• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim ...

Yok, 5 ay konuşmadan aynı evde kaldıklarını duyunca çok şaşırdım, bu normal değil yani hani herkes küsüşüyor ediyor falan da özellikle çocuk varken nasıl mümkün
Ben şaşırmadım. Esimin bi akrabası 6 ay küs kalmış zamanında bende ilk duyduğumda şaşırmıştım.

Ben esimle bir gece bile küs kalamam. Ya o gelir ya ben giderim öpüşür koklaşir barışırız :KK71:

Babanin evde olmasi sabah uyaninca oynamasi aksam yatarken görmesi gibi olmicak tabiki.Ve en basiti bayramlarda herkez ailesiyle bi arada kahvalti yaparken biz cocuklarimla yanliz kalacagiz.Babalari en fazla disarda görüsüp tekrar eve birakicak.
Maddi acidan zorluklar yasicam diye kendime bu hayata baglamiyorum Allah herkezin rizkin verir zor veya kolay Maddiyat düsündügüm en son sey.

Bilmiyorum ben bisey fark etmedim.
Ama ilk uzun süre küslük oldugunda cinsel gücü arttiran ilaclar vardi cebinde.
Daha sonra uzun telefon görüsmesi mesaj gibi birsey görmedim.Yüzüne söyledigimde tabiki inkar etti.Benim anlamadigim hayatinda biri olsa neden hala bu evlilige devam ediyor.
Cocuklariylada asiri ilgili birisi degil.
Yaslaninca yanliz kalacagim korkusu (Simdiden yüzüme bakmayan birisi sadece hasta oldugunda hizmet ettigim onunda bana ettigi bir insan ne ise yaricaksa )veya cocuklari yetistiremiyecegim tek basima gecim derdi icin degermi bukadar ezik ve degersiz bi hayati yasamaya?
Ben cocuklarla gecinmeye calisirken o gününü gün edicek hayatin keyfini sürecek.Buda aklimdan cikmiyoe.
Çocuklarınızın babası yaşıyorken neden babasız büyüsün ben 4 yaşında babasız kaldım hiç bir yerimde eksiklik yok babası yasayan babasız kalmaz siz onu bahane etmeyin ayrılığı istemiyorsunuz Çocuklarınızın gözünün önünde değersiz olmayı tercih ediyorsunuz sizin evlilik adına bir şey kalmamış

Babanin evde olmasi sabah uyaninca oynamasi aksam yatarken görmesi gibi olmicak tabiki.Ve en basiti bayramlarda herkez ailesiyle bi arada kahvalti yaparken biz cocuklarimla yanliz kalacagiz.Babalari en fazla disarda görüsüp tekrar eve birakicak.
Maddi acidan zorluklar yasicam diye kendime bu hayata baglamiyorum Allah herkezin rizkin verir zor veya kolay Maddiyat düsündügüm en son sey.
Hiç bunları düşünüp üzülme henüz gerçekleşmedi ki. Belki o günler gelince çocuklarınla kahvaltı masası basında çok huzurlu hissedeceksin. Çünkü artik gönlünü darlayan bir adam olmayacak hayatında.
Böyle evlilik olur mu cevabını vermeniz kendinize yeterli. Kimse kimsenin kölesi değil. Adam ses çıkarmadıkça iyi. Zaten su haliyle de yok. Ve fiziken varken manen olmaması daha da zor bence. Bırakın fiziği de sizden cook uzağa gitsin.
Yani bence bunun çaresi bu. 4 sene diyorsunuz çünkü. Düzelebilecek bir sey olsaydı sanirim şimdiye sorun kalmazdı.
Hayatta mutluluklar diliyorum size.

Diyeceğim tek şey

Boşanmaya bakış açınızı değiştirin

6 ay küs kalabilen akrabaların akıbeti nedir şu an?
Gayet mutlu mesutlar 4 tane çocukları var. Bir dönem çok tartışmislar sanırım.

Ama benim eltimde oyle. Kocasıyla küs kalırlar. Eltimle o akraba da kardeş bu arada. Genetik küs kalmak sanırım :KK70:

Back