma kadar değil bana,anneme bile en hararetli tartışmalarda dediğiniz o iğrenç küfrünü duymadığım baba ile yetiştirildim.Sizin evladınız benden daha mı az hakediyor baba ilgisini,sevgisini?
Anlık sinirlenmek bambaşka bir şey. Öfke kontrol problemli insan başka bir şey.O insan sizi aşağılar,size psikolojik veya fiziksel şiddet gösterir,değersiz hissettirir,manipüle eder ve en sonda ağlama krizlerine, “beni affet” krizlerine girip,dünyanın en tövbekar insanı olur. Fakat değişmez.Çünkü bu bir oluşmuş karakter.
Sizin ona değil,onun size ihtiyacı var. Çünkü her daim zehrini akıttığı birisiniz onun için.
Ev işleri para kazanma işinden katbekat daha yıpratıcı ve yorucu bir şey. Asla kendinizi küçümsemeyin.Siz ona evlat bile vermiş kadınsınız,bir insan dünyaya getirmenin zorluğunu yaşadınız. Canınızdan can verdiniz ona.
Sizi el üstünde tutması lazımken bu tavırlara kendinizi layık görüyor musunuz?
Neden ömürboyu başkalarının mutlu ilişkilerine bakıp “keşke” diyesiniz?
Siz de inanın,sizin verdiğiniz değerin 10 mislini size verecek erkeği hakediyorsunuz.
Geçer dediğiniz şeyler geçmez,değişir dediğiniz insanlar da değişmeyecek.
Bir müddet uzaklaşarak sadece kısa süreli çok da işe yaramayan tatil yapacaksınız,size hayatı zehir eden insan amellerine kaldığı yerden devam edecek.
Toksik ilişkiden kurtulun derim,evladınıza ve size uzun ve huzurlu bir ömür dilerim.